Salutare tuturor de pe forum sau celor care citesc acest mesaj
Stiti acest minunat virus care distruge vieti este asa de rau incat nici nu ai timp sa realizezi acest lucru doar te gandesti ca ar fi mai bine de nu ai mai fi pe lume
Credetima ca nu stiu ce sa mai zic de aceasta treaba doar ca poti face pe cineva fericit(a).....
Spre exemplu va zic un fel de poveste este adevarat in legatura cu cea ce voi relata aici....
Intr-o zi am vazut o fata pe langa care treceam de 3 ani pe langa ea fara sa o bag in seama...dar intr-o zi mam decis sa intru in vorba cu ea iam zis asa "Domnisoara nu te supara as vrea sa te intreb ceva" ea a zis spune ce este eu am intrebato "Ai prieten cumva ??" ea mia raspuns taios ca da si a plecat.....Eu atunci pe moment am zis no asta da fata mandra.....
Si asa a trecut zile luni pana intr-o zi de 8 Martie am reintalnit-o la un net caffe,Plangea la calculator vorbea cu cineva si plangea....Atunci eu mam dus cu telefonul meu la ea si lam lasat in fata ei si iam zis sa imi tasteze un cod acolo din 10 numere...Adica numarul ei de tel...ea nu stia despre ce vorbesc si iam zis sa imi scrie numarul ei pe tel meu.....la scris nu a zis nu asta din cauza ca era prea trista sa mai inteleaga ce se intampla....Dupa care iam trimis un sms nu mai tin minte ce am scris in sms doar ca .Un trandafir ca tine nu merita sa planga... In acea seara am conduso pan ala un taxi si iam cerut sa ne vedem a doua zi....Ea a zis ca merge la facultate si nu poate sa vina dar mia zis ca sambata daca vreau ne vedem in oras..
Ei am zis cum sa ratez sansa??? Am asteptata pana sambata si ne-am intalnit nu stiu parca eram in nori pe undeva ma bucuram enorm sa o vad...Am plecat cu niste prieteni la un gratar fiind prima ei iesire cu noul prieten si am zis sa mergem sa ne distram nu sa stam sa povestim banalitati din viata de zi cu zi.....Si asa a inceput o relatie frumoasa...Apropo sa va zic de ce plangea.....Ea vorbea cu o sora de a iei si sora-sa vorbea cu fostul prieten iar el i zicea la sora-sa de prietena mea ca vorbeste cu una cu care nu vrea sa mai steie cica dar ea nu a mai vrut sa fie cu el deoarece lui i era rusine sa iese cu ea in oras..in schimb mie nu eu am scoso si iam facut cunostiinta cu toti prietenii mei...Iam aratat ca nu ma feresc..
Asa incet am inceput sa tin la ea fiind o persoana foarte sociabila foarte frumoasa din toate punctele de vedere mai ales cel sufletesc....Acum eu peste o saptamana trebuia sa plec din tara iar eu nu am avut ocazia sa o cunosc mai indeaproape,ce porci is barbatii
Aici decideti voi ce era de facut ..... Cand am venit acasa prima data mia zis ca a fost cu ex prieten..sa vada daca mai tine la el si ma asigurat ca nu mai tine la el...
Restul povestii o vil zic daca voi primi vreun raspuns pa la toti sau cine vrea sa stiee ce se intampla mai departe o sa vedeti...
Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 10 January 2008 - 10:58 PM
Motiv editare: Mutat la Coltul trist ...parca isi gaseste locul mai bine acolo. :unknw:
Contact
Facebook
Twitter
RSS