sau Inregistrare

• 327 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Despre cultul adventist teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 20 January 2008 - 12:17 AM

.

Citeaza

.....si daca vrem sa descifram scripturile atunci sa o facem cu buna intelegere
si nu cu ,, afurisenii ,, specifice crestinilor doar cu numele......

ar fi bine ,daca toti ar face asa ...

din pacate ,sunt unii de la azs ...care procedeaza asa ...si spun ca cei care mananca carne de porc ajung in iad ..si daca nu tin sabatul au semnul fiarei ...

si cu parere de rau o spun si fara ironie sau altceva de genu ....sunt indoctrinati pana in dinti de litera //litera omoara ...Duhul da viata !
0

#12 Utilizator offline   pastorul 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 20 January 2008 - 12:25 PM

da nelu, sunt de acord cu tine
0

#13 Utilizator offline   lucyg 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-January 08

Scris 23 January 2008 - 12:40 AM

In primul rand vreau sa apreciez pe cei care s-au aventurat in discutii referitoare la cultul adventistilor de ziua a saptea, dar vreau sa precizez ca dezinformarea lor este la ea acasa. Ma simt obligat sa lamuresc niste lucruri afirmate in mod aberant si abuziv la adresa Bisericii Adventiste de Ziua a Saptea.
1. Intr-o prima ordine de idei vreau sa fac precizarea ca adventistii de ziua a saptea fap parte dintr-o Biserica foarte bine organizata si n-au nici o legatura cu termenologia de "secta".
2. Aceasta Biserica nu are de-a face cu miscarile francmasonice
3. Biserica sta pe temelia adevarurilor Biblice pe care MAJORITATEA credinciosilor si conducatorilor altor grupari religioase le-au LEPADAT.
4. Biserica incurajeaza si chiar depune toate eforturile pentru a forma tinerii pentru VIATA, nu pentru MOARTE asa cum se preciza mai sus. Problema este ca societatea este compusa in majoritate din tineri "instruiti" in discoteca sa danseze pe ritmurile unor pragmatice decaderi umane, in care nu mai exista frumos ci ZGOMOT si sex. Aceasta instruire a societatii nu se opreste aici, ea continua cu "formarea" tanarului adolescent sa intampine viata cu cutiile de medicamente in mana incercand sa-si ia viata care "oricum nu mai are nici un sens", sa se arunce de la balconul locuintei si sa se sinucida in fel si chip, sa ia viata altor oameni, sa insele, sa se drogheze, sa permita alcoolului sa le ia mintile. Sunt numai cateva "invataturi" ale societatii "moderne" care acum imi vin in minte si care au succes si sunt bine vazute in ziua de azi. Imi pare rau stimati colegi de discutie ca trebuie sa va contrazic, dar o viata in absenta unui Dumnezeu, o tineretea fara Dumnezeu si chiar o batranete departe de Dumnezeu NU AU NICI O VALOARE. Toate lucrurile facute fara Dumnezeu duc la MOARTE. Imi pare rau de confuzia pe care ati facut-o mai sus cu privire la pregatirea tinerilor pentru viata sau moarte.
5. Biserica nu incurajeaza teoria VIETII de dupa MOARTE, ci pe cea a VIETII VESNICE dupa inviere. E o catastrofala diferenta intre cele doua aspecte si va rog nu mai faceti afirmatii goale in necunostinta de cauza. Mai degraba documentati-va inainte si putem sta la discutii oricate.
6. Biserica ramane Biserica, oricate miscari s-ar desprinde din ea pretinzand ca au alte adevaruri. Nu trebuie facuta confuzie intre Biserica si miscarea de reforma care s-a desprins din ea.
7. Biserica nu nutreste ura fata de alte culte religioase. Ba din contra, adevarul este ca se intampla viceversa. Incercarea membrilor Bisericii de a vesti ADEVARUL de mult abandonat in praful traditiilor si a altor practici straine de Dumnezeu, nu trebuie confundat cu incercarea de acaparare a oamenilor in randul Bisericii. Misiunea acestei Biserici este de a raspandi Adevarul lui Dumnezeu pana la ultimul om. Unora le va fi spre mantuire si vor intra singuri in randul celor dintai spre a continua aceasta lucrare, iar altora le va fi spre marturie.
In concluzie, Biserica Adventista de Ziua a Saptea, care dupa cum si numele ii spune crede in ce-a de-a doua venire a lui Isus Hristos pentru a-si lua ramasita (prin ramasita nu se traduce doar adventistii dupa cum afirma cineva), moment in care se va pune capat istoriei zbuciumate a acestui pamant, a raului si a "invataturile" atat de nesanatoase despre viata. Final pentru o lume stricata si inceput pentru o lume noua in prezenta lui Dumnezeu si pentru o viata fara durere si sfarsit.
0

#14 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 23 January 2008 - 05:41 AM

Mananci kk-uta cu lingurita.
Am sa fac o singura remarca:Nu am vazut in nici un cult neoprotestant curvie mai mare ca la adventisti.Tinerii din discoteca sunt sfinti pe langa voi.
0

#15 Utilizator offline   Grivei_1 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 23 January 2008 - 07:53 AM

Vezi postareaGelupanda, la Jan 23 2008, 06:41 AM, a spus:

Am sa fac o singura remarca:Nu am vazut in nici un cult neoprotestant curvie mai mare ca la adventisti.Tinerii din discoteca sunt sfinti pe langa voi.

