Gelupanda, la Jan 22 2008, 04:26 PM, a spus:
1.Intradevar,dar au fost exceptii de la regula.
2.Oamenii moderni au renuntat la principiile de baza ale familiei si casniciei.Cuvantul de baza este CREDINCIOSIE.De exemplu eu si sotia mea in 11 ani de casnicie nu cunoastem termenul de adulter nici macar cu gandul.
dar ai divortat totusi ...si cand ai jurat la biserica ...era pe viata juramantul ..nu ? "pana cand moartea ne va desparti" ....halal credinciosie ... si uite inca o abatere de la reguli ...daca mai continuam mult discutia ...o sa ajung la concluzia ca respecti vreo 10 la suta maxim ...din regulile stricte ale bibliei
Gelupanda, la Jan 22 2008, 04:31 PM, a spus:
1.Intradevar,dar au fost exceptii de la regula.
2.Oamenii moderni au renuntat la principiile de baza ale familiei si casniciei.Cuvantul de baza este CREDINCIOSIE.De exemplu eu si sotia mea in 11 ani de casnicie nu cunoastem termenul de adulter nici macar cu gandul.
Ba nu' se naste homo!
Copilu' ala a vazut la tv sau in societate deviatii comportamentale cu privire la sex,sa gandit la ele,si a actionat atunci cand i sa oferit prilejul.
taci mai ...la 5 ani ...chiar mai devreme ...de la 5 ani il cunosc eu ... practic de cand a inceput sa ubmle si sa vorbeasca avea astfel de inclinatii ... ce naiba sa gandeasca copilul ala la varsta aia ??
am un unchi cu aceeasi "problema" ...are vreo 50 si ceva de ani ...si mama mi-a zis ca de cand era copil era asa....pe vremea aia unde sa vada televizor ...sau homosexuali ?? si pe spartani ce i-a apucat ...asa din lipsa de ocupatie au considerat ca e mai bine sa si-o traga barbatii intre ei ? sa fim seriosi