Despre cultul adventist teme combinate
Scris 29 January 2008 - 08:39 PM
parca asa spune Biblia...
Scris 10 February 2008 - 07:24 PM
Aceasta postare a fost editata de andi_: 10 February 2008 - 07:24 PM
Scris 11 February 2008 - 11:31 AM
andi_, la Feb 10 2008, 08:24 PM, a spus:
........convertirea trebuie sa se faca in ,, inima ,, asa cum zice Hristos........urmarea este o viata
,, crescanda ,, de ,, cizelare ,, a caracterului........ca viata traita dupa modelul lui Hristos se
aseamana mai mult sau mai putin cu vreo religie sau alta.......asta e o ,, consecinta ,,........
.......caci Isus a zis........credinta ta te-a mantuit.......NU a zis.......religia ta te-a mantuit.......si
a mai zis.......Te-am iertat - prin Jertfa Mea-......du-te insa si nu mai pacatui........adica ai calcat
Legea scrisa de Mine .......Te iert .......daca insa ma iubesti vei gasi putere in a o respecta.........
.......aceasta este esenta Evangheliei........oamenii insa o ,, imbunatatesc ,, cu tot felul de alte
,, ghiveciuri ,,.........la urma abia se mai ,, distinge ,, mesajul ,, original ,,.........
Aceasta postare a fost editata de leo luke: 11 February 2008 - 11:34 AM
Scris 11 February 2008 - 11:35 AM
leo luke, la Feb 11 2008, 11:31 AM, a spus:
,, ghiveciuri ,,.........la urma abia se mai ,, distinge ,, mesajul ,, original ,,.........
Exact. Ghiveciuri precum scrierile lui Lenutza Albu.
Aceasta postare a fost editata de Enki: 11 February 2008 - 11:36 AM
Scris 11 February 2008 - 11:43 AM
Enki, la Feb 11 2008, 12:35 PM, a spus:
.......deocamdata a-i ,, dovedit ,, ce poti -in topice-........iar la Lenutza n-ai gasit niciun ,, ghiveci ,, ca sa ne ,, lamuresti ,,.....
.....si in plus chiar ea spune ca ceea ce a scris NU inlocuieste Scriptura........si altii au scris despre Scripturi insa
vad ca de ei nu te legi.........oricum parca e un alt topic la acest subiect unde poti sa te ,, dezamorsezi ,,.........
Aceasta postare a fost editata de leo luke: 11 February 2008 - 11:44 AM
Scris 11 February 2008 - 11:55 AM
Scris 11 February 2008 - 08:16 PM
leo luke, la Feb 11 2008, 11:43 AM, a spus:
vad ca de ei nu te legi.........oricum parca e un alt topic la acest subiect unde poti sa te ,, dezamorsezi ,,.........
Linistit, poti cita pe cine vrei, nu te opreste D-zeu ci se bucura cand ii faci voia si-i placi.
Sunt multi saracii suparati si vor sa supere si pe altii cu nimicurile lor, care nu le pot depasi.
Scris 12 February 2008 - 09:14 AM
....
.....si in plus chiar ea spune ca ceea ce a scris NU inlocuieste Scriptura........si altii au scris despre Scripturi insa
vad ca de ei nu te legi.......
=============================================================================
Dar am specificat eu ca : niciun fel de alta carte nu este valabila in afara de Bibile. Si atunci dece le mai citesti?Tu ai spus in urma ca nu cunosti Biblia .Dar o citesti pe TANTI LENUTZA.
Scris 13 February 2008 - 08:57 AM
rugina pamantului, la Feb 12 2008, 10:14 AM, a spus:
....
vad ca de ei nu te legi.......
=============================================================================
Dar am specificat eu ca : niciun fel de alta carte nu este valabila in afara de Bibile. Si atunci dece le mai citesti?Tu ai spus in urma ca nu cunosti Biblia .Dar o citesti pe TANTI LENUTZA.
......cercetati toate lucrurile dar pastrati doar ce este bun.......parca scrie in NT ......tu nu ai citit niciodata macar
ziarul ?........una este sa citesti si alta sa ,, pastrezi ,, sau sa ,, traiesti ,, cu ceea ce corespunde sau urmeaza Scripturile.......
.......mai citeste topicele anterioare.......am mai cerut si la altii sa-mi dea ceva din cartile Lenutzei......in ,, contradictie ,,
cu Scripturile.......si inca nimic.......mai astept..........
..........cat despre azs.......din pacate pt. ca ortodoxia a renuntat la
ascultarea de porunca a 2 a si a 4 a.......cu toate ca de ex. Nicodim unul din parintii ortodoxiei ,, pazea ,, ziua
a 7 a - sambata.......am ,, trecut ,, la doctrina ortodoxa de ziua a 7 a - dar cea care respecta toate cele 10 porunci
si cele 2 ceremonii ,, lasate ,, de Hristos......botezul constient - adica atunci cand esti matur si accepti de buna voie- si
respectiv sfanta cina dupa modelul lui Hristos........
......fiind putini ortodocsi de ziua a 7 a.......santem nevoiti sa participam la intalnirea cu D-zeu la bisericile azs......singurele
cu doctrina cea mai apropiata de cea a apostolilor.......bineinteles alaturi chiar de cativa penticostali de ziua a 7 a si
baptisti de ziua a 7 a unii ramasi membrii in bisericile vechi.......
.......PS......explicatie suplimentara..........ORTO - inseamna DREPT ( DREAPTA )......DOXOLOGIE - inseamna INVATATURA
Scris 06 March 2008 - 02:11 PM
Enki, la Feb 11 2008, 11:55 AM, a spus:
Uaaaaaaau!!!!!!!! Nu credeam că poţi fi atāt de rea cu lioliuk!!!!!!!!
Şi nu eşti doar rea, ci mai ai şi dreptate ............. ouch, lioliuk
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Religia dusa pana la limita prostiei la romani | peter bahuczki | 140 | 10.581 |
|
|
hans | 696 | 35.744 |
|
Baha 'i | Lion79 | 32 | 12.338 |
|
Manipulare crestina
mai multe bloguri crestine cu acelasi administrator |
Freshner | 6 | 1.320 |
|
Etichetarea si prejudecatile
sau sa nu mancam ciocolata, ca are copita nedespicata |