sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Ce ai face daca ai escoperi ca esti singurul om viu pe Pamint si restul sint doar roboti meniti sa te mentina in mediul tau? Evaluare topic: * * * * *

#1 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 19 January 2008 - 01:27 AM

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE :bye: si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)
0

#2 Utilizator offline   copil-in-anonimat 

• i'm a spooky kid :D
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 19-November 07

Scris 25 February 2008 - 01:39 PM

i-as face pe toti sclavii mei :)
0

#3 Utilizator offline   pisica_007 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 23-April 07

Scris 01 March 2008 - 01:31 AM

M-as apuca de stricat aparatul cu care functioneaza...m-as descurca fara roboti...la o adik sunt destui catei:P
0

#4 Utilizator offline   Black Panther 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 26-November 07

Scris 01 March 2008 - 10:39 AM

Victor Apostu, la Jan 19 2008, 01:27 AM, a spus:

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE :P si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)

Întrebare: biodroizii ăştia gândesc singuri sau îi controlează cineva?

Ce e un biodroid anyway? :o: Bioroid?

Şi dacă faci accident de maşină şi îl omori pe unul d-ăsta se mai cheamă că săvârşeşti infracţiune? :cheer:

Interesant. Ar trebui să faci ceva? :yahoo:
0

#5 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 01 March 2008 - 11:51 AM

Victor Apostu, la Jan 19 2008, 03:27 AM, a spus:

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE :spiteful: si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)

Descopar asta in fiecare zi... :ermm:
0

#6 Utilizator offline   SeqenenreTao 

• Horus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 08-January 07

Scris 01 March 2008 - 12:15 PM

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE :spiteful: si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)

Victoras ,bea mai mult lapte !
0

#7 Utilizator offline   Nemesis. 

• Rhythm Of Life
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 22-February 08

Scris 03 March 2008 - 11:39 PM

As turna o galeata cu apa peste toti roboteii care imi ies in cale :drag: Mai tare ar fi fost ceva in genul filmului 'Truman Show' toata viata sa fie de fapt o inscenare :pardon:

Aceasta postare a fost editata de NoInspiration: 03 March 2008 - 11:41 PM

0

#8 Utilizator offline   Tox1c 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-February 08

Scris 04 March 2008 - 10:46 PM

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE :P si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)

biodroizi?? nu asa le zicea la aia din filmu Appleseed? :tease:..oricum era bioceva :tease::P
0

#9 Utilizator offline   Alpha Centauri 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-January 08

Scris 15 March 2008 - 10:59 AM

Intr-o zi descoperi ca unul dintre parintii tai se incarca la o priza...Apoi descoperi in inedita postura cunoscuti si colegi, paznici, vinzatori...persoane cu care vii in contact...la un moment dat faci un acident de masina si te trezesti ca cei loviti sint din componente tehnice avansate, ca sint niste biodroizi, cu calitati extraordinare, dar nu oameni. Sa descoperi ca pina si fosta ta prietena care ti-a facut atitea probleme, profesorii severi, parintii, toti sint creatii ale unor entitati care vor sa te salveze de faprt pe TINE ;) si tu esti singurul supravietuitor...si ti-au facut un mediu artificial. ce ai face daca ai descoperi asta? Cum te-ai simti sa-ti gasesti unul din parinti sau...iubita incarcindu-se la o priza? ( nu puteam sa nu introduc un detaliu mai..."retro"!!! ca asa niste roboti n-ar avea nevoie de priza dar suna mai haios nu?)

ADICA TOTI SUNT OAMENI CA SI MINE ??? NU SUNT SINGURUL OM VIU ??? O, NUUUUUUUUUUUU !!!!!
0

#10 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 01 April 2008 - 12:06 AM

NoInspiration, la Mar 4 2008, 12:39 AM, a spus:

As turna o galeata cu apa peste toti roboteii care imi ies in cale :P Mai tare ar fi fost ceva in genul filmului 'Truman Show' toata viata sa fie de fapt o inscenare :P

Asa ceva...am vazut filmul si mi-a placut...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) ce le-ai face celor care ti-au facut rau..daca ai putea?
te-ai razbuna? daca da ..cum?
black_beauty  73 6.461
Hot Topic (New) ce lucru ai schimba? MORRIGAN  278 31.568
Hot Topic (New) Adevar in minciuna
Cum ar fi daca ai afla ca esti adoptat?
heidy  107 20.620
Replici noi Cele mai absurde reactii
sa vedem ce va poate capu'!!!
Victor Apostu  16 6.688
Hot Topic (New) Daca ati fi putut alege in ce perioada sa traiti, ce ati fi ales? S.R.  99 10.342