Producatorul german de autovehicule Volcaswagen intentioneaza sa construiasca un autoturism cu pret redus pentru a o comercializa pe pietele emergente asiatice, a anuntat revista germana ”Automobilwoche”, citata de agentia EFE.
Noul autoturism va fi fabricat, incepand cu 2008, in China, tara in care VW are doua fabrici si, in prezent, construieste alte doua, pentru construirea motoarelor. Viitorul autoturism va avea un cost de productie de 3.000 de euro. Denumita 3-ca, noua masina va fi mult mai ieftin de produs ca Volcaswagen Fox, fabricata in prezent in Brazilia si ca modelul Polo, produs in Landaben, Bratislava si sanghai.
Noul model va fi oferit in versiune cu patru usi si un portbagaj foarte bine dimensionat. Autoturismul va fi destinat pietelor emergente, precum China, India si Malayesia si nu va fi exportat, in principiu, in Europa occidentala.
Modelul 3-ca se va baza pe o mecanica simpla si diferite variante de caroserie si va fi asamblat pe o platforma care sa corespunda preferintelor regionale ale tarilor de destinatie. I
mediat inainte de lansare, Volcaswagen va stabili pretul de vanzare, ce va depinde de concurenta, monedele locale si conditiile de piata ale tarii respective. Volcaswagen este preocupata in special de criza vanzarilor din China.
Cota sa de piata a scazut de la 31 la suta la 25 la suta in ultimul an, din cauza puternicei concurente a altor producatori. Criticii reproseaza conducerii VW ca nu a constientizat la timp problemele din China.
Sursa : Rompres
Alte articole:
http://www.itv-motor...une/13/6311.asp
Pagina 1 din 1
Volkswagen produce un model de 3.000 de euro
Scris 24 June 2005 - 11:26 PM
Si probabil o sa ii puna scaune de lemn si panza in loc de geamuri la pretul asta !
))))))
Scris 25 June 2005 - 12:29 PM
Am mai cercetat si 3000 e pretul de productie.
E clar ca se va umbla serios la dotari, cred ca nu vor avea nici geamuri electrice.
E clar ca se va umbla serios la dotari, cred ca nu vor avea nici geamuri electrice.
Scris 26 June 2005 - 11:26 AM
E aceeasi poveste ca si cu Logan-ul.
Ziceau c-o sa coste 5.000 de EURO si cu geamuri electrice ca dotare standard si mai stiu eu ce..si cu cateva sapt. inainte de lansare presedintele Renault in Romania iar a intors-o...ca cica defapt gresise.
Stii cum e cu barfele astea ? Pana nu vezi, nu te convingi !
Eu zic sa mai asteptam sa vedem ce-o sa fie.
Ziceau c-o sa coste 5.000 de EURO si cu geamuri electrice ca dotare standard si mai stiu eu ce..si cu cateva sapt. inainte de lansare presedintele Renault in Romania iar a intors-o...ca cica defapt gresise.
Stii cum e cu barfele astea ? Pana nu vezi, nu te convingi !
Eu zic sa mai asteptam sa vedem ce-o sa fie.
Scris 26 June 2005 - 10:16 PM
Mai,cine stie...Daca o sa puna un motor mic de vw pe vreo ricsa :Pe ,cine stie...
La ce ar mai fi nevoie de geamuri?
Si la urma urmei,chinezii au ochii mici,asa ca nu-i deranjeaza ...curentul
Oare cum ar arata o ricsa..."tunata",cu motor de vw ...cu turbosuflanta, cu injectie multipunct ,euro4,cu ABS,ABD,ASR,samd???
La ce ar mai fi nevoie de geamuri?
Si la urma urmei,chinezii au ochii mici,asa ca nu-i deranjeaza ...curentul
Scris 26 June 2005 - 10:26 PM
La pretul ala nu are cum sa fie decat un "jaf" ca sa folosesc probabil un termen extrem de potrivit pentru a caracteriza masina pe care o astept cu mult interes (sunt curios ce se poate face la pretul ala).
PS:ce ne facem dom-le ca si nea Roportal a trecut acum in lumea mieunatelor
)))) Era sa nu mai recunosc utilizatorul "batranel" de acum cateva zile...
PS:ce ne facem dom-le ca si nea Roportal a trecut acum in lumea mieunatelor
Scris 29 December 2006 - 12:43 PM
roportal, la Jun 24 2005, 08:19 PM, a spus:
Producatorul german de autovehicule Volcaswagen intentioneaza sa construiasca un autoturism cu pret redus pentru a o comercializa pe pietele emergente asiatice, a anuntat revista germana ”Automobilwoche”, citata de agentia EFE.
Noul autoturism va fi fabricat, incepand cu 2008, in China, tara in care VW are doua fabrici si, in prezent, construieste alte doua, pentru construirea motoarelor. Viitorul autoturism va avea un cost de productie de 3.000 de euro. Denumita 3-ca, noua masina va fi mult mai ieftin de produs ca Volcaswagen Fox, fabricata in prezent in Brazilia si ca modelul Polo, produs in Landaben, Bratislava si sanghai.
Noul model va fi oferit in versiune cu patru usi si un portbagaj foarte bine dimensionat. Autoturismul va fi destinat pietelor emergente, precum China, India si Malayesia si nu va fi exportat, in principiu, in Europa occidentala.
Modelul 3-ca se va baza pe o mecanica simpla si diferite variante de caroserie si va fi asamblat pe o platforma care sa corespunda preferintelor regionale ale tarilor de destinatie. I
mediat inainte de lansare, Volcaswagen va stabili pretul de vanzare, ce va depinde de concurenta, monedele locale si conditiile de piata ale tarii respective. Volcaswagen este preocupata in special de criza vanzarilor din China.
Cota sa de piata a scazut de la 31 la suta la 25 la suta in ultimul an, din cauza puternicei concurente a altor producatori. Criticii reproseaza conducerii VW ca nu a constientizat la timp problemele din China.
Alte articole:
Alte articole:
Inca un concurent pentru Dacia Logan
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Spyware
spyware |