Pagina 1 din 1
Port blocat!
Scris 17 January 2008 - 08:57 PM
Ce se intampla cand se blocheaza un port?Se poate repara aceasta problema?
Scris 17 January 2008 - 11:22 PM
Alex Mar, la Jan 17 2008, 07:57 PM, a spus:
Ce se intampla cand se blocheaza un port?Se poate repara aceasta problema?
Se intampla ca aplicatiile ce folosesc acel port sa nu-l mai poata folosi, si probabil acele aplicatii nu vor mai rula corespunzator.
Portul poate fi blocat fie de catre un router (sau provider de internet), fie de sistemul de operare (sau alte aplicatii). Daca este de la sistemul de operare problema se poate rezolva, insa daca este de la un echipament la care nu ai acces este putin probabil sa-l poti deschide.
Scris 18 January 2008 - 08:28 AM
Scris 18 January 2008 - 10:33 AM
Daca nu dai detalii eu asa raspund, generic... Trebuie sa vezi de ce s-a blocat portul.;
De exemplu de unde sau cum stii ca e blocat?
De exemplu de unde sau cum stii ca e blocat?
Scris 18 January 2008 - 11:33 AM
Daca dupa reboot nu s-a deblocat inseamna ca a dat si cu un trojan... Iti sugerez dupa ce-ti rezolvi problemele sa iti instalezi firewall-ul ZoneAlarm si antivirusul Antivir, amandoua-s gratuite.
Scris 18 January 2008 - 11:36 AM
Am firewall-ul de la windows,si bit defender cumparat!(am restartat si s-a rezlovat)
Scris 18 January 2008 - 11:58 AM
In cazul tau nu cred ca portul a fost blocat ci mai degraba ai primit un atac DOS (Denial of service) Cu alte cuvinte aplicatia care asculta portul respectiv a crapat si nu a mai mers
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cumparare soft de la o firma care a dat faliment si nu mai exista | Lulache | 1 | 1.027 |
|
shut sown
ce sai fac sami apara... |
meh3 | 5 | 1.468 |
|
startup
ordinea aplicatiilor |
edi_the_raven | 6 | 9.010 |
|
NTFS to FAT32 | fericirea | 2 | 8.515 |
|
GPS