Diverse - despre sex
Scris 11 January 2008 - 07:46 PM
care e filozofia?
care e menirea superioară a unui act sexual?
ce legătură are cu iubirea?
de ce facem sex?
Scris 11 January 2008 - 08:09 PM
Joe_3171, la Jan 11 2008, 07:46 PM, a spus:
Şcolerule, ce iaşte şecsu ma bolovanie altfel decat ca o acţiunie ghe acuplare ma netotule?
Instinct?
Procreatia?
Niciuna de multe ori.
Imitam delfinii: de placere.
Scris 12 January 2008 - 09:16 AM
VanesaBet, la Jan 11 2008, 08:09 PM, a spus:
Instinct?
Procreatia?
Niciuna de multe ori.
şi eu care credeam că ne aflăm pe o treaptă superioară animalelor. iată infirmarea
VanesaBet, la Jan 11 2008, 08:09 PM, a spus:
Instinct?
Procreatia?
Niciuna de multe ori.
facem sex de plăcere, iar menirea lui superioară e procreaţia; interesantă logică
Scris 12 January 2008 - 10:44 AM
Ovu', la Jan 11 2008, 10:36 PM, a spus:
Te intereseaza unitatea de timp?
Joe_3171, la Jan 12 2008, 09:16 AM, a spus:
facem sex de plăcere, iar menirea lui superioară e procreaţia; interesantă logică
Iata si dovada incoerentei: sunt inferioara animalelor, insa ti se pare o logica interesanta.
Unde mai pui ca faptul ca menirea actului sexual este procreatia si ca sexul este asociat cu placerea este de fapt o banalitate care tie ti se pare o noutate.
Scris 12 January 2008 - 05:08 PM
VanesaBet, la Jan 12 2008, 10:44 AM, a spus:
Iata si dovada incoerentei: sunt inferioara animalelor, insa ti se pare o logica interesanta.
Unde mai pui ca faptul ca menirea actului sexual este procreatia si ca sexul este asociat cu placerea este de fapt o banalitate care tie ti se pare o noutate.
Interesant era folosit acolo in alt sens decat intelectul tau de animalutz ti-a permis sa intelegi...
In ce priveste unitatea de timp...da!ma intereseaza...vreau sa stiu daca ai gandit in primul rand, iar mai apoi, daca procesul de gandire a durat mai mult de...2 secunde?
Scris 12 January 2008 - 06:19 PM
care e filozofia?
care e menirea superioară a unui act sexual?
ce legătură are cu iubirea?
de ce facem sex?
Ok,uite filosofie:
"Taoiştii consideră că armonia deplină īn plan sexual conduce automat cuplul la comuniunea subtilă, armonioasă cu energii benefice infinite ale naturii şi prin aceasta deschide posibilităţi nebănuite de acces īn planurile invizibile superioare de existenţă. Comuniunea bărbatului cu femeia formează, īn acest mod, un beatific Tot īn miniatură care este īn corespondenţă analogică cu Totul macrocosmic şi cu Spiritul Suprem Divin.
Daca mai vrei si altceva...inscrie-te la yoga..sa vezi acolo filosofie.."
Eu am alta opinie:traieste-ti viata si bucura-te de ce iti ofera aceasta.Sau,cauta-ti si tu pe cineva si experimenteaza "ideea",in loc sa o filosofezi ..
Scris 13 January 2008 - 10:35 AM
VanesaBet, la Jan 12 2008, 10:44 AM, a spus:
definiţia asta, banală īntr-adevăr, chiar tu ai dat-o; eu speram să trecem dincolo de locurile comune asociate spontan cu sexualitatea; se vede treaba că e mai greu
Dark_Dragon, la Jan 12 2008, 06:19 PM, a spus:
"Taoiştii consideră că armonia deplină īn plan sexual conduce automat cuplul la comuniunea subtilă, armonioasă cu energii benefice infinite ale naturii şi prin aceasta deschide posibilităţi nebănuite de acces īn planurile invizibile superioare de existenţă. Comuniunea bărbatului cu femeia formează, īn acest mod, un beatific Tot īn miniatură care este īn corespondenţă analogică cu Totul macrocosmic şi cu Spiritul Suprem Divin.
Daca mai vrei si altceva...inscrie-te la yoga..sa vezi acolo filosofie.."
Eu am alta opinie:traieste-ti viata si bucura-te de ce iti ofera aceasta.Sau,cauta-ti si tu pe cineva si experimenteaza "ideea",in loc sa o filosofezi ..
Experimentul e la īndemāna oricui, e prea simplu, reducţionist, nu mă satisface. Vreau să ştiu ce există peste asta (dacă există ceva), dincolo de simplul act săvārşit de dragul plăcerii deşarte.
Scris 13 January 2008 - 10:38 AM
Scris 13 January 2008 - 11:44 AM
Joe_3171, la Jan 13 2008, 10:35 AM, a spus:
Ok,ai iubit vreodata?Ai gustat si tu din aceasta "placere desarta"?
De ce ai facut-o?Raspunde-ti tie la intrebarea asta si nu vei mai avea nevoie sa citesti rapunsurile noastre..
P.S.Daca imi spui ca nu stii de ce ai facut-o ..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu penisul
va rog mult ajutor |
Amakaj13 | 2 | 1.368 |
|
adresat baietilor |
Alyyna | 220 | 20.272 |
|