sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

continuare Fr0z3nasic3 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 12-April 07

Scris 16 January 2008 - 03:16 AM

Fr0z3nasic3:

Chiar trebuie să repet? Încă nu v-aţi dat seama cât poate fi de înjositor pentru cineva care se declară credincios să îi atribuie unei divinităţi atribute umane?
Pentru credincioşi o astfel de întrebare este blasfemie, iar pentru atei este o simplă bătaie de joc. În ambele cazuri, topicul e un non-sens. Secţiunea chat e pe undeva mai jos.

inteleg...el e neOm si se poarta cu noi ca si cum am fii neoameni....o divinitate, un zeu.....ar putea sa se coboare la nivelul nostru fara probleme si sa ne ajute....fara sa fie luat in ras de Alah, budah sau alti...dak or` mai fii altii...n-ar trebuii sa se rusineze....si sa ne ajute cum stie un lucru atotputernic....si un atot milostiv....atot iertator
0

#2 Utilizator offline   Fr0z3nasic3 

• piticul de pe creier
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-August 06

Scris 16 January 2008 - 10:18 PM

Dacă te-ai fi obosit să citezi post-ul meu astfel încât să apară legătura către tema discutată la momentul respectiv şi dacă ai fi formulat tema concis, cu accent pe ceea ce vrei să dezbaţi, ţi-aş fi răspuns. Însă nu am ce replică să dau unei interpretări subiective şi vagi a unor cuvinte scoase din context.
0

#3 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 16 January 2008 - 10:57 PM

Vezi postareaFr0z3nasic3, la Jan 16 2008, 11:18 PM, a spus:

Dacă te-ai fi obosit să citezi post-ul meu astfel încât să apară legătura către tema discutată la momentul respectiv şi dacă ai fi formulat tema concis, cu accent pe ceea ce vrei să dezbaţi, ţi-aş fi răspuns. Însă nu am ce replică să dau unei interpretări subiective şi vagi a unor cuvinte scoase din context.

A, despre ce e vorba aici???
0

#4 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 17 January 2008 - 12:31 AM

nustiu...poi sa vedem...continuare....la ce......la ceea ce ai zis tu......nu conteaza ..prea mult contextu`.....topicu` era inchis...si nu am gasit alta modalitate....continuam...pt un credinciosi e injositor sa-ti dai cu parerea fata de ce face ce-l de sus...da! lui budah cum ii se pare ca restu` lumi face cum zice o biblie scrisa de cieva pt cineva in cinstea lu` cineva,,,,,,,,,!!!!crestinismu` rulz!!!!!!!!!!!
0

#5 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 18 January 2008 - 01:46 PM

Vezi postareaEl`luchador, la Jan 17 2008, 12:31 AM, a spus:

nustiu...poi sa vedem...continuare....la ce......la ceea ce ai zis tu......nu conteaza ..prea mult contextu`.....topicu` era inchis...si nu am gasit alta modalitate....continuam...pt un credinciosi e injositor sa-ti dai cu parerea fata de ce face ce-l de sus...da! lui budah cum ii se pare ca restu` lumi face cum zice o biblie scrisa de cieva pt cineva in cinstea lu` cineva,,,,,,,,,!!!!crestinismu` rulz!!!!!!!!!!!

HIC ! :lol: aduna-te, prietene, si reformuleaza-ti necesitatea de comunicare.

Aceasta postare a fost editata de dark_light: 18 January 2008 - 01:47 PM

0

#6 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 19 January 2008 - 01:16 PM

mda o sa mai trec pe aici se anunta interesant topicul :blink:
0

#7 Utilizator offline   El`luchador 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 08 March 2008 - 03:40 PM

Vezi postareaFr0z3nasic3, la Jan 16 2008, 11:18 PM, a spus:

doar am vrut ca topicul sa fie continuat...dar a fost inchis la replica ta...si dak se poate unii topicul meu cu cel inchis...as bea de fericire
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Descoperirea din Bucegi
Fictiune sau realitate?
Elia  168 162.412
Topic inchis Atasamente Tatal nostru
Biblia, Luca 11.4
ioanide  70 17.800
Replici noi Le Grand Grimoirs
Minuni si magie.Este posibil? Exista?
Satoria  5 4.878
Topic inchis Atasamente Yahve si Iisus sunt conducatorii unei civilizatii extraterestre? CIPRIAN.IONUT  4 1.628
Topic inchis Casatoria cu un barbat de religie musulmana .
Femeia romana crestina, barbatul musulman.
rosealight  755 121.974