Ilegalitate ptr tampiti! Cont Internet......utilizatori cont internet(utilizatorI)
Scris 21 January 2008 - 07:46 PM
Pot folosi unii dobitoci un cont de net pe mai multe calculatoare?!
Scris 22 January 2008 - 06:55 AM
Accesul in retea trebuie facut cu numarul MAC (Media Access Control), care este unic, al placi de retea.
Scris 22 January 2008 - 09:26 AM
Daca folosesti calculatorul respectiv pe post de router, poti sa pui cate calculatoare vrei in spatele lui ca providerul nu are ce sa faca
Scris 22 January 2008 - 10:08 AM
Paul Brahtl, la Jan 22 2008, 08:59 AM, a spus:
si daca routerul pune TTL=128 mai merg?
Orice protectie se poate modifica; Intrebarea este cati useri ar stii sa modifice routerul lor in asa fel incat sa nu decrementeze TTL-ul la pachetele care vin in reteau locala .. Daca providerul ar pune TTL=1 atunci router-ul userului i-ar face pachetului discard si nu l-ar mai trimite la calculatorul din spate. Dar oricum, ISP-ul nu are nici un interes sa faca asta
soarce, la Jan 22 2008, 05:55 AM, a spus:
Accesul in retea trebuie facut cu numarul MAC (Media Access Control), care este unic, al placi de retea.
O fi MAC-ul unic dar se poate modifica sa fie cel al vecinului
Scris 22 January 2008 - 10:23 AM
Eu i-am zis doar ca se poate.
Tot ce e facut de mana omului, tot de mana omului se si desface.
Cine a studiat securitatea informatiei stie ca nu exista sisteme de protectie 100% sigure. Ideea in protectia informatiei este ca sa faci un sistem astfel incat costurile de inlaturare a protectiei sa fie mai mari decat valoarea informatiei obtinute.
Tot ce e facut de mana omului, tot de mana omului se si desface.
Cine a studiat securitatea informatiei stie ca nu exista sisteme de protectie 100% sigure. Ideea in protectia informatiei este ca sa faci un sistem astfel incat costurile de inlaturare a protectiei sa fie mai mari decat valoarea informatiei obtinute.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
define pe google | GiiieeMan | 1 | 1.303 |
|
Ciudatenii in antetul pachetelor de ping!
O intamplare perfect tembela la cursurile de informatica! |
«Nsl» | 12 | 4.179 |
|
Ajutooooor! (Help...:D)
tre sa "traduc" cv |
happyandy | 4 | 3.960 |
|
Global Web Hosting
Web Hosting si Web Design |
gwhro | 0 | 1.577 |
|
Jocuri On-line | sims | 0 | 2.135 |