sau Inregistrare

• 40 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Exista Diavol ? cine-l influenteza pe om sa faca rau ? Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Moderator Global
  • Inregistrat: 11-December 06

Scris 13 January 2008 - 01:48 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2008, 01:42 PM, a spus:

arata-mi mie ca biblia nu e sf....

Dacă traduci ce scrie mai jos, īţi arat !

Borgarrįš hefur samžykkt tillögu borgarstjóra žess efnis aš skapa sem įkjósanlegustu skilyrši ķ fyrir innlenda og alžjóšlega kvikmyndagerš. Tillagan felur ķ sér leišir til aš koma til móts viš žarfir kvikmyndageršarmanna meš żmsum hętti.
0

#22 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 13 January 2008 - 01:59 PM

Corect!

Mai trebuie retinut ca diavolul este slavit in biserici ca Dumnezeu ...si ca slujitorii lui negrii si in negru ...sunt preotii si predicatorii!
0

#23 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 January 2008 - 02:02 PM

Vezi postarealupini, la Jan 13 2008, 01:48 PM, a spus:

Borgarrįš hefur samžykkt tillögu borgarstjóra žess efnis aš skapa sem įkjósanlegustu skilyrši ķ fyrir innlenda og alžjóšlega kvikmyndagerš. Tillagan felur ķ sér leišir til aš koma til móts viš žarfir kvikmyndageršarmanna meš żmsum hętti.

eu tiam cerut dovada...nu sa vii la mine cu texte din nu stiu ce limba si sa ma pui sa iti traduc....eu am is prima si eu am inntaitate...deci dovezi...si apoi iti traduc si eu
0

#24 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 13 January 2008 - 02:04 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2008, 02:02 PM, a spus:

eu tiam cerut dovada...

Poţi să traduci sau nu ? Īnţelegi ce scrie sau nu īnţelegi ?
0

#25 Utilizator offline   ArteMiss 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 30-April 07

Scris 13 January 2008 - 02:09 PM

Nu fii nici chiar atat de neincrezatoare erena!! ca sa vina cineva sa ti-l arate pe Dumnezeu-fizic(ca vad ca tu asta vrei,sa il vezi fizic- ar insemna sa fie mai presus de El... ar fi imposibil...Dumnezeu se percepe altfel,se simte...nu se vede neaparat fizic. Sau ,o alta varianta,poti sa te uiti in jurul tau , sa vezi tot ce te inconjoara ca sa il vezi pe El. Poti sa te uiti la tine sa il vezi pe El... eu cand am descoperit ce se intampla in organismul uman, daca citesti toata fiziologia umana vei intelege ca din intamplare nu s-ar fi putut intampla atatea acolo...e imposibil ca o minte umana sa conceapa un organism ca al nostru: in miime de secunda sa se intample concomitent batai ale inimi ce se secondeaza una pe alta la intervale de timp exacte,conducere a impulsului nervos de la receptori spre creier, schimburi de oxigen la nivelul alveolelor pulmonare cu sangele la niste persiuni ametitor de exacte(de te intrebi daca dintr-un haos ar putea rezulta atat echilibru si exactitate), lucrul hepatocitelor in ficat care nu dorm niciodata, conexiuni interneuronale,celulele care sunt propriile lor fabrici si lucreaza neincetat dupa propriul lor metabolism independent de al celulei vecine,fibra musculare si contractia musculara,captarea stimulilor vizuali,auditivi,olfactivi toate preluate,prelucrate in acelasi timp cu toate celelalte procese si cate si mai cate-n-am spatiu sa le scriu aici pe toate...toate in acelasi timp,e o agitatie continua in organism si toate sunt intr-o ordine si intr-un echilibru frapant! Dintr-un haos sau dintr-o intamplare nu rezulta asa ceva... n-ai idee cum organismul uman e mai destept decat ti-ai putea tu inchipui vreodata,dincolo decat ai putea tu sa gandesti! Toate astea n-au aparut din intamplare.Cineva trebuia sa le conceapa!O minte umana sigur nu!
Si trecand de la microuniversul propriu la macrounivers vei observa acelasi lucru... Si-atunci te intrebi, exista oare Dumnezeu? Deschide ochii si priveste,exista!
0

#26 Utilizator offline   erena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 January 2008 - 02:20 PM

Vezi postarealupini, la Jan 13 2008, 02:04 PM, a spus:

Poţi să traduci sau nu ? Īnţelegi ce scrie sau nu īnţelegi ?

eu am intrebat prima ...astept prima raspuns

Vezi postareaArteMiss, la Jan 13 2008, 02:09 PM, a spus:

