sau Inregistrare

• 327 Pagini +
  • « Prima
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre cultul adventist teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#2661 Utilizator offline   ktulu22 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-April 09

Scris 22 March 2010 - 04:13 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 22 2010, 10:44 AM, a spus:

Eu pot sa spun orice reiese DIN SCRIPTURA. Daca este gresit, atunci exista PROBA BIBLICA CONTRARA, ceea ce nu am vazut sa aduca cineva.

Cotoroanta, insa, a sustinut ca "i-a spus ingerul" :giveheart: ca este un popor fara pacat pe Saturn si ca Jupiter are 4 luni :dance:

Mai zexe, spune unde a scris EGW asa ceva... dar vad ca nu o faci, ceea ce inseamna ca iar visezi... prostii ca de obicei...
0

#2662 Utilizator offline   ktulu22 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-April 09

Scris 27 March 2010 - 11:24 AM

Ia uite zexe privitor la satelitii lui Jupiter...
http://ro.wikipedia....planet%C4%83%29
0

#2663 Utilizator offline   hans 

• Iuda
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 21-January 06

Scris 27 March 2010 - 05:28 PM

Oricat s-ar chinui unii frustrati/batjocoritori sa desconsidere/blameze secta adventista, nu vor avea succes. Asta, pentru ca secta adventista este cea mai apropiata dintre toate sectele neoprotestante de adevarul Bibliei(NT+VT), ca doctrina.
0

#2664 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 27 March 2010 - 09:49 PM

Vezi postareahans, la Mar 27 2010, 05:28 PM, a spus:

Oricat s-ar chinui unii frustrati/batjocoritori sa desconsidere/blameze secta adventista, nu vor avea succes. Asta, pentru ca secta adventista este cea mai apropiata dintre toate sectele neoprotestante de adevarul Bibliei(NT+VT), ca doctrina.

Mai, han solo, eu sunt total de acord cu tine. Am gasit multe lucruri pe care alte biserici nu le-au inteles, iar la calendare au avut pe unul THELLI care inafara de creatie si potop, a calculat foarte bine perioada israelita.
Mai mult, conceptul de biserica nominala, pe care zbuciumatii aparatori ai cotoroantei nici macar nu au avut bunavointa sa o studieze, e foarte exact.
Daca ar renunta la inchinarea catre cotoroanta, ar fi chiar printre cele mai apropiate de adevar. Cu mentiunea ca planul salvarii e varza, ca la restul bisericilor, ei neintelegand ca salvarea inseamna plata pacatelor, care este ireversibila.

Eu o blamez pe cotoroanta ca fiind omul lui satan, deoarece a visat numai prostii. Daca ea zicea ca a gasit in Scriptura versul cutare si cutare, era altceva. Insa mincinoasa sustine ca a vazut :) un inger........
0

#2665 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 09-December 07

Scris 27 March 2010 - 10:05 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 10:49 PM, a spus:

Mai, han solo, eu sunt total de acord cu tine. Am gasit multe lucruri pe care alte biserici nu le-au inteles, iar la calendare au avut pe unul THELLI care inafara de creatie si potop, a calculat foarte bine perioada israelita.
Mai mult, conceptul de biserica nominala, pe care zbuciumatii aparatori ai cotoroantei nici macar nu au avut bunavointa sa o studieze, e foarte exact.
Daca ar renunta la inchinarea catre cotoroanta, ar fi chiar printre cele mai apropiate de adevar. Cu mentiunea ca planul salvarii e varza, ca la restul bisericilor, ei neintelegand ca salvarea inseamna plata pacatelor, care este ireversibila.

Eu o blamez pe cotoroanta ca fiind omul lui satan, deoarece a visat numai prostii. Daca ea zicea ca a gasit in Scriptura versul cutare si cutare, era altceva. Insa mincinoasa sustine ca a vazut :) un inger........

Xexe ,tu nu poti spune ca ea nu a vazut inger,ca nu ai cum sa justifici.Au vazut si altii ,ingeri,ca este scris;In vremurile din urma unii se vor alipi de duhurile dracilor.Acestia sint ingeri,darsint din alta categorie.Cultul adventist e cel mai aproape de adevar,asa cred ei din cauza ca respecta Sabatul.Si asa ar fi daca nu ar face colecta de bani in sabat.
Si daca banii ar fi dati de buna voie si si nu ca zeciuiala,ce se cuvenea doar levitilor si preotilor.
Si daca nu ar imparti legea in doua ceremoniala si morala,si sa desfiinteze ce nu le cade bine la stomac.
0

#2666 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:12 PM

Vezi postareahaym herman, la Mar 27 2010, 10:05 PM, a spus:

Xexe ,tu nu poti spune ca ea nu a vazut inger,ca nu ai cum sa justifici.Au vazut si altii ,ingeri,ca este scris;In vremurile din urma unii se vor alipi de duhurile dracilor.Acestia sint ingeri,darsint din alta categorie.Cultul adventist e cel mai aproape de adevar,asa cred ei din cauza ca respecta Sabatul.Si asa ar fi daca nu ar face colecta de bani in sabat.
Si daca banii ar fi dati de buna voie si si nu ca zeciuiala,ce se cuvenea doar levitilor si preotilor.
Si daca nu ar imparti legea in doua ceremoniala si morala,si sa desfiinteze ce nu le cade bine la stomac.

Ba pot sa spun ca a vazut pe ta-su, pe scaraotzchi, deoarece ce a visat ea este contrar Scripturii. In plus, nebuna sustine ca a vazut "un popor fara pacat pe ..... Saturn" :)
Adventismul nu ar trebui sa se invarteasca in jurul mincinoasei. Insa, la ei, oricine a pus public la indoiala ce a visat cotoroanta, este un "fost" adventist........
0

#2667 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:40 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 11:12 PM, a spus:

Ba pot sa spun ca a vazut pe ta-su, pe scaraotzchi, deoarece ce a visat ea este contrar Scripturii. In plus, nebuna sustine ca a vazut "un popor fara pacat pe ..... Saturn" :)
Adventismul nu ar trebui sa se invarteasca in jurul mincinoasei. Insa, la ei, oricine a pus public la indoiala ce a visat cotoroanta, este un "fost" adventist........

Asta e in firea oamenilor,sa ridice pe lider la rang de semi- zeu.Asa au facut lutheranii,calvinistii si husitii, si toti urmasii marilor iluminati.
Parerea mea este ca ea este proorocitaIzabela din Apocalips.Dar este strict parerea mea.Nu indemn pe nimeni sa ma creda.
Motivele mele sint ,ca nu sa sculat nici o alta proorocita,femeie ,de la apostoli si pina la ea,si nici un apostol sau prooroc nu a invatat pe oameni ca Ierusalimul nu se va ridica din nou.Si desi este evident ca nu a spus adevarul9nu la cunoscut0Totusi toti adventistii desi astazi vad realitatea ,nu pot crede.
0

#2668 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 10:42 PM

Vezi postareahaym herman, la Mar 27 2010, 10:40 PM, a spus:

Parerea mea este ca ea este proorocitaIzabela din Apocalips.Dar este strict parerea mea.Nu indemn pe nimeni sa ma creda.
Motivele mele sint ,ca nu sa sculat nici o alta proorocita,femeie ,de la apostoli si pina la ea,si nici un apostol sau prooroc nu a invatat pe oameni ca Ierusalimul nu se va ridica din nou.Si desi este evident ca nu a spus adevarul9nu la cunoscut0Totusi toti adventistii desi astazi vad realitatea ,nu pot crede.

Parerea ta ar trebui sa s ebazeze pe Scriptura, daca nu, e idolatrie. Cum iti permiti sa comentezi personal Scriptura? Scriptura trebuie sa defineasca, nu parerea oamenilor.

Iar acum, observam ca femeia este biserica (m-am saturat sa tot postez proba, ia din posturile mai vechi). Proorocia este declararea Cuvantului. Biserica este custodele Cuvantului. Biserica propovaduieste liberul arbitru si este proorocita falsa.

Scriptura nu are cum sa nominalizeze pe cineva, ci doar grupuri. Persoanele nominalizate istoric reprezinta spiritual pe cineva sau ceva. Insa Scriptura este pt toti oamenii, nu particulara.
0

#2669 Utilizator offline   haym herman 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 11:07 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 27 2010, 11:42 PM, a spus:

Parerea ta ar trebui sa s ebazeze pe Scriptura, daca nu, e idolatrie. Cum iti permiti sa comentezi personal Scriptura? Scriptura trebuie sa defineasca, nu parerea oamenilor.

Iar acum, observam ca femeia este biserica (m-am saturat sa tot postez proba, ia din posturile mai vechi). Proorocia este declararea Cuvantului. Biserica este custodele Cuvantului. Biserica propovaduieste liberul arbitru si este proorocita falsa.

Scriptura nu are cum sa nominalizeze pe cineva, ci doar grupuri. Persoanele nominalizate istoric reprezinta spiritual pe cineva sau ceva. Insa Scriptura este pt toti oamenii, nu particulara.

Zexe, eu te-as crede dar nu se potriveste.El vorbeste unei biserici sii spune ;Iata ce am impotriva ta ca tu ai acolo pe proorocita aceea.Deci Aia nu-i biserica.Cum vine asta Bisaerica are in in ea o biserica ?Sint caziri cind vorbeste de persoane.Altfel toate femeile din biblie sint biserici.
0

#2670 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 27 March 2010 - 11:28 PM

Stimabile, satan seamna neghina intre cei salvati. Iar, daca salvatii accepta doctrina falsa, nu sunt, de fapt, salvati.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 327 Pagini +
  • « Prima
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente William Branham un om trimis de Dumnezeu! obadia  234 17.071
Hot Topic (New) Religia versus Credinta ben_gal_1  72 8.649
Replici noi Intrebari
ce inseamna
Dadylures  1 2.052
Replici noi Violenta in manastire lllucci  8 1.857
Hot Topic (New) Pocainta - o conditie pentru mantuire? jackpot  219 17.352