intîmplãri penibile de care puteti acum rîde sunteti capabili sa le impartasiti ?
Scris 25 June 2005 - 05:10 PM
Scris 26 June 2005 - 09:58 AM
...o data filmam o nunta. Pe la sfirsit, oameni aghezmuiti bine, vorbe gingave, perechi obosite, altele- care abia sa-au cunoscut stau entuziast de vorba si nu lasa sa se vada de loc ca ar fi obosite.Fum, mult fum de tigara. La un moment dat, din incaperea vecina ( era aceeasi nunta si acolo) apare un individ, carunt, aghezmuit in mod exemplar. Dupa citeva siruri de cuvinte indescifrabile adresate in eter, se duce laînga perdea, in zona cuierului, si-si desface slitul de la pantaloni, apuca ceva si incepe sa traga. Tare. Tot mai tare. Am observat, rizind ca tragea capatul cravatei, care il stringea si de git. Apoi, am observat cum o anumita zona a pantalonilor incepe sa se inchida lam culoare, si pe jos se facea balta. Citeva femei incep sa tipe, si cineva incearca sa-la ia de acolo, dar....el se opune. Deja, este inutil sa spun, va dati seama, era in centrul atentiei. sa-a rîsa bine atunci pe chestia asta....cel putin 1 ora...
Scris 26 June 2005 - 10:37 AM
La 1,63 m aveam 77 cag = grasa rau (acum am slabit 16 cag
Toata lumea vorbea de mine ca sunt insarcinata. Farmacistele nu voiau sa ma serveasca cu antibiotice (face rau sarcinii) iar barbatii imi ofereau loc in mijloacele de transport in comun :"> tot din acelasi motiv. Acum
Nu vi sa-a intamplat niciodata sa spuneti Buna Dimineata! - seara? sau ... uneori uit cati ani am, dar serios uit cu esavarsire, calculez pe degete...! Sunt zapacita rau!
Scris 26 June 2005 - 11:27 AM
Era o zi frumoasa de vara. Am iesi cu prietena si colegii prin oras. Dupa plimbare ne-am gandit sa mergem pe la biliard. 2 ore mai tarziu cand sa plecam vedem ca afara turna, masina era departe, plin de balti iar mie imi vine ideea splendida sa-mi car prietena in brate. Ea imi zice cuvintele magice "Nu esti in stare".
Atata i-a trebuit "macho-ului" din mine si fara sa ma gandesc de 2 ori am luat-o in brate si am purces spre masina. Dar nu era de ajuns; am inceput sa fug, si nu incet, ceilalti colegi nu au putut tine pasul. La un moment dat calc intr-o groapa, centrul de greutate se muta in fata si ne imprastiem amandoi pe jos, (in fata unei terase pline de oameni, care se adapostisera de ploaie).
Ce a urmat nu trebuie sa va spun, urlete, zbirete. Cert e ca nimeni de la terasa nu a ras (cel putin in prezenta noastra).
Prietena urla de parca am rupt tot in ea; am vrut sa mergem la spital dar nu a vrut. Dupa am aflat care era motivul: hainele erau cumparate in ziua respetiva. I-am cumparat haine noi si dupa ce i-au trecut zgarieturile si vanataile ne-am impacat.
Scris 26 June 2005 - 06:30 PM
roportal, la Jun 26 2005, 12:27 PM, a spus:
Era ..{.......} sa mergem la spital dar nu a vrut. Dupa am aflat care era motivul: hainele erau cumparate in ziua respetiva. I-am cumparat haine noi si dupa ce i-au trecut zgarieturile si vanataile ne-am impacat.
[snapbacca]51365[/snapbacca]
Asta imi aduce aminte de o intimplare cind o colega dintr-un an mai mare a venit in vizita la mine, si m-am oferit sa-o duc cu motocicleta acasa. Timpul era super, plouase citeva ore mai inainte. Problema era ca pe cind treceam prin statia de la " Somesul-tricotaje", in dreptul statiei de troleu era o balta ( clujenii isi aduc aminte) imensa. O dacie a trecut cu viteza, si ne-a udat pina la piele, in asa hal incit n-a ramas nici o particica uscata. Oamenii din statie nu-sa-au abtinut, am putut distinge cind am incetinit exclamatii de genul" iooohohohohoy..."Bineinteles, experienta asta ramine una de neuitat. Pentru fiecare.
timida, la Jun 26 2005, 11:37 AM, a spus:
[snapbacca]51342[/snapbacca]
Desigur...mai ales cind ieseam la taxi....dar nu toti se prindeau...
Scris 26 June 2005 - 08:30 PM
Scris 27 June 2005 - 11:03 AM
am urcat asa in masina, ca nu ma puteau lasa la 50 cam de Iasi in halu ala,desi sa-au gandit serios la asta.
noroc ca aveam masina.da ca sa vezi, prin centrul Iasiului, masina face pana.eu am crezut ca mor.cum sa faca pana!?!?
si asa am mers prin tot orasul, plin de noroi, nevoita sa suport privirile tuturor.ca doar taxi nu puteam sa iau, ca nu ma primea nimeni asa in masina, cu toate ca se cam uscase ca era cald afara...
Scris 27 June 2005 - 12:45 PM
timida, la Jun 26 2005, 10:37 AM, a spus:
[snapbacca]51342[/snapbacca]
Eh, in scoala generala am trecut pe langa o profesoara si i-am spus din tot sufletul un "Buna searaaa! " motiv pentru care ea sa-a enervat la culme (m-a certat si diriginta pe vremea aia) . De ce? Pentru ca era dimineata... :
Scris 27 June 2005 - 01:34 PM
ConteleDracaula, la Jun 27 2005, 01:45 PM, a spus:
[snapbacca]51688[/snapbacca]
Tot o chestie din copilarie ..din timpul liceului....Aveam o profesoara miniona ....pe care oricine o putea confunda cu o eleva.Intr-o iarna ...pe cand era zapada mare ...noi aveam program de tavaleala in zapada ....pe cine prindeam ateriza cu fata in zapada.Normal ca ....profa respectiva a patit-o .....Penibil....si costisitor Pedeapsa noastra a fost sa maturam toata zapada din curtea liceului.....
si alta faza penibila si de asemeni cu consecinte ....
Mi-am chemat prietenul ....cu numele fostului meu prieten.....
Vai ce mi-am auzit .
Aceasta postare a fost editata de dede2004: 27 June 2005 - 01:36 PM
Scris 27 June 2005 - 03:03 PM
am vorbit cu un prieten pe mobil(prieten foarte apropiat de altfel, dar care era cam insistent , suna cam des...) si dupa ce vorbim noi un timp, ne luam la revedere, yo cum sunt mai zapacita, am uitat sa inchid telefonul
si incep sa vorbesc cu sora despre respectivu, si nu tocmai de bine, pentru ca ma enervase...
a fost o situatie penibila cand mi-a spus ca a ascultat ce am zis despre el :">
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Partidul Abstinentilor
-cu totii am fost sau inca suntem- |
Darianna | 276 | 28.171 |
|
Înjuratul scapă de stres..
înjurat politicos |