sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

setari winamp Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   marchis 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 16-November 07

Scris 17 January 2008 - 06:53 PM

Salut
Poate sa-mi spuna cineva daca se pot face setari in winamp ca atunci cand il deschid sa inceapa sa cante fara sa aleg eu melodia.
Multumesc
0

#2 Utilizator offline   Bici 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 05-April 07

Scris 20 January 2008 - 05:22 PM

Vezi postareamarchis, la Jan 17 2008, 06:53 PM, a spus:

Salut
Poate sa-mi spuna cineva daca se pot face setari in winamp ca atunci cand il deschid sa inceapa sa cante fara sa aleg eu melodia.
Multumesc

vezi ca ai primit raspunsul :: tre sa instalei un plug-in
0

#3 Utilizator offline   BrockyRayo 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 09-May 09

Scris 09 May 2009 - 01:32 PM

Ma scuzati k deviez de la subierc , dar cum as putea face sa modific o obtiune prin winamp , mai exact sa fac la schimbarea melodiei prin obtiunea "next" sa sune exact cand folosesc "next"-ul de la aplicatia sambac , adica sa lasa putin timp cu ritmul melodiei anterioare cantant simultan cu melodia aleasa sau cea ce urmeaza , ma puteti ajuta , va rog?
0

#4 Utilizator offline   Herr Spiegellman 

• Lustruous Prince of Darkness
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-November 05

Scris 28 May 2009 - 10:16 AM

Incearca asta : http://www.winamp.co...s/details/32368

SAu cauta alte pluginuri de crossfade.
0

#5 Utilizator offline   Ionutzas 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 29-July 09

Scris 29 July 2009 - 11:01 AM

SALUT!
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un post de radio.De fapt eu mi am facut post de radio cu Winamp.Am lansat serverul cu Shoutcast,dar spre dezamagirea mea nu merge si in ce sens nu merge...in sensu ca nu pot receptiona ascultatorii.M am informat de pe alte forumuri si am aflat ca e de vina netu,ca eu am net de la click net romtelecom,dar nu am primit nici un raspuns concret cum as putea face postul de radio sa functioneze in alt mod......MA AJUTATI???
0

#6 Utilizator offline   Oanalexa 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 27-December 09

Scris 27 December 2009 - 10:41 PM

Am o intrbare si sper sa ma puteti ajuta :tease: De foarte mult timp tot incerc sa sterg win lyrics si nu pot, deci din pc l-am sters ,dar in winamp chiar in program inca imi apare si imi cere de fiecare data serial number pt ca l-am avut doar pt 60 de zile, am incercat de n ori sa il sterg si chiar nu stiu cum , am sters de tot winamp din calculator si l-am instalat din nou si tot asa apare. Poate stiti voi cum as putea sa il sterg, pls!!! Multumesc anticipat! :spiteful:
0

#7 Utilizator offline   Drexyl 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 02-January 10

Scris 06 January 2010 - 02:57 PM

Vezi postareaOanalexa, la Dec 27 2009, 11:41 PM, a spus:

Am o intrbare si sper sa ma puteti ajuta :D De foarte mult timp tot incerc sa sterg win lyrics si nu pot, deci din pc l-am sters ,dar in winamp chiar in program inca imi apare si imi cere de fiecare data serial number pt ca l-am avut doar pt 60 de zile, am incercat de n ori sa il sterg si chiar nu stiu cum , am sters de tot winamp din calculator si l-am instalat din nou si tot asa apare. Poate stiti voi cum as putea sa il sterg, pls!!! Multumesc anticipat! :roll:

Ca sa scapi de acel plug-in,trebuie sa urmezi pasii urmatori: in winamp dai la options>preferences> plug-ins (general purpose) si acolo o sa gasesti win lyrics,dai click pe el si o sa-ti apara optiunea de uninstall selected plug-in. Mult noroc.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic