Da, si el... Daca stau bine si ma gandesc, impresia asta nu pot sa o am decat fie cand vad persoana respectiva pentru prima data, fie ca o revad dupa ceva vreme si pot sesiza schimbarile. Ceea ce simt eu insa nu e prin vise... e o senzatie stranie atunci cand privesc in ochii aceluia, fie si intr-o poza...
Dar fiecare purtam moartea in noi insine... Poate ceea ce simt e apropierea ei si mai intima, atat de intima incat fiinta aceluia o constientizeaza, dar nu o poate recunoaste... Mi s-a intamplat sa ma privesc in oglinda si sa am aceeasi impresie... si m-am speriat tare. De aceea, de atunci, ma privesc altfel... fie pentru ca vreau sa traiesc mai mult, fie pentru ca vreau sa uit ca as putea atat de curand sa devin o umbra... Ma simt mai vie si mai departe de sfarsit acum...
Citeaza
Avea o nuanta de vulnerabilitate imperceptibila(fatidica),de frivolitate si putere de convingere...
Cat de bine ai putut sa te exprimi... I-ai surprins esenta, de-abia in momentele ce tocmai au trecut mi-am dat seama de sensul celor pe care le-ai scris de atata vreme

Ai fi bun de pictor
Si revenind la Patrick Swayze, interesant filmuletul ales

De asemenea potrivita si foarte frumoasa si melodia (nu cred ca am vazut filmul din care e fragmentul ). L-am adaugat la favorite.
Sper sa se vindece, poate n-are sa moara asa devreme...
Oare mai exista oameni care sa moara fara sa sufere, "sa se stinga ca o lumanare"(cum zicea bunica mea, Dumnezeu s-o odihneasca!)?...
Stii care-i avantajul acestor premonitii? Nu mai ai socuri cand afli ca cineva a murit, daca-ti era drag... simti asta cu suficient timp inainte incat sa te obisnuiesti cu ideea...
Ce discutii morbide..

dar daca te mai intereseaza, ghideaza-ma si mai scriu cate ceva cu placere. Sper numai sa nu plictisesc

Rareori reusesc sa fiu concisa si sa nu ma dau tot timpul drept exemplu...
Si, cel mai important, mie-mi place cum scrii si de-abia astept sa mai asterni cateva randuri, cu ce-or fi ele

Tu ai ceva mai multa experienta de viata si s-ar putea ca ceea ce scriu eu aici sa ti se para insuficient, deja trait, nimic nou... Indruma-ma spre o cunoastere mai adanca, daca ai cum... ca sa discutam de la acelasi nivel

Sau poate nu e timp?... Ai mai creste si tu...