Exista Diavol ? cine-l influenteza pe om sa faca rau ?
Scris 12 January 2008 - 11:55 PM
Scris 12 January 2008 - 11:57 PM
Scris 12 January 2008 - 11:58 PM
Exista sau nu?
Cand YHWH indemna la starpirea si masacrarea canaaneenilor de exemplu, nu inspira omul sa faca un rau?
Scris 13 January 2008 - 12:06 AM
Citeaza
VERY NICE ...
ce zici de asta ...cand doctorul iti extirpeaza o tumoare ...face rau ?
Scris 13 January 2008 - 12:10 AM
nelu28, la Jan 13 2008, 12:06 AM, a spus:
ce zici de asta ...cand doctorul iti extirpeaza o tumoare ...face rau ?
Uciderea unei populatii suporta comparatie cu primitivismele pe care le emani tu?
Carevasazica daca pe familia ta ii macelaresc calugarii shaolin ca asa le-a spus lor Maestrul Cerurilor, se justifica?
Alt exemplar...
Nelutu, du-te la culcare.
Scris 13 January 2008 - 12:17 AM
intrebarea era: exista DIAVOL sau nu ?
...iar in privinta masacrarii ....
te intreb pe tine ...:<daca cineva iti ataca familia ,te vioaleaza ,iti da foc la casa ,cum procedezi ,intrii la negocieri cu ei sau le dai flori?>
si te mai intreb ceva ...de ce nu a disparut pop.evreu ..caci arabii sunt de 1000 de ori mai multi ca ei ...?
si de ce arabii se fac martiri ...asa de kiki ?
Aceasta postare a fost editata de nelu28: 13 January 2008 - 12:21 AM
Scris 13 January 2008 - 09:37 AM
Īn Ezechiel 28:12-19 Dumnezeu spune astfel despre Diavol:
- ajunsesei la cea mai īnaltă desăvīrşire, erai plin de īnţelepciune şi desăvīrşit īn frumuseţe
- stăteai īn Eden şi erai acoperit cu tot felul de pietre scumpe, timpanele şi flautele erau īn slujba ta, pregătite pentru ziua cīnd ai fost făcut.
- erai un heruvim ocrotitor, cu aripele īntinse, pus pe muntele sfīnt al lui Dumnezeu şi umblai prin mijlocul pietrelor scīnteietoare
- ai fost fără prihană īn căile tale, din ziua cīnd ai fost făcut pīnă cīnd s-a găsit nelegiuirea īn tine
- te-ai umplut de sīlnicie, şi ai păcătuit, ţi s-a īngīmfat inima din pricina frumuseţii tale, ţi-ai stricat īnţelepciunea cu frumuseţea ta
- de aceea te arunc pe pămīnt, scot din mijlocul tău un foc , care te mistuie, şi te prefac īn cenuşă pe pămīnt, īnaintea celor ce te privesc.
Isaia 14:12-15
- cum ai căzut din cer Luceafăr strălucitor
- ziceai īn inima ta: Mă voi sui īn cer, īmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; mă voi sui pe vīrful norilor , voi fi ca Cel Prea Īnalt
- dar ai fost aruncat īn locuinţa morţilor, īn adīncimile mormīntului.
Diavolul a fost unul din cei mai frumoşi şi mai īnţelepţi īngeri, dar care din cauza că a vrut să se īnalţe mai presus de Dumnezeu, din cauză că s-a fălit cu frumuseţea lui, s-a umplut de sīlnicie a fost aruncat pe pămīnt şi scos din toate privelegiile sale. Īn cele mai dese cazuri, noi ca şi oameni procedăm asemeni acestui īnger: Dumnezeu ne dă tot ce dorim, ne binecuvīnteză cu ceea ce este mai bun pentru noi, ne ridică īn slavă, dar noi suntem acei care ne fălim cu ceea ce avem, inima ni se umple cu sīlnicie, si nu mai acordăm timpul necesar lui Dumnezeu, ci ne considerăm că suntem aproape ca Dumnezeu.Deci fii atent cum procedezi atunci cīnd Dumnezeu te īnalţă: te comporţi ca un om īnţelept sau asemeni Diavolului.
Scris 13 January 2008 - 09:58 AM
Scris 13 January 2008 - 12:31 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dorinta de mai mult... | Methala | 47 | 4.587 |
|
Vaticanul si.... "afacerile" ascunse! | laursan3 | 10 | 2.922 |
|
Transfuzii | Estera_I | 59 | 2.228 |