Si matale papi la fel , mai cauta , exista la orice cult acea parte naspa.
0

#16 Utilizator offline   leo luke 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-June 07

Scris 23 January 2008 - 10:09 AM

Vezi postareaGelupanda, la Jan 23 2008, 06:41 AM, a spus:

.......nici tu nu crezi ce spui.......ai tu ceva cu azs.......eventual vreo fatuca azs te-a trimis
la plimbare.......ca de alti ,, crestini ,, pe care in fiecare seara la jurnal ii arata ce ,, podoabe,, au
mai facut vad ca nu te ,, incurca ,,.........si chiar daca ar fi asa.......tre sa privim la Hristos......nu
la oameni......altfel nu vom inainta niciodata pe scara ,,cizelarii,, caracterului........
0

#17 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 January 2008 - 10:39 AM

Vezi postarealeo luke, la Jan 23 2008, 10:09 AM, a spus:

.......nici tu nu crezi ce spui.......ai tu ceva cu azs.......eventual vreo fatuca azs te-a trimis
la plimbare.......ca de alti ,, crestini ,, pe care in fiecare seara la jurnal ii arata ce ,, podoabe,, au
mai facut vad ca nu te ,, incurca ,,.........si chiar daca ar fi asa.......tre sa privim la Hristos......nu
la oameni......altfel nu vom inainta niciodata pe scara ,,cizelarii,, caracterului........

Ai dreptate ca am ceva personal cu asz dar nu fac vreo diferenta intre voi si ceilalti neoprotestanti.Intradevar, din informatiile mele, in toate bisericile,cu batic sau fara,curvia e le ea acasa.Nu am avut nici o gagica adventista,dar am vecini si cunoscuti din interior si stiu ce se intampla.
Faza cu tre sa privim la Hristos nu la oameni spune-o la tampiti.
"Si lumea va cunoaste ca sunteti ai lui daca veti avea iubire unii pentru altii"
Eu nu am vazut mancatorie si ura mai mare nici macar in politica,asa cum e cea din bisericile neo.
Si cainii sunt mai blanzi...fara suparare.

Vezi postareaGrivei_1, la Jan 23 2008, 07:53 AM, a spus:

Si matale papi la fel , mai cauta , exista la orice cult acea parte naspa.

Stiu ca exista la orice cult dar candva asz era lider.Nu mai stiu care e clasamentul in prezent.
0

#18 Utilizator offline   Grivei_1 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 23 January 2008 - 10:53 AM

Vezi postareaGelupanda, la Jan 23 2008, 11:39 AM, a spus:

...Eu nu am vazut mancatorie si ura mai mare nici macar in politica,asa cum e cea din bisericile neo.
Si cainii sunt mai blanzi...fara suparare.

Well , you made a good point , lupta pentru intaietate exista ... nu numai la neoprotestanti . Ian de arunca o privire si la cacatolici sau ortobocshi , vezi cum au aparut ei!
0

#19 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 23 January 2008 - 11:04 AM

Vezi postareaGrivei_1, la Jan 23 2008, 10:53 AM, a spus:

Well , you made a good point , lupta pentru intaietate exista ... nu numai la neoprotestanti . Ian de arunca o privire si la cacatolici sau ortobocshi , vezi cum au aparut ei!

Nici nu are rost sa pomenesti de orto si cato.Acestia pacatuiesc pe fata,fara rusine, in timp ce neo' o fac pe ascuns cu biblia in mana.Asta e diferenta.
0

#20 Utilizator offline   Grivei_1 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 23 January 2008 - 11:12 AM

Vezi postareaGelupanda, la Jan 23 2008, 12:04 PM, a spus:

Nici nu are rost sa pomenesti de orto si cato.Acestia pacatuiesc pe fata,fara rusine, in timp ce neo' o fac pe ascuns cu biblia in mana.Asta e diferenta.

Ai dreptate dragul mieu , insa nu tre sa generalizam , exista oameni sinceri peste tot asa cum exista si jarle. Problema grava este nu pacatuirea unuia sau altuia dintre ei ci manipularea si spalarea creierelor unei mai mari multimi de oameni.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 327 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic