fiica mea lucreaza in Emirate...va scriu eu ca ea nu are inca internet; deci si-a scapat telefonul pe gresie si s-a spart ecranul, cum spuneam samsung D900i...in Emirate ii cere pentru al repara cam echivalentul a 200 ron...ce ziceti, nu e cam mult? ar vrea neaparat sa-l repare; s-ar putea repara oare mai ieftin in alta parte? lucreaza stewardesa si are un zbor maine in Thailanda, n-ar fi mai ieftin acolo? sau are Londra la sfarsitul lunii; ce parere aveti? se merita sa-l repare? si daca da, oare unde ar fi mai ieftin?
Pagina 1 din 1
ecran spart telefon samsung D900i
Scris 22 January 2008 - 09:35 PM
marianamateas, la Jan 21 2008, 06:15 PM, a spus:
fiica mea lucreaza in Emirate...va scriu eu ca ea nu are inca internet; deci si-a scapat telefonul pe gresie si s-a spart ecranul, cum spuneam samsung D900i...in Emirate ii cere pentru al repara cam echivalentul a 200 ron...ce ziceti, nu e cam mult? ar vrea neaparat sa-l repare; s-ar putea repara oare mai ieftin in alta parte? lucreaza stewardesa si are un zbor maine in Thailanda, n-ar fi mai ieftin acolo? sau are Londra la sfarsitul lunii; ce parere aveti? se merita sa-l repare? si daca da, oare unde ar fi mai ieftin?
Avand in vedere ca pentru un Sony Ericsson k700i un display nou cu manopera costa 150-180 ron,eu zic ca e bun pretul
Aceasta postare a fost editata de adytzzz: 22 January 2008 - 09:36 PM
Scris 22 January 2008 - 10:20 PM
multumesc de raspuns...ma gandeam ca daca electronicele, tel. mobile sunt mai ieftine in partea aia in Asia, ar trebui sa coste mai putin si un display; oricum mi-a zis ca incearca in Thailanda si Indonezia, daca costa tot cam atata si acolo il face in Emirate cu 200 ron.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Chestionar: Care dintre ele? | Cimpoacă | 11 | 4.797 |
|
|
V4l3n7in | 4 | 565 |
|
Calatoria spre Marte imposibila in prezent | roportal | 19 | 9.690 |