mysterious*girl, la Jan 25 2008, 05:12 PM, a spus:
Probabil ca e vorba de efecte secundare.
Eu n-am luat niciodata medicamentul asta de care spui tu, dar am luat Zoloft si ma sculam dimineata de parca atunci trebuia sa ma culc, eram adormita toata ziua. N-am mai luat si a trecut chestia asta.
Cred ca cel mai bine ar fi sa nu mai iei in zilele urmatoare.
Zoloft ca si Prozac dau stare de neliniste, excitatie nervoasa si duc la manie. Sa-i dai unui om nelinistit, agitat si ingrijorat Zoloft e ca si cand ai turna benzina pe foc.
erena, la Jan 25 2008, 05:28 PM, a spus:
pentru ca astfel de medicamente nu e bine sa intrrupi tratamentul fara aprobarea medicului, si stiu ca arketisul nu imi face rau mai nasol ca de celalat nu stiu nimic....eu asteptam raspuns de la persoane care au ceva experienta in psihiatrie adica stiu daca e reactia corecta la medicamente...e buna sau nu starea pe care o am...si daca ma afecteaza in munca mea de zii cu zii?
Ce simti tu e normal (cam asa simt toti cand iau antidepresive sau antipsihotice) dar nu stiu daca e bine. La psihiatrie nu am vazut decat oameni zombi care nu-si pot tine ochii deschisi, umbla pipaind peretii si tinandu-se de pereti ziua in amiaza mare. Daca s-au simtit bine mai incolo nu stiu, dar de revenit reveneau sigur inapoi.
Rivotrilul e un antiepileptic, care poate da mari dureri de cap si moleseala ca si carbamazepina. Acum e la moda ca psihiatrii sa prescrie antiepileptice pe considerentul ca reduc activitatea neuronala. Unii prescriu Depakine altii Rivotril, altii Carbamazepina. Si or mai fi....
Aceasta postare a fost editata de iosafat: 25 January 2008 - 05:49 PM