sau Inregistrare

• 327 Pagini +
  • « Prima
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre cultul adventist teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#2641 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 14 March 2010 - 01:36 PM

Vezi postareaClaudiu001, la Mar 14 2010, 10:47 AM, a spus:

Fratilor,nu are rost sa ne laudam sau sa reprosam ca religia fiecaruia e mai sfanta si corecta ,parerea mea e sa nu ne laudam ca pe dinafara sunteti niste sfinti si pe dinauntru niste pacatosi parerea mea ca acest forum e umplut numai de prosti mai bine decat sa luam numele domnului intrun subiect de dezbatere ca ala e mai corect sau ca ala e mai sfant mai bine ne rugam si mai spun un lucru Doamne iarati ca nu stiu ce fac In Numele Tatalui si al fiului si al duhului sfant amin..!!

Si daca unii considera visele unei mincinoase care a visat oameni pe Saturn EGALE cu Scriptura, sa tacem din gura, zici tu?
0

#2642 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-March 10

Scris 14 March 2010 - 03:48 PM

Vezi postareaClaudiu001, la Mar 14 2010, 10:47 AM, a spus:

... parerea mea ca acest forum e umplut numai de prosti ...
...mai bine ne rugam si mai spun un lucru Doamne iarati ca nu stiu ce fac... amin..!!

Deci...cīnd spui ca forumul este umplut numai de prosti...tu nu sti ce faci ! :o:

Bravo Claudiule, te-ai spovedit si ti-ai facut autocritica īn fata tuturor ! :doh: :swoon:
0

#2643 Utilizator offline   ktulu22 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 28-April 09

Scris 14 March 2010 - 03:56 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 14 2010, 01:36 PM, a spus:

Si daca unii considera visele unei mincinoase care a visat oameni pe Saturn EGALE cu Scriptura, sa tacem din gura, zici tu?

Mai nene, ia arata tu in doctrina azs un paragraf in care sa se spuna ca scrierile lui EGW sunt egale cu Scriptura... numai vorbi prostii.... ca incepi sa fii ceea ce spui...
0

#2644 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 March 2010 - 04:03 PM

Vezi postareaEgroegscu, la Mar 14 2010, 03:48 PM, a spus:

Deci...cīnd spui ca forumul este umplut numai de prosti...tu nu sti ce faci ! :o:

Bravo Claudiule, te-ai spovedit si ti-ai facut autocritica īn fata tuturor ! :doh: :swoon:

Cred ca a mancat si el un "i" de la "prostii" cum si tu ai mancat unul de la "stii".

Oricum, nu se poate sa fie atatia martori la cate prostii si elucubratii a visat coana mare, si sa nu existe nimic adevarat.
De ce nu s-a spus nimic de Petru si Pavel? Cum de acestia nu au visat oameni pe Saturn si Jupiter cu 4 luni?
0

#2645 Utilizator offline   GeoFiloRo 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-March 10

Scris 14 March 2010 - 04:43 PM

Vezi postareazexelica, la Mar 14 2010, 04:03 PM, a spus:

Cred ca a mancat si el un "i" de la "prostii" cum si tu ai mancat unul de la "stii".

O gresela voluntara este diferita de una involuntara. :swoon:

A argumenta pentru a pune punctul pe i nu este acelas lucru cu lipsa unui i.

Conform principiului complinitor , daca īmi rectifici greselile de ortograf, eu am sa-ti corectez continutul opiniilor. :doh:
0

#2646 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 14 March 2010 - 10:36 PM

Stimabile, ceea ce am vrut sa spun este ca omul nu a intentionat sa ne faca prosti.
Iar, ceea ce faci sau o sa faci tu, este treaba ta, nu a mea.
0

#2647 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 15 March 2010 - 09:41 AM

Vezi postareazexelica, la Mar 14 2010, 01:36 PM, a spus:

....unde a scris egw asa ceva ?....demonstreaza...pana atunci oare cine
e mincinos ?.... :roll:
0

#2648 Utilizator offline   Enki 

• god of wisdom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-June 06

Scris 15 March 2010 - 11:41 AM

Dupa cum spuneam Leo, scrisorile unor martori directi la acele elucubratii ale lui EGW sunt la fel de valabile cum sunt evangheliile in cazul vietii si faptelor lui Isus.
0

#2649 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 15 March 2010 - 12:34 PM

Vezi postarealeo luke, la Mar 15 2010, 09:41 AM, a spus:

....unde a scris egw asa ceva ?....demonstreaza...pana atunci oare cine
e mincinos ?.... :roll:

Nici Ieremia nu a scris nimic, stimabile.

Ieremia 36

1Īn al patrulea an al lui Ioiachim, fiul lui Iosia, īmpăratul lui Iuda, următorul cuvīnt a fost rostit către Ieremia din partea Domnului:
2,,Ia un sul de carte, şi scrie īn ea toate cuvintele, pe cari ţi le-am spus cu privire la Israel şi cu privire la Iuda, şi cu privire la toate neamurile, din ziua cīnd ţi-am vorbit, pe vremea lui Iosia, pīnă īn ziua de azi!

3Poate că dacă va auzi casa lui Iuda tot răul pe care am de gīnd să i -l fac, se vor īntoarce fiecare dela calea lor cea rea, şi le voi ierta astfel nelegiuirea şi păcatul.``

4Ieremia a chemat pe Baruc, fiul lui Neriia; şi Baruc a scris īntr'o carte dupăcum spunea Ieremia, toate cuvintele pe cari le spusese lui Ieremia Domnul.

Nici Petru nu a scris el nimic. Deci, pe incredere s-a mers. Martorii nebunei nu erau ortodocsi, da? Erau adventisti.

Deci, daca madam' sacaz era inspirata de Dumnezeu, precum Ieremia, Petru si altii, nu ar fi spus minciuni.

Aceasta postare a fost editata de zexelica: 15 March 2010 - 12:41 PM

0

#2650 Utilizator offline   Claudiu001 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-March 10

Scris 15 March 2010 - 02:22 PM

Vezi postareaEgroegscu, la Mar 14 2010, 04:48 PM, a spus:

Bravo Claudiule, te-ai spovedit si ti-ai facut autocritica īn fata tuturor ! :roll: :roll:
Fratica uite cum sta treaba, eu nu mam mai spovedit de 4 ani de cand sunt in italia ,si sincer nici nu am avut timp dar stiu ca nu fac pacate mai mari ca voi de a spune ca noi suntem cei drepti si ca noi cunoastem bibilia, e inutil ca voi mergeti la biserica cu fusta pana in pamant si cu haina pana in gat si acasa e curvaria si mai e una degeaba afara e gardu si frumos ca inauntru e leopardu ....!!!!!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 327 Pagini +
  • « Prima
  • 263
  • 264
  • 265
  • 266
  • 267
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Ce spuneti in legatura cu Fitna al germanului Wilders sinoe  109 11.585
Hot Topic (New) MISA si Gregorian Bivolaru
discutii despre MISA si Gregorian Bivolaru
bhairava  84 13.156
Hot Topic (New) Rugaciunea Sfantului Ciprian Impotriva farmecelor Dimineata  21 11.955
Hot Topic (New) Pocainta - o conditie pentru mantuire? jackpot  219 16.250
Hot Topic (New) Pastele...la altii
Despre cum sarbatoresc pastele diversele religii
Bagherra  22 5.379