Site astrologie, nou consultatii gratuite
Scris 17 January 2008 - 05:01 PM
am gasit de curand un site care ofera consultatii astrologice, mai ieftine decat pe la altii, (chiar convenabil daca ma gandesc ca am vazut preturi duble fata de cele de aici, pentru 10-12 pagini de horoscop), si cate ceva gratuit.
www.amphora-astrolog.net
www.amphora-astrolog.net
Scris 17 January 2008 - 05:37 PM
deci ... interbare :
daca eu cumpar un horoscop si aduc dovezi ca am fost mintit in acele 10-12 pagini ... imi recuperez banii inapoi + dobanda la zi la cat au stat banii la ...hotzolog ?
nu mai zicem de daune morale, timp pierdut ca am citit acele pagini timp in care puteam completa biletul la 6/49 si castigam marele loz ...
daca eu cumpar un horoscop si aduc dovezi ca am fost mintit in acele 10-12 pagini ... imi recuperez banii inapoi + dobanda la zi la cat au stat banii la ...hotzolog ?
nu mai zicem de daune morale, timp pierdut ca am citit acele pagini timp in care puteam completa biletul la 6/49 si castigam marele loz ...
Scris 19 January 2008 - 10:19 PM
intreaba-i pe cei care iti ofera 10-12 pagini.
cat despre...
hotzologi, e cam deplasata denumirea. daca aceia nu ar crede in ceea ce fac, nu ar mai face asta. si daca ar oferi exclusiv minciuni, ulciorul lor nu ar merge de multe ori la apa.
vrei un horoscop gratis, mergi pe dsclex.ro, si vei gasi, dar au un program de calcul cu erori (in cazul meu Ascendentul calculat de ei e in alta zodie decat este el in realitate)
@samsara: nu. sunt una dintre cele care au cerut un raspuns gratuit la o intrebare anume.
cat despre...
vrei un horoscop gratis, mergi pe dsclex.ro, si vei gasi, dar au un program de calcul cu erori (in cazul meu Ascendentul calculat de ei e in alta zodie decat este el in realitate)
@samsara: nu. sunt una dintre cele care au cerut un raspuns gratuit la o intrebare anume.
Scris 19 January 2008 - 11:33 PM
Mie imi place astrologia.E un fel de hobby pentru mine.Am facut chiar un fel de curs de initiere,de unde am invatat notiunile elementare,si cam cum se leaga intre ele.Daca iti place e interesant-dar asa ca fapt divers.Probabil trebuie sa ai experienta si intuitie pentru asa ceva.Am facut 2-3 astrograme prietenilor, unele lucruri s-au potrivit,altele nu.Daca cred in stele?! Chiar ca nu stiu ce sa spun.
Scris 19 January 2008 - 11:36 PM
ce diferenta este intre astrograme si horoscoape ...la veridicitate ma refer ?
Scris 19 January 2008 - 11:44 PM
Astrograma sau horoscopul este acelasi lucru daca nu ma insel.Adica astrograma este acel cerc impartit in 12 zodii si apoi in 12 case.Acolo sunt trecute ascendentul,planetele,nodurile lunare etc.E ca o harta dupa care te orientezi cand faci horoscopul.Asta pe scurt.
Scris 19 January 2008 - 11:49 PM
si daca te inseli ?
vreau un raspuns complect ....
si cine garanteaza ca o astrograma e veridica ?
vreau un raspuns complect ....
si cine garanteaza ca o astrograma e veridica ?
Scris 20 January 2008 - 12:04 AM
Eu fac astrograme ca sa ma distrez,si numai pentru prieteni,deci daca ma insel nu conteaza,dar nu s-a prea intamplat.Eu am invatat cum se calculeaza astrograma dar sunt programe speciale ptr.asa ceva.Deci astrograma intotdeauna e veridica( adica cea reala),bineinteles daca iti cunosti toate datele personale inclusiv ora nasterii. Ti-am spus pentru mine e un joc, un hobby.Cand ma plictisesc incerc sa vad ce-mi rezerva viitorul.Despre astrograme sunt multe de discutat,bineinteles si pro si contra.Trebuie sa o privesti cu detasare.Oricum ceea ce apare zilnic in ziare e pueril.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
maestrul care doreste exclusivitate nu e intelept | ellla | 12 | 3.472 |
|
Coltul celor care cred in Divin;Impresii.Ocultism-latura ascunsa a lucrurilor | Microcosmos8 | 60 | 13.636 |
|
Horoscop arab | Sarah N.... | 13 | 3.614 |
|
bla bla bla
bla bla bla |
DJ. Strigoi:P | 6 | 5.285 |
|
Vitalitatea
cultivare si aplicabilitate metafizica |
Zen` | 15 | 2.987 |
Contact
Facebook