sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Temperatura mare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   badeaoctavian 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 22-October 07

Scris 15 January 2008 - 10:10 AM

CAnd deschid Pc am temperatura in pc de vreo 30 de grade si la procesor de 23,24...dupa vreo ora de stat de net temperatura la procesor si in pc ajung la 40 de grade...iar daca joc de exemplu counter strike in 5 min temperatura in pc ajunge la 68,69 de grade....aceasta problema este de la cooler?...cand am facut odata curatenie prin calculator am sters toata pasta termoconductaore dintre radiator si procesor..si acum nu mai e pasta:)
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 15 January 2008 - 12:18 PM

Vezi postareabadeaoctavian, la Jan 15 2008, 09:10 AM, a spus:

CAnd deschid Pc am temperatura in pc de vreo 30 de grade si la procesor de 23,24...dupa vreo ora de stat de net temperatura la procesor si in pc ajung la 40 de grade...iar daca joc de exemplu counter strike in 5 min temperatura in pc ajunge la 68,69 de grade....aceasta problema este de la cooler?...cand am facut odata curatenie prin calculator am sters toata pasta termoconductaore dintre radiator si procesor..si acum nu mai e pasta:)

Curatenia in calculator inseamna sa aspiri un pic praful fara sa demontezi componentele in special procesorul
Fara pasta nu se face corect schimbul termic. Lasa-l asa, dupa ce se arde o sa cumperi un procesor nou si un tub de pasta
0

#3 Utilizator offline   Paul Brahtl 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 25-July 07

Scris 15 January 2008 - 12:30 PM

Vezi postareabadeaoctavian, la Jan 15 2008, 10:10 AM, a spus:

Gasesti pasta termoconductoare la magazinele cu componente de PC, costa proximativ 5 lei un tub cu 3g de pasta. Iti ajunge pentru inca 3-4 operatii de "curatenie".
0

#4 Utilizator offline   alex33gk 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 17-January 08

Scris 17 January 2008 - 10:39 PM

pai...in principiu daka ti se incinge PC inseamna ka ventilatoru nu are de unde sa traga aer.asigurate ka ventilatorul(kre se afla in spatele PC)poate trage aer si nu este blokat de perete zau de orice altcva
0

#5 Utilizator offline   badeaoctavian 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 22-October 07

Scris 20 January 2008 - 02:34 PM

dar conteaza pasta asta termoconductoare asa de mult? eu nu am deloc pasta intre cooler si procesor ca am curatat-o si nu am mai pus
0

#6 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 21 January 2008 - 05:57 PM

Pasta iti permite sa castigi cateva grade, cu conditia sa fie corect utilizata
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Supercalculator - Cat, si de unde?
Despre calculatoare multiprocesor
blue_wings  8 4.100
Replici noi Laptop HP PAVILION FW698EA Kirodut  2 2.539
Replici noi ajutor
problema cu citirea cd
Ciobanu ciprian  0 497
Replici noi Imprimanata HP Photosmart C5280
Pot folosi cartusul photo pentru o printare color?
viorellucaci  1 3.415
Replici noi Temperatura Placa Video
Ce trebuie sa aleg la setarile unei placi video ??
D00aR^eU  3 4.894