Asta este povestea mea, trista, dar poate e mai bine asa
Scris 11 January 2008 - 10:46 PM
In fine eu nu mai stiu ce sa cred ..doar ca sufar pt ca nu ma gd sa fie chiar asa ...il credeam altfel
Multumesc pt ascultare
Scris 11 January 2008 - 11:37 PM
Scris 12 January 2008 - 12:10 AM
Daca la 36 de ani se duce in capatul lumii dupa o tipa care l-a furat si l-a mintit, lasa-l sa primeasca ce merita.
Nimic altceva la orizont?
Scris 12 January 2008 - 12:16 AM
joannahart, la Jan 12 2008, 01:10 AM, a spus:
Daca la 36 de ani se duce in capatul lumii dupa o tipa care l-a furat si l-a mintit, lasa-l sa primeasca ce merita.
Nimic altceva la orizont?
ba da cum sa nu am un amic nebun dupa mine de fapt suntem prieteni demult dar el si acum ma place eu nu stiu ce sa fac normal ca el stie ca sunt bolnava dar nu il intereseaza nu are importanta
o sa ma mai gd ce sa fac cit despre celalalt l-am lasat demult in plata domnului doar ca inca sufar asa putin
Scris 12 January 2008 - 02:34 AM
iorip, la Jan 11 2008, 11:46 PM, a spus:
In fine eu nu mai stiu ce sa cred ..doar ca sufar pt ca nu ma gd sa fie chiar asa ...il credeam altfel
Multumesc pt ascultare
sigur ca e important sa asculti mai multe pareri, dar dragostea e dragoste....ce e aia umilire in dragoste??????????? cel in cauza nu o vede si nu o simte ca atare niciodata.....deci mai gandeste-te
iorip, la Jan 11 2008, 11:46 PM, a spus:
Multumesc pt ascultare
sigur ca e important sa asculti mai multe pareri, dar dragostea e dragoste....ce e aia umilire in dragoste??????????? cel in cauza nu o vede si nu o simte ca atare niciodata.....deci mai gandeste-te
Scris 12 January 2008 - 02:50 AM
iorip, la Jan 12 2008, 12:16 AM, a spus:
o sa ma mai gd ce sa fac cit despre celalalt l-am lasat demult in plata domnului doar ca inca sufar asa putin
In primul rand imi pare rau pentru situatia ta si iti doresc toate cele bune.
Cum s-a mai spus aici, lasa-l sa se duca, e evident ca nu e nimic de facut aici. Insa as spune si altceva, fara sa am catusi de putin intentia de a te supara. Ai mentionat faptul ca a ramas langa tine si dupa ce ai aflat ca te-ai imbolnavit, si ai facut-o intr-un mod care ma face sa cred ca iti pasa de asta. Nu stiu ce fel de om esti, dar daca iti doresti o relatie cu cineva care sa-ti stea alaturi indiferent de greutatile prin care treci (cele care exista deja si cele care vor veni), poate ca ar trebui sa-ti alegi partenerii intr-un mod mai calculat. In cazul tipului de care povestesti, de exemplu, e evident ca relatia a fost destul de superficiala de la inceput, deci nici nu se punea problema de asa ceva. Atata timp cat un barbat te gaseste atragatoare, iti va spune orice ca sa-i ajungi in pat. Daca tu vrei, mai ales in situatia ta, pe cineva care, pe langa asta, te iubeste in mod sincer si e dispus sa-ti stea alaturi pe termen lung, cred ca acel om va fi foarte diferit de cel pe care ni l-ai prezentat si, implicit, va trebui sa-l cauti si sa-l judeci altfel.
Daca, pe de alta parte, esti foarte sigura pe tine si nu ai nevoie de nimic si de nimeni, si vrei doar sa te simti bine cu cineva, atunci poti sa ignori complet paragraful de mai sus.
Scris 12 January 2008 - 02:58 AM
noellid, la Jan 12 2008, 03:34 AM, a spus:
UMILIREA e umilire.Din dragoste sau din prostie, daca nu ne respectam pe noi insine, atunci sa nu asteptam de la ceilalti respect!!!!
Scris 12 January 2008 - 03:02 AM
noellid, la Jan 12 2008, 02:34 AM, a spus:
de unde dragoste?..
Scris 12 January 2008 - 02:42 PM
fitzroy, la Jan 12 2008, 03:50 AM, a spus:
Cum s-a mai spus aici, lasa-l sa se duca, e evident ca nu e nimic de facut aici. Insa as spune si altceva, fara sa am catusi de putin intentia de a te supara. Ai mentionat faptul ca a ramas langa tine si dupa ce ai aflat ca te-ai imbolnavit, si ai facut-o intr-un mod care ma face sa cred ca iti pasa de asta. Nu stiu ce fel de om esti, dar daca iti doresti o relatie cu cineva care sa-ti stea alaturi indiferent de greutatile prin care treci (cele care exista deja si cele care vor veni), poate ca ar trebui sa-ti alegi partenerii intr-un mod mai calculat. In cazul tipului de care povestesti, de exemplu, e evident ca relatia a fost destul de superficiala de la inceput, deci nici nu se punea problema de asa ceva. Atata timp cat un barbat te gaseste atragatoare, iti va spune orice ca sa-i ajungi in pat. Daca tu vrei, mai ales in situatia ta, pe cineva care, pe langa asta, te iubeste in mod sincer si e dispus sa-ti stea alaturi pe termen lung, cred ca acel om va fi foarte diferit de cel pe care ni l-ai prezentat si, implicit, va trebui sa-l cauti si sa-l judeci altfel.
Daca, pe de alta parte, esti foarte sigura pe tine si nu ai nevoie de nimic si de nimeni, si vrei doar sa te simti bine cu cineva, atunci poti sa ignori complet paragraful de mai sus.
Normal ca il las sa se duca nici nu m-am gd sa il opresc cum am mai spus mai sus nu i-am cerut nci o explicatie si nici nu am vb deschis cu el.Poate ar trebui sa o fac ,nu stiu ,dar nu vreau sa ii aduc nici un repros si nici nu vreau sa mai fiu cu el ,nu dupa toate astea .Ce s-a intimplat in seara respectiva s-a intimplat pt ca m-am ametit mai mult decit ar fi trebuit(nu mincasem aproape nimic in ziua aceea si normal ca mi s-a urcat vinul la cap .E vina mea ar trebui sa gd mai mult...in fine).
Iar despre faptul ca sunt bolnava si ce ai spus nu m-am suparat citusi de putin .Eu din punctul meu de vedere nu as sta cu cineva care e bolnav numai pt ca il consider atragator ,ar trebui sa simt mai mult pt persoana respectiva .Adica de ce as sta cu cineva bolnav cd pot fi cu altcineva care e sanatos si nu trebuie sa ma protejez nu?Ar trebui sa am mai multe motive pt care sa fiu cu cineva care e in aceasta situatie .In fine asa gd eu probabil ca altii gd altfel .
Va multumesc pt ascultare ,asta si vreau de fapt pt ca nu am nici o intentie sa discut cu el despre ce s-a intimplat.
Scris 12 January 2008 - 03:13 PM
iorip, la Jan 12 2008, 02:42 PM, a spus:
Iar despre faptul ca sunt bolnava si ce ai spus nu m-am suparat citusi de putin .Eu din punctul meu de vedere nu as sta cu cineva care e bolnav numai pt ca il consider atragator ,ar trebui sa simt mai mult pt persoana respectiva .Adica de ce as sta cu cineva bolnav cd pot fi cu altcineva care e sanatos si nu trebuie sa ma protejez nu?Ar trebui sa am mai multe motive pt care sa fiu cu cineva care e in aceasta situatie .In fine asa gd eu probabil ca altii gd altfel .
Ce s-a intamplat in seara respectiva nu e catusi de putin vina ta. In sensul ca nu esti cu nimic vinovata fata de el.
Cat de faptul ca esti bolnava, exact asta incercam sa spun; cum scrii si tu, cel care ti-ar sta alaturi trebuie sa te placa. Mult, as spune eu. Ori tipul de care ai povestit nu cred ca te-a placut niciodata suficient de mult, in sensul asta. Si nu ma refer doar la cum s-a terminat, ci si la episodul la care te-a anuntat din senin dupa 3 luni ca s-a terminat si l-ai "intors" cu un sms.
Contact
Facebook
Twitter
RSS