vreau sa fac un punct sa se deplaseze cu o anumita viteza pe ecran putandu-i fi schimbata directia din anumite taste
poate sa ma ajute cineva cu un cod...
i need help:(
Pagina 1 din 1
grafica in C++ help
Scris 23 January 2008 - 01:09 AM
asta e problema.stiu sal fac sa se deplaseze apasand o tasta.eu vreau sa se deplaseze singur intro anumita directie
si ink ceva.nu stiu cum sa aplic putpixel ca atunci cand deplasez cercul si intalneste o linie sa se opresca,sa nu treaca peste linie...
si ink ceva.nu stiu cum sa aplic putpixel ca atunci cand deplasez cercul si intalneste o linie sa se opresca,sa nu treaca peste linie...
Scris 23 January 2008 - 02:40 AM
Ca sa se deplaseze singur poti sa-l animezi fie intr-un for dar in cazul asta iti recomand sa pui cate un sleep ca sa nu ocupi tot procesorul, fie in callback-ul unui timer (vezi SetTimer/KillTimer)
Ca sa se opresca la linie, fie pastrezi tu undeva coordonatele tuturor obiectelor si faci verificare de intersectie fie citesti culoarea pixelui din fata si daca e diferita de background consideri ca e un obiect si te opresti
Ca sa se opresca la linie, fie pastrezi tu undeva coordonatele tuturor obiectelor si faci verificare de intersectie fie citesti culoarea pixelui din fata si daca e diferita de background consideri ca e un obiect si te opresti
Scris 23 January 2008 - 03:35 PM
te rog poti sami scrii un model mic pt fiecare.
nu stiu sa le folosesc.
mar ajuta mult aceea cu putpixel,si nu stiu cum sal implementez..plssssss
nu stiu sa le folosesc.
mar ajuta mult aceea cu putpixel,si nu stiu cum sal implementez..plssssss
Scris 23 January 2008 - 05:20 PM
Din pacate nu am timp sa fac; am prea mult de lucru; dar vezi in help si cauta si pe site-ul asta, poate gasesti ceva gata facut:
http://www.programmersheaven.com/
http://www.programmersheaven.com/
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema upload fisiere(PHP) | vitamix | 2 | 4.304 |
|
problema spatiu | lili g | 3 | 1.465 |
|