sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Atractia nu tine seama de multe... ...de antipatie de exemplu... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 16 January 2008 - 11:43 PM

Nu stiu daca a mai fost un topic pe aceasta tema... Ati fost vreodata atrasi de o persoana dificila, cu care va certati tot timpul si care nu suporta pe nimeni? O persoana care vrea sa fie lasata singura, care e foarte rece si da "flit" daca incearca sa se apropie cineva, indiferent cine? Sau o persoana care ia pe toata lumea peste picior?

E paradoxal...mie mi s-a intamplat de doua ori deja...culmea era ca desi eram "la cutite", cand treceam unul pe langa celalalt parca eram doi magneti care se atrag... Simteam si din partea lui asta, imi arunca priviri ascunse cand credea ca nu il vad si schimba imediat privirea daca ma uitam, si totusi facea ce facea si trecea pe langa mine foaaarte aproape, isi facea de lucru in jur si imi evita privirea in mod deliberat cand stia ca ma uit la el...

Cum explicati o astfel de atitudine, la modul general? Cate sanse are sa se transforme din pasiune ascunsa intr-o relatie? Cum ati abordat voi problema si ce a iesit? Si cum l-ati/ati facut-o sa renunte la orgoliu si sa lase garda mai jos? :roll:
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 17 January 2008 - 12:17 AM

Nu ţine neapărat de orgoliu. Uneori, când consider că o relaţie ar fi nepotrivită, încerc să fiu agresiv, ca să descurajez iniţiativa "celeilalte părţi". Dar agresivitatea nejustificată mă face să privesc cu mai multă simpatie şi înţelegere persoana în cauză, tocmai pentru că o agresez nemeritat. Şi această simpatie şi înţelegere poate crea mai multă atracţie, atât din partea mea, cât şi din partea ei. La urma urmei, agresivitatea e o formă de apărare, uneori.
0

#3 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 17 January 2008 - 03:21 AM

Vezi postareaMalkia, la Jan 16 2008, 11:43 PM, a spus:

Ati fost vreodata atrasi de o persoana dificila, cu care va certati tot timpul si care nu suporta pe nimeni?

Nu, niciodată. O astfel de persoană e însuportabilă. Cum se simte un om când are lângă el în permanenţă pe cineva care îi reproşează veşnic orice ? Se simte că îi vine să se arunce...de pe....scaun. :crazy:
0

#4 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 17 January 2008 - 09:50 AM

Daca am fost atrasa de morocanosi? Da. De ce ? Naiba stie...De inabordabili ,poate.
O cauza..mai tot timpul trebuia sa fiu la vanatoare, sa fac primul pas, eram descurajata rotund si incercam mai abitir. Cele mai interesante relatii sunt cu acesti "morocanosi" , pe langa ei poti vorbi toata ziua ( de fapt pentru ambii) .
La modul general ma intrebam cateodata de nu este un truc .
0

#5 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 17 January 2008 - 10:14 AM

Vezi postareaMalkia, la Jan 16 2008, 11:43 PM, a spus:

Ati fost vreodata atrasi de o persoana dificila, cu care va certati tot timpul a tema...si care nu suporta pe nimeni? O persoana care vrea sa fie lasata singura, care e foarte rece si da "flit" daca incearca sa se apropie cineva, indiferent cine? Sau o persoana care ia pe toata lumea peste picior?

O...da,sunt persoanele care ma atrag cel mai mult.
Si-mi place la nebunie cand se inverseaza rolul. :crazy:
0

#6 Utilizator offline   IQZER0 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 17 January 2008 - 10:20 AM

Vezi postarealupini, la Jan 17 2008, 03:21 AM, a spus:

Nu, niciodată. O astfel de persoană e însuportabilă. Cum se simte un om când are lângă el în permanenţă pe cineva care îi reproşează veşnic orice ? Se simte că îi vine să se arunce...de pe....scaun. :crazy:

Pana cand o sa fii imaturo-juvenilo-copilaros?

Malkia atractia respectiva nu tine de antipatie, cum scriai in subtitlu: daca ti-ar fi antipatic nu ai putea sa simti atractie.
E greu de gasit o explicatie, poate e vorba de faptul ca te revolta sau intriga comportamentul. Iar omul reactioneaza pozitiv la anumite 'legaturi bolnavicioase', imbinat cu putin masochism si ecuatia se rezolva.
0

#7 Utilizator offline   Malkia 

• Seherezada
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-August 07

Scris 17 January 2008 - 08:20 PM

Ce e mai ciudat: se vedea clar ca ii parea rau dupa ce, nervos fiind, traznea si plesnea... Baga cate o ironie din aia acida, eu ii raspundeam pe aceeasi idee, se prefacea ca nu il afecteaza deloc, mai mult, ca nu ii pasa, fiecare isi vedea un timp de treaba, apoi il vedeam cum "testeaza terenul"...se apropia, se uita, ma intreba ceva...

Uneori ma faceam ca nu i-am dat atentie si ma purtam ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic...alteori faceam ca el - prindeam momentul si il mai luam peste picior si iar se supara... Era ca si scris: cu cat devenea mai morocanos, cu atat imi placea mai mult sa ma iau de el. Atitudinea lui ma provoca...

Pana la urma cred ca m-am plictisit, pentru ca nu reuseam sa inteleg de ce se purta asa in continuu, cu atat mai mult cu cat la inceput de tot cand ne-am cunoscut a fost foarte dragut si nu avea motive reale sa aiba ceva cu mine. M-am saturat de jocul de-a soarecele si pisica pentru ca nu avea nici un viitor... (nu scriu "niciun", sic, pentru ca nu cred in asta...vin si eu cu o noua regula de lb. Romana sa vedem ce iese... :cheer: )

Voi ati reusit ceva?
0

#8 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 17 January 2008 - 09:32 PM

Cred ca nu stii daca il doreai cu adevarat ....
Omul te provoca sau doar atitudinea?
0

#9 Utilizator offline   GinGin 

• tonic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 24-October 06

Scris 17 January 2008 - 10:11 PM

Asta tot la job se intampla?

Aceasta postare a fost editata de GinGin: 17 January 2008 - 10:12 PM

0