sau Inregistrare

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cancerul de piele Evaluare topic: - - - - -

#111 Utilizator offline   lauraradulescu 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-September 08

Scris 11 September 2008 - 07:45 PM

Vezi postareaancaionela, la Jul 1 2008, 04:06 PM, a spus:

Buna,

Am scos si eu acum o luna 2 alunite. In urma biopsiei rezultatul a fost:
1. nev nevocelular jonctional
2. nev displazic compus

Imi poti spune te rog exact ce inseamna aceste diagnostice? Doctorita dermatolog mi-a spus ca sunt bine dar ca am avut un noroc chior ca le-am scos la timp( una din ele am scos-o pentru ca imi aparuse pe ea o basicua care s-a spart si din care a curs o picatura de sange.M-am dus la doctor a doua zi si am scos-o imediat).

E cazul sa imi fac griji?

Buna, tuturor!

Am citit mesajele voastre in leg. cu problema alunitelor. Am si eu o problema asemanatoare: am cautat un dermatolog bun in Timisoara si l-am ales pe dr. Caius Solovan. La o prima consultatie mi-a spus ca vreo 4 alunite trebuie scoase si analizate (biopsie). Mi-am facut programare pt saptamana urmatoare-pentru interventie- si am fost neplacut surprinsa de faptul ca nu-si mai amintea absolut deloc de consultatia initiala. era chiar mirat ca am venit in ziua respectiva pt interventie. Precizez ca e vorba de cabinetul lui particular, nu de spital. In fine, a trecut la treaba si mi-a excizat, clasic, 4 alunite, dupa care mi-a dat recipientul cu toate 4 (!!!) si m-a trimis la Bioclinica, la biopsie. Cei de la Bioclinica au fost f nemultumiti ca a trimis cele 4 tesuturi intr-un singur recipient. Le-am precizat ca vreau sa fie analizat fiecare tesut in parte, dar am fost taxata doar pt o biopsie (82 RON), spunandu-mi ca s-ar putea sa platesc ulterior o diferenta. Ma sperie faptul ca nu vor analiza fiecare tesut, vor face o treaba de mantuiala si eu voi ramane cu indoiala ca alunitele mele au fost maligne...
0

#112 Utilizator offline   Ma_rog 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 30-September 08

Scris 30 September 2008 - 10:33 AM

Buna ziua...am o alunita din nastere...maro..cu fire de par...a crescut odata cu mine...acum ma doare si locul pare inflamat.Precizez ca e langa ochiul drept (ca si cea a lui robert de niro):doh:) Acum cateva zile ochiul s-a inflamat si alunita incepe sa doara brusc....exista si posibilitatea ca aceasta umflatura sa vina de la un colt de masea netratata (acum o tratez) de pe aceeasi parte.
Spider ....por favor un raspuns..ce sa fac...
0

#113 Utilizator offline   bogdan_momita 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-December 08

Scris 15 December 2008 - 01:07 PM

Salut.Sunt nou pe acest forum..insa ce am citit pana acum incepe sa ma sperie.
Pana acum nu am bagat de seama sa zic asa insa am foarte multe alunite pe fata si pe toata suprafata corpului si as vrea sa aflu si eu niste pareri.
Daca stiti un doctor din Iasi bun va rog sa imi spuneti

Fisiere atasate

0

#114 Utilizator offline   onyx-20 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-March 09

Scris 20 March 2009 - 01:57 PM

As vrea si eu o parere de la Spider daca mai citeste acest forum.
Situatia e urmatoarea: In urma cu 5-6 luni a inceput sa ma deranjeze un nev de ~1 cm2 pozitionat flanc stang. In urma cu 2 saptamani a inceput sa sangereze noaptea si apoi l-am protejat cu un plasture. Din acel moment am inceput sa merg pe la cabinete, toti sugerand interventia chirurgicala, ceea ce s-a si intamplat in final, adica lunea trecuta. S-a excizat o portiune destul de mare, inclusiv din muschi si s-a trimis la analiza anatomo-patologica. Inainte de interventie am facut mai multe teste (sange, inima, plamani, eco parti moi si organe, fibronhoscopie) si toate au fost ok. Acum astept raspunsul dar pana atunci as vrea sa aflu urmatoarele: am vre-o sansa ca melanomul sa nu fie malign? In cazul in care este malign exista vre-o sansa sa nu se fi raspandit in corp celulele canceroase?
multumesc
0

#115 Utilizator offline   onyx-20 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 April 2009 - 10:44 AM

Nu am in mana rezultatul dar am sunat si mi s-a spus ca e Melanom Malign Clark III. Sunt foarte deprimat pentru ca stiu ce inseamna acest stadiu. Saptamana viitoare voi face inca o serie de analize si voi fi luat in evidenta oncologilor pentru interferon. Sansa de supravietuire am inteles ca este de ~30-40%. Nu doresc nimanui sa simta ce simt eu acum.
0

#116 Utilizator offline   Antonirina 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 07-July 09

Scris 09 July 2009 - 04:14 PM

Vezi postareaonyx-20, la Apr 11 2009, 10:44 AM, a spus:

Nu am in mana rezultatul dar am sunat si mi s-a spus ca e Melanom Malign Clark III. Sunt foarte deprimat pentru ca stiu ce inseamna acest stadiu. Saptamana viitoare voi face inca o serie de analize si voi fi luat in evidenta oncologilor pentru interferon. Sansa de supravietuire am inteles ca este de ~30-40%. Nu doresc nimanui sa simta ce simt eu acum.

si eu ma duc sa testez maine. cred ca simt aceleasi temeri. capul sus si trecem peste toate.
0

#117 Utilizator offline   onyx-20 

• Boboc
  • Pip

Scris 19 July 2009 - 08:49 PM

Care este rezultatul?
0

#118 Utilizator offline   Draagos92 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 06-September 09

Scris 06 September 2009 - 10:21 PM

Am si eu o aliunita de cca 1-2mm pe obrazul drept aproape de ureche sh pe care imi creste sh par acesta iesind efectiv din ea,si nu stiu ce sa fac.Eu cu ea trebuie sa am mare grija,as vrea sa o scot dar nush dk e bn si sigur.Imi poti spune ceva te rog? :o:
0

#119 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 07 September 2009 - 01:06 PM

daca ti se pare asa insetetica si vrei musai s-o scoti, mergi la medic, iti face o analiza si se decide daca e ok sa ti-o scoata.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 12 Pagini +
  • « Prima
  • 10
  • 11
  • 12
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari