exercitiu de admiratie
Scris 12 January 2008 - 06:09 PM
Buna
Poate sa-mi spuna cineva unde as putea gasi interviul pe care Gabriel Liiceanu la luat in anul 1990 lui Emil Cioaran.Era un interviu pe care televiziunea romana la difuzat in vara anului '90.V-as ramane profund indatorat.
Multumesc mult.
Poate sa-mi spuna cineva unde as putea gasi interviul pe care Gabriel Liiceanu la luat in anul 1990 lui Emil Cioaran.Era un interviu pe care televiziunea romana la difuzat in vara anului '90.V-as ramane profund indatorat.
Multumesc mult.
Scris 19 January 2008 - 05:25 PM
"Apocalipsa dupa Cioran" este diferit de filmul din 1991, "Exercitiu de admiratie", realizat pentru tvr de constantin chelba si gabriel liiceanu. "Exercitiu de admiratie" a aparut la Humanitas in 1999 pe casete video, si a fost difuzat de tvr de mai multe ori in 5 episoade, cu durata de 50 minute fiecare episod. Caut si eu acest documentar in 5 episoade. Nu l-am gasit nicaieri pe internet, nici pe dc++, nici pe emule, torrente, nici pe siteul "okazii", nici pe ebay sau alte siteuri, nici macar la standuri de casete video de inchiriat sau la librarii ori anticariate. Daca cineva are acest documentar extraordinar pe care l-am vazut de multe ori (ultima oara in 2004 cand a fost difuzat de tvr international) sa ma contacteze si as fi recunoscator.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ce parere aveti!?! | Baa'l | 19 | 1.138 |
|
20 de perle de intelepciune contemporana | Naeema | 1 | 6.520 |
|
viata impreuna
filozofie |
DAVIDDRAGOS | 23 | 6.005 |