Sunt inglobat in erori,precum nucleonii in atom! (o expresie tampita dar..)Erori windows!!!!
Scris 20 January 2008 - 08:24 PM
Mey oameni buni.....nush ce se intampla!!!!!!Pa na acum a mers<help and support center>(a functionat ca nu are picioare!)iar acum apare vechiul si totodata tampitul mesaj<send error report;don't send>Si nu numai aici!Stiti vreun progr care rezolva?!Multumesc!
Scris 20 January 2008 - 08:37 PM
Recent Microsoft a scos un tool de analiza si reparatii.. Nu stiu cum merge ca nu l-am incercat.
Just try it:
http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en
Just try it:
http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en
Scris 24 January 2008 - 01:39 PM
Alex Mar, la Jan 20 2008, 08:24 PM, a spus:
Mey oameni buni.....nush ce se intampla!!!!!!Pa na acum a mers<help and support center>(a functionat ca nu are picioare!)iar acum apare vechiul si totodata tampitul mesaj<send error report;don't send>Si nu numai aici!Stiti vreun progr care rezolva?!Multumesc! 
Ca sa nu-ti mai apara mesajul ala te duci in Control Panel -> System -> Advanced -> Error Reporting -> bifezi "Disable error reporting".
Scris 24 January 2008 - 06:18 PM
Windowsul nu e piratat,si eu nu am nici un interes sa imi dispara textul ala,,,,,,eu am nevoie sa se repare eroarea.....se pare ca nu ramane decat sa re instalez intro zi windows!
Scris 24 January 2008 - 06:48 PM
Alex Mar, la Jan 24 2008, 05:18 PM, a spus:
Windowsul nu e piratat,si eu nu am nici un interes sa imi dispara textul ala,,,,,,eu am nevoie sa se repare eroarea.....se pare ca nu ramane decat sa re instalez intro zi windows!

pai vezi imaginea ce am pus-o; acolo apare butonul download
Daca nu apare poate nu ai trecut faza de verificare genuine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DLL
PROBLEMA |
ceezzy1979 | 4 | 3.791 |
|
program de facut fonturi