Consilier de credit problema
Scris 18 January 2008 - 05:28 PM
In urma acestui acord verbal a trebuit sa aducem diferite acte notariale si de alta natura care au costat o multime de bani
Dupa ce am obtinut actele necesare si le-am depus la dosar am observat ca respectivul consilier nu mai raspundea la numerele de telefon cunoscute fiind nevoiti sa sunam de pe numere ascunse ca sa putem intra in legatura cu acesta
In cele din urma, cand rabdarea noasta a ajuns la capat, prin telefon am primit veste ca dosarul nu poate fi solutionat......adica bani pierduti, timp pierdut etc (motivul invocat a fost ca nu a avut timp sa studieze mai aprofundat actele)
CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ?
CE TREBUIE FACUT IN ASEMENEA CAZURI?
EXISTA UN FEL DE CONSILIU CARE SA SE OCUPE CU ACESTE PLANGERI?
Scris 18 January 2008 - 06:16 PM
v.cistina, la Jan 18 2008, 05:28 PM, a spus:
Şi tu ce-ai vrea acum, să-ţi plătească banca despăgubiri pentru că nu ţi-a acordat creditul?
Drepturile tale de consumator nu merg pānă acolo, păpuşă!
Yeah, right
Aceasta postare a fost editata de harald: 18 January 2008 - 06:16 PM
Scris 18 January 2008 - 10:35 PM
In urma acestui acord verbal a trebuit sa aducem diferite acte notariale si de alta natura care au costat o multime de bani
Dupa ce am obtinut actele necesare si le-am depus la dosar am observat ca respectivul consilier nu mai raspundea la numerele de telefon cunoscute fiind nevoiti sa sunam de pe numere ascunse ca sa putem intra in legatura cu acesta
In cele din urma, cand rabdarea noasta a ajuns la capat, prin telefon am primit veste ca dosarul nu poate fi solutionat......adica bani pierduti, timp pierdut etc (motivul invocat a fost ca nu a avut timp sa studieze mai aprofundat actele)
Consilier = camatar? Pentru ca din ce ai scris nu pare sa fie un angajat al unei banci. Cat despre cheltuielile cu actele, din moment ce le-ati facut si oricum aveti nevoie de ele pentru credit, de ce nu mergeti pur si simplu la alte banci? (ma rog, alti camatari
Scris 18 January 2008 - 10:52 PM
.............
eu nu cunosc nici o banca care cere pentru acordarea unui credit acte intocmite la notar
( daca este vb despre un credit de nevoi personale)
.............
daca este vb despre credite ipotecare...ati ales gresit banca
.............
faceti o plangere la banca respectiva..adica la centrala..( nu la sucursala)
Scris 21 January 2008 - 05:06 PM
harald, la Jan 18 2008, 06:16 PM, a spus:
Drepturile tale de consumator nu merg pānă acolo, păpuşă!
Yeah, right
nu cred ca era nevoie de atata sarcasm pur si simplu am avut o problema pentru ca trebuie sa fi sigur ca exista destui consilieri de credit care nu au ce cauta intr o banca
dar asta este fiecare intelege in felul lui problema sau poate eu sunt cea care nu am stiut sa o expun asa cum este de fapt
Scris 21 January 2008 - 07:14 PM
v.cistina, la Jan 21 2008, 05:06 PM, a spus:
dar asta este fiecare intelege in felul lui problema sau poate eu sunt cea care nu am stiut sa o expun asa cum este de fapt
Absolut de-acord, īn privinţa consilierilor. Şi chiar īn privinţa unor bănci, eu cred că unele n-ar avea ce căuta īn domeniul creditelor: Raiffeisen, Citi-financial.
Dar obţinerea unui credit nu e un drept al tău.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Totul e posibil in tara asta? | Un dezamagit | 3 | 1.534 |
|
Avantaje BCR
teapa celor de la BCR |
gabriel666 | 6 | 5.932 |
|
Cursuri bancare stie cineva? | Theditza04 | 0 | 931 |
|
Schimbare banca
Cea mai buna solutie in anumiti parametri |
Jugulator | 1 | 1.136 |
|
Sunt asociat in firma in care lucrez....pot sa scot credit?
Credit |
Hannibal_ | 5 | 2.980 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS