sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Consilier de credit problema Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   v.cristina 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-January 08

Scris 18 January 2008 - 05:28 PM

Am avut un dosar de credit la un anumit consilier care dupa ce l-a studiat si si-a dat acceptul verbal(situatia financiara a noastra fiind una foarte buna adica aveam de unde sa platim ) ne-a asigurat ca in decurs de 1 luna de zile va aproba cererea depusa.
In urma acestui acord verbal a trebuit sa aducem diferite acte notariale si de alta natura care au costat o multime de bani
Dupa ce am obtinut actele necesare si le-am depus la dosar am observat ca respectivul consilier nu mai raspundea la numerele de telefon cunoscute fiind nevoiti sa sunam de pe numere ascunse ca sa putem intra in legatura cu acesta
In cele din urma, cand rabdarea noasta a ajuns la capat, prin telefon am primit veste ca dosarul nu poate fi solutionat......adica bani pierduti, timp pierdut etc (motivul invocat a fost ca nu a avut timp sa studieze mai aprofundat actele)
CUI TREBUIE SA MA ADRESEZ?
CE TREBUIE FACUT IN ASEMENEA CAZURI?
EXISTA UN FEL DE CONSILIU CARE SA SE OCUPE CU ACESTE PLANGERI?
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 18 January 2008 - 06:16 PM

Vezi postareav.cistina, la Jan 18 2008, 05:28 PM, a spus:

......adica bani pierduti, timp pierdut etc (motivul invocat a fost ca nu a avut timp sa studieze mai aprofundat actele)

Şi tu ce-ai vrea acum, să-ţi plătească banca despăgubiri pentru că nu ţi-a acordat creditul? :bye: :lol:
Drepturile tale de consumator nu merg pānă acolo, păpuşă! :P Dar e cea mai bună dovadă că Romānia devine cu-adevărat o ţară occidentală, doar acolo poţi auzi despre asemenea pretenţii aberante :doh:

situatia financiara a noastra fiind una foarte buna ...

Yeah, right :doh: De-aia īţi trebuia credit! :- Şi la un sondaj de opinie, cum răspunzi? Că te īncadrezi īn clasa de mijloc, nu-i aşa? :boss:

Aceasta postare a fost editata de harald: 18 January 2008 - 06:16 PM

0

#3 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 18 January 2008 - 10:35 PM

Am avut un dosar de credit la un anumit consilier care dupa ce l-a studiat si si-a dat acceptul verbal(situatia financiara a noastra fiind una foarte buna adica aveam de unde sa platim ) ne-a asigurat ca in decurs de 1 luna de zile va aproba cererea depusa.
In urma acestui acord verbal a trebuit sa aducem diferite acte notariale si de alta natura care au costat o multime de bani
Dupa ce am obtinut actele necesare si le-am depus la dosar am observat ca respectivul consilier nu mai raspundea la numerele de telefon cunoscute fiind nevoiti sa sunam de pe numere ascunse ca sa putem intra in legatura cu acesta
In cele din urma, cand rabdarea noasta a ajuns la capat, prin telefon am primit veste ca dosarul nu poate fi solutionat......adica bani pierduti, timp pierdut etc (motivul invocat a fost ca nu a avut timp sa studieze mai aprofundat actele)

Consilier = camatar? Pentru ca din ce ai scris nu pare sa fie un angajat al unei banci. Cat despre cheltuielile cu actele, din moment ce le-ati facut si oricum aveti nevoie de ele pentru credit, de ce nu mergeti pur si simplu la alte banci? (ma rog, alti camatari :bye: ) Shop around.
0

#4 Utilizator offline   New Task 

• Daca te enervezi, iti imprumut "Ciocanul".
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-August 07

Scris 18 January 2008 - 10:52 PM

.............
eu nu cunosc nici o banca care cere pentru acordarea unui credit acte intocmite la notar :bye:
( daca este vb despre un credit de nevoi personale)
.............
daca este vb despre credite ipotecare...ati ales gresit banca :lol:
.............
faceti o plangere la banca respectiva..adica la centrala..( nu la sucursala)
0

#5 Utilizator offline   v.cristina 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-January 08

Scris 21 January 2008 - 05:06 PM

Vezi postareaharald, la Jan 18 2008, 06:16 PM, a spus:

Şi tu ce-ai vrea acum, să-ţi plătească banca despăgubiri pentru că nu ţi-a acordat creditul? :bye: :)
Drepturile tale de consumator nu merg pānă acolo, păpuşă! 8) Dar e cea mai bună dovadă că Romānia devine cu-adevărat o ţară occidentală, doar acolo poţi auzi despre asemenea pretenţii aberante :D

Yeah, right :) De-aia īţi trebuia credit! :king: Şi la un sondaj de opinie, cum răspunzi? Că te īncadrezi īn clasa de mijloc, nu-i aşa? :)

nu cred ca era nevoie de atata sarcasm pur si simplu am avut o problema pentru ca trebuie sa fi sigur ca exista destui consilieri de credit care nu au ce cauta intr o banca
dar asta este fiecare intelege in felul lui problema sau poate eu sunt cea care nu am stiut sa o expun asa cum este de fapt
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 January 2008 - 07:14 PM

Vezi postareav.cistina, la Jan 21 2008, 05:06 PM, a spus:

trebuie sa fi sigur ca exista destui consilieri de credit care nu au ce cauta intr o banca
dar asta este fiecare intelege in felul lui problema sau poate eu sunt cea care nu am stiut sa o expun asa cum este de fapt

Absolut de-acord, īn privinţa consilierilor. Şi chiar īn privinţa unor bănci, eu cred că unele n-ar avea ce căuta īn domeniul creditelor: Raiffeisen, Citi-financial.

Dar obţinerea unui credit nu e un drept al tău.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic