sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

O problema spinoasa Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Smms_r 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-January 08

Scris 13 January 2008 - 11:01 AM

:cry:Salutare sunt nou pe aici dar am o problema imensa. Am un calc de vreo 1 luna, si orice as instala pe el orice as face imi da erori...la orice program , aplicatie joc......daca imi da eroare la mess merge opera...daca imi da eroare la opera merge mess...si tot asa{a fost doar un exemplu}....daca nu merge un joc sau winamp sau orice si imi da eroare { eroare fiind cea cu send sau dont send} ii dau un restart...sau 2 sau 3 pana merge.....cert e ca merge pana la urma...Am instalat zeci de variante de win..de la n oameni....tot degeaba...Am incercat cu win vista...la fel erori la instalare cu carca. l-am inst pana la urma si nu mergea nimic numai erori .Pe cine intreb nu are idee ce poate avea....voi ce parere aveti???
Sistemul meu e : asus M2M, AMD AM2 Athlon 64 4000+, DDR2 1GB, VIDEO ASUS EN7300 GT 256, HDD SEAGATE 250G, SURSA TERMALTAKE
0

#2 Utilizator offline   argv 

• Wanderer
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 27-October 06

Scris 13 January 2008 - 11:29 AM

Incearca sa faci un test de memorie in mod DOS
0

#3 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 13 January 2008 - 11:31 AM

se pare ca ai o incompatibilitate intre componente
0

#4 Utilizator offline   Smms_r 

• Ghiocel

Scris 13 January 2008 - 12:53 PM

am fost la firma de unde l-am luat si mi-au testat si ram si hardul si nu au gasit nimic inneregula...la problema cu compatibilitatea m-am gandit si eu..

Aceasta postare a fost editata de Smms_r: 13 January 2008 - 12:53 PM

0

#5 Utilizator offline   dAImon 

• dragon
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 11-May 05

Scris 14 January 2008 - 09:26 AM

Ia-le pe rānd.
Instalează doar Windowsul, lasă-l să-şi facă toate updateurile (80+), şi īncearcă să foloseşti doar softul preinstalat (internet explorer, windows media player). Dacă primeşti erorile respective şi īn faza asta, e o incompatibilitate la componente. Ah, da, este evident că driverele le instsalezi de pe siteul oficial, pe cele mai noi, nu? :blink:

Poţi īncerca să intri īn BIOS şi să dai un "reset ESCD data", pentru a-l lăsa să regleze el īncă o dată irq'urile componentelor.
0

#6 Utilizator offline   Smms_r 

• Ghiocel

Scris 15 January 2008 - 06:07 PM

daimon, la Jan 14 2008, 09:26 AM, a spus:

Ia-le pe rānd.
Instalează doar Windowsul, lasă-l să-şi facă toate updateurile (80+), şi īncearcă să foloseşti doar softul preinstalat (internet explorer, windows media player). Dacă primeşti erorile respective şi īn faza asta, e o incompatibilitate la componente. Ah, da, este evident că driverele le instsalezi de pe siteul oficial, pe cele mai noi, nu? :)

Poţi īncerca să intri īn BIOS şi să dai un "reset ESCD data", pentru a-l lăsa să regleze el īncă o dată irq'urile componentelor.

nu prea ma pricep...pe unde gasesc obtiunea asta????
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 15 January 2008 - 06:51 PM

daimon, la Jan 14 2008, 09:26 AM, a spus:

Nu toate BIOS-urile au opţiunea asta, dar presupun că un reset de BIOS ar putea fi la fel de util. Am avut instalări la care
Windows-ul a insistat să pună 6 device-uri :) pe IRQ-11 aşa că se poate uşor imagina cum putea să meargă instalarea aia: tārāş īn condiţii normale şi īn genunchi īn cele mai bune momente.

De multe ori, ordinea instalării device-urilor e problema: īntr-o anumită ordine merge, īn alta, nu.

Cu riscul de a-mi face noi duşmani :) trebuie să insist că "racordarea" Windows-ului la un procesor AMD poate fi extremely challenging pentru chipsetul plăcii de bază. Cu VIA 4 in 1 erau poveşti de groază, pe vremuri, īn timp ce la un chipset Intel, driverele sunt aproape opţionale, Windows-ul se īnţelege cu el oricum.

Aceasta postare a fost editata de harald: 15 January 2008 - 06:57 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi O Intrebare .... Chatuiesc  1 4.232
Replici noi overclock procesor ajutor:D Cioco250293  0 1.742
Replici noi Configuratie Caliman Alexandru  4 4.380