Nu fii nici chiar atat de neincrezatoare erena!! ca sa vina cineva sa ti-l arate pe Dumnezeu-fizic(ca vad ca tu asta vrei,sa il vezi fizic- ar insemna sa fie mai presus de El... ar fi imposibil...Dumnezeu se percepe altfel,se simte...nu se vede neaparat fizic.

pai nu sunt asa de neincrezatoare nunai ca ii raspund cun aceasi moneda cu care da lupini intrebarile sau raspunsurile....e ncorect

no si treaba are d-zeu cu ce se intampla?
0

#27 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 13 January 2008 - 08:05 PM

Orice īnceput pe care l-a făcut Dumnezeu a fost īntr-adevăr desăvārşit. Dar duşmanul a īncercat īntotdeauna să-I strice Planul. Totul a īnceput īn Cer şi a continuat apoi pe Pămānt. Aceasta este Marea Tragedie. Dumnezeu a creat toate lucrurile īntr-un mod magnific şi desăvārşit. Dar la un moment dat, īn Cer, Lucifer a luat poziţie īmpotriva Lui. Apoi a īnşelat prima pereche īn Rai. Duşmanul nu a lăsat nimic aşa cum a fost la īnceput. De atunci şi pānă astăzi, a minţit, a īnşelat şi şi-a exercitat influenţa distructivă. Nu există căsătorie pe care s-o fi lăsat īn pace sau o familie pe care să n-o fi zdruncinat.

De fapt, el nu a lăsat īn pace nici un om, nici un trib, nici un popor, nici o ţară. Din totdeauna el a fost hotărāt să distrugă Planul original al lui Dumnezeu cu Israelul şi apoi cu Biserica. Nu a respectat nici o trezire. Chiar şi acolo unde Duhul lui Dumnezeu era la lucru, el a venit să semene discordie, să creeze confuzie şi dezbinare. Sub influenţa lui, lucrurile din domeniul religios au mers greşit şi acum este evidentă īnşelăciunea ajunsă la culme.

Īn Cuvāntul lui Dumnezeu suntem informaţi despre tot, inclusiv despre ce a mers rău īn Cer şi pe Pămānt. Primim informaţii despre ce s-a petrecut īn trecut, despre ceea ce are loc īn prezent şi īnţelegem ce va conţine viitorul. La fel de sigur cum Dumnezeu a creat toate lucrurile īntr-un mod desăvārşit şi a avut doar intenţii de dragoste şi de pace cu umanitatea, tot aşa de sigur duşmanul lucrează cauzānd nenorociri.

Pe cāt de sigur Dumnezeu a vorbit prin Cuvāntul Său, pe atāt de sigur duşmanul va răsuci ceea ce a fost spus. Satan nu este ateu, el crede īn Dumnezeu şi se īnfioară (Iacov 2:19). Aici este īnşelăciunea. El induce foarte bine īn eroare īn Numele lui Dumnezeu, cu ajutorul Cuvāntului Lui, căci cunoaşte foarte bine pe Dumnezeu şi Cuvāntul Său! Fără ezitare, i s-ar putea da titlul: ,,Mai marele teologilor din toate religiile”. Fiindcă se opune, el pune sub semnul īntrebării tot ce este adevărat şi īl īnlocuieşte cu răstălmăciri şi minciuni. Folosind terminologia religioasă, a reuşit mereu să semene īndoială şi să arunce omenirea īn necredinţă.

0

#28 Utilizator offline   ma-o 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-September 06

Scris 14 January 2008 - 06:41 PM

exista doar rau
omul face rau pentru ca nu intelege anumite lucruri, pentru ca nu are educatie
0

#29 Utilizator offline   lupini 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 14 January 2008 - 09:12 PM

Vezi postareaerena, la Jan 13 2008, 02:20 PM, a spus:

eu am intrebat prima ...astept prima raspuns

Dacă ştii ce scrie, vei primi şi răspunsul. De asta te īntreb pentru a īnţelege mai bine.
0

#30 Utilizator offline   IQZER0 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 18-September 07

Scris 14 January 2008 - 09:16 PM

Vezi postarealupini, la Jan 13 2008, 01:48 PM, a spus:

Hm. De ce te comporti ca un cioban?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 40 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Cum sa devii un om mai bun? * * * - -
Ce inseamna de fapt a fi un om bun?
catherinedeneuve  147 10.522
Hot Topic (New) Erodarea procesului stiintic de catre superstitie (religie) CavalerulJedi  56 3.814
Hot Topic (New) MINTEA sau MATERIA?
discutii...
dulgherul  88 6.388
Hot Topic (New) cati dintre voi sunt ortodocsi
si cati ati ales sa fiti ortodocsi
Cupydon_blu  197 10.143
Replici noi Canele TV & radio religioase online Bananasplit  14 4.104