Pagina 1 din 1
O problema spinoasa
Scris 13 January 2008 - 11:01 AM
:cry:Salutare sunt nou pe aici dar am o problema imensa. Am un calc de vreo 1 luna, si orice as instala pe el orice as face imi da erori...la orice program , aplicatie joc......daca imi da eroare la mess merge opera...daca imi da eroare la opera merge mess...si tot asa{a fost doar un exemplu}....daca nu merge un joc sau winamp sau orice si imi da eroare { eroare fiind cea cu send sau dont send} ii dau un restart...sau 2 sau 3 pana merge.....cert e ca merge pana la urma...Am instalat zeci de variante de win..de la n oameni....tot degeaba...Am incercat cu win vista...la fel erori la instalare cu carca. l-am inst pana la urma si nu mergea nimic numai erori .Pe cine intreb nu are idee ce poate avea....voi ce parere aveti???
Sistemul meu e : asus M2M, AMD AM2 Athlon 64 4000+, DDR2 1GB, VIDEO ASUS EN7300 GT 256, HDD SEAGATE 250G, SURSA TERMALTAKE
Sistemul meu e : asus M2M, AMD AM2 Athlon 64 4000+, DDR2 1GB, VIDEO ASUS EN7300 GT 256, HDD SEAGATE 250G, SURSA TERMALTAKE
Scris 13 January 2008 - 12:53 PM
am fost la firma de unde l-am luat si mi-au testat si ram si hardul si nu au gasit nimic inneregula...la problema cu compatibilitatea m-am gandit si eu..
Aceasta postare a fost editata de Smms_r: 13 January 2008 - 12:53 PM
Scris 14 January 2008 - 09:26 AM
Ia-le pe rānd.
Instalează doar Windowsul, lasă-l să-şi facă toate updateurile (80+), şi īncearcă să foloseşti doar softul preinstalat (internet explorer, windows media player). Dacă primeşti erorile respective şi īn faza asta, e o incompatibilitate la componente. Ah, da, este evident că driverele le instsalezi de pe siteul oficial, pe cele mai noi, nu?
Poţi īncerca să intri īn BIOS şi să dai un "reset ESCD data", pentru a-l lăsa să regleze el īncă o dată irq'urile componentelor.
Instalează doar Windowsul, lasă-l să-şi facă toate updateurile (80+), şi īncearcă să foloseşti doar softul preinstalat (internet explorer, windows media player). Dacă primeşti erorile respective şi īn faza asta, e o incompatibilitate la componente. Ah, da, este evident că driverele le instsalezi de pe siteul oficial, pe cele mai noi, nu?
Poţi īncerca să intri īn BIOS şi să dai un "reset ESCD data", pentru a-l lăsa să regleze el īncă o dată irq'urile componentelor.
Scris 15 January 2008 - 06:07 PM
daimon, la Jan 14 2008, 09:26 AM, a spus:
Ia-le pe rānd.
nu prea ma pricep...pe unde gasesc obtiunea asta????
Scris 15 January 2008 - 06:51 PM
daimon, la Jan 14 2008, 09:26 AM, a spus:
Nu toate BIOS-urile au opţiunea asta, dar presupun că un reset de BIOS ar putea fi la fel de util. Am avut instalări la care
Windows-ul a insistat să pună 6 device-uri
De multe ori, ordinea instalării device-urilor e problema: īntr-o anumită ordine merge, īn alta, nu.
Cu riscul de a-mi face noi duşmani
Aceasta postare a fost editata de harald: 15 January 2008 - 06:57 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
O Intrebare .... | Chatuiesc | 1 | 4.232 |
|
overclock procesor ajutor:D | Cioco250293 | 0 | 1.742 |
|