sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hiv sau despre el viata cu hiv Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Likom_only 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Validating
  • Inregistrat: 10-January 08

Scris 10 January 2008 - 10:31 PM

Salutare tuturor de pe forum sau celor care citesc acest mesaj
Stiti acest minunat virus care distruge vieti este asa de rau incat nici nu ai timp sa realizezi acest lucru doar te gandesti ca ar fi mai bine de nu ai mai fi pe lume :lol2:( .....
Credetima ca nu stiu ce sa mai zic de aceasta treaba doar ca poti face pe cineva fericit(a).....

Spre exemplu va zic un fel de poveste este adevarat in legatura cu cea ce voi relata aici....
Intr-o zi am vazut o fata pe langa care treceam de 3 ani pe langa ea fara sa o bag in seama...dar intr-o zi mam decis sa intru in vorba cu ea iam zis asa "Domnisoara nu te supara as vrea sa te intreb ceva" ea a zis spune ce este eu am intrebato "Ai prieten cumva ??" ea mia raspuns taios ca da si a plecat.....Eu atunci pe moment am zis no asta da fata mandra.....
Si asa a trecut zile luni pana intr-o zi de 8 Martie am reintalnit-o la un net caffe,Plangea la calculator vorbea cu cineva si plangea....Atunci eu mam dus cu telefonul meu la ea si lam lasat in fata ei si iam zis sa imi tasteze un cod acolo din 10 numere...Adica numarul ei de tel...ea nu stia despre ce vorbesc si iam zis sa imi scrie numarul ei pe tel meu.....la scris nu a zis nu asta din cauza ca era prea trista sa mai inteleaga ce se intampla....Dupa care iam trimis un sms nu mai tin minte ce am scris in sms doar ca .Un trandafir ca tine nu merita sa planga... In acea seara am conduso pan ala un taxi si iam cerut sa ne vedem a doua zi....Ea a zis ca merge la facultate si nu poate sa vina dar mia zis ca sambata daca vreau ne vedem in oras..
Ei am zis cum sa ratez sansa??? Am asteptata pana sambata si ne-am intalnit nu stiu parca eram in nori pe undeva ma bucuram enorm sa o vad...Am plecat cu niste prieteni la un gratar fiind prima ei iesire cu noul prieten si am zis sa mergem sa ne distram nu sa stam sa povestim banalitati din viata de zi cu zi.....Si asa a inceput o relatie frumoasa...Apropo sa va zic de ce plangea.....Ea vorbea cu o sora de a iei si sora-sa vorbea cu fostul prieten iar el i zicea la sora-sa de prietena mea ca vorbeste cu una cu care nu vrea sa mai steie cica dar ea nu a mai vrut sa fie cu el deoarece lui i era rusine sa iese cu ea in oras..in schimb mie nu eu am scoso si iam facut cunostiinta cu toti prietenii mei...Iam aratat ca nu ma feresc..
Asa incet am inceput sa tin la ea fiind o persoana foarte sociabila foarte frumoasa din toate punctele de vedere mai ales cel sufletesc....Acum eu peste o saptamana trebuia sa plec din tara iar eu nu am avut ocazia sa o cunosc mai indeaproape,ce porci is barbatii :() dar am reusit cu mare chin dar am reusit....chiar inainte sa plec cu o zi seara am fost cu ea iar dimineata a trebuit sa plec....Si asa am plecat din romania ajuns odata acolo am sunat din insticnt poate direc pe ea prima data pe nimeni alcineva si iam zis ca sunt ok ....Ei ca sa vezi ce face dorul din om ..Am stat 3 saptamanii si nu am mai putut sa stau si am luat avionu si am venit acasa...Am sunato din aeroport ca vin acasa.....Acum eu ma bucuram de asta ca vin si o sa fie bine totul eu de fapt trebuia sa stau 6 luni dar no asta e....
Aici decideti voi ce era de facut ..... Cand am venit acasa prima data mia zis ca a fost cu ex prieten..sa vada daca mai tine la el si ma asigurat ca nu mai tine la el...

Restul povestii o vil zic daca voi primi vreun raspuns pa la toti sau cine vrea sa stiee ce se intampla mai departe o sa vedeti...

Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 10 January 2008 - 10:58 PM
Motiv editare: Mutat la Coltul trist ...parca isi gaseste locul mai bine acolo. :unknw:

0

#2 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 10 January 2008 - 11:09 PM

Vezi postareaLikom_only, la Jan 10 2008, 10:31 PM, a spus:

Salutare tuturor de pe forum sau celor care citesc acest mesaj
Stiti acest minunat virus care distruge vieti este asa de rau incat nici nu ai timp sa realizezi acest lucru doar te gandesti ca ar fi mai bine de nu ai mai fi pe lume :(( .....
Credetima ca nu stiu ce sa mai zic de aceasta treaba doar ca poti face pe cineva fericit(a).....

deci pana acu intelrg ca toate bune si frumoase....ce legatura are hivu cu rel voastra? nu inteleg....chiar sunt curioasa sa aflu continuarea

Aceasta postare a fost editata de EmmaD: 10 January 2008 - 11:21 PM
Motiv editare: Citati doar esentialul!

0

#3 Utilizator offline   Likom_only 

• Boboc
  • Pip

Scris 11 January 2008 - 07:12 PM

Da stii este ceva foarte interesant in aceasta poveste dupa cum am zis ....

Deci ma asigurat ca nu mai are nimic cu el eu atunci am zis mai daca a vrut sa faca asta a facuto cu un motiv,bun eu nu am fost gelos pe aceasta problema pentru ca daca vrea sa ma insele o face cu mine de mana deci .....VA dati seama..
In fine,acum pe mine ma rodea faptul ca de ce trebuia sa am prezervativ cand suntem impreuna????
Prima data inainte sa plec nu miam dat seama dar cat am stat in strainatate mam tot gandit si asa am dedus eu ce avea ea.
Ei cand am fost din nou impreuna iara mia cerut sa am prezervativ..mam conformat din nou....dupa ce am gatat am stat in pat si am intrebato acum imi zici ce ai ???? sau vrei sa o ti numai pentru tine ????Ea mia zis sa vada daca ghicesc dar de fapt ea evita raspunsul..Eu mam gandit sa nu i zic direct cea ce si banuiam ca are ci sa i zic 3 boli care ar fi mai grave...
1.cancer 2.HIV 3.Leucemie ...A stat un pic asa si mia zis aproape tacut ca 2 este ce are ea,si a inceput sa planga eu atunci am mutit dar nu din cauza la ce avea ea si ma gandeam cat trebuie sa sufere cat de greu i este atunci cand are si ea in sfarsit pe cineva care sa o iubeasca si sa tina la ea sa se simnta folostitoare cu ceva sa simnta ca e indragita ce cineva....
Imi zburau fel si fel de ganduri si intrebari.....
Atunci ea ma intrerupt si mia zis ca daca vreau sa nu mai fiu cu ea,nu este nici o problema nu se supara si pleaca din viata mea ca si cum nu as fi cunoscuto.....Eu ma gandeam cum sai fac asa ceva cand ea sa daruti din suflet si ma indragit atat de mult eu sa o las sa plece si sa se inchida in ea sa nu mai iese in lume sau in oras din cauza asta ?????
Am decis sa raman cu ea si iam zis ca vreau sa continuam relatia ori ce ar fi.....
Parca nu ia venit sa creada si acum imi amintesc cum mia zis "Chiar vrei sa continuam?? nu iti e frica ca te imbolnavesti??"
Eu iam zis ca nu am de ce daca asa vrea cel de sus asa sa fie daca asa imi e sortit,desi as putea sa ma duc cu alta dar nu vreau eu vreau sa fiu cu ea alaturi de ea sa simnta ca cineva e langa ea si la bine si la greu nu numai la bine.
Deatunci a tot trecut zilele,lunile si asa am ajuns sa facem impreuna deja 11 luni de cand suntem impreuna si nu regret ci ma bucur ca pot face ceva...Iar tot cea ce am facut nu este din mila ci din dragoste ca o iubeam si o iubesc si o voi iubi mereu pentru ca merita.....
Acum 2 luni a fost in spital pentru ca trebuia operata deoarece avea la ovare un chist si de acolo sa tras la san si la plamanii....Am fost acolo alaturi de ea....

Si de ce zic sa nui discrinam?? Pentru ca ei sufera dar in tacere ei se simnt respinsi de noi de cei dragi chiar...A avut o matusa care lucra la spitalul in care a fost internata si a aflat de atunci nu o mai saluta macar pe strada,cum sa faci asa ceva cuiva care stii ca nu mai este leac pentru ea sau el ????
Culmea este ca dupa ce a fost operata a fost diagnosticata cu cancer la plamanii :P Nu era deajuns ce avea mai are si asta nu stiu ce sa mai cred ce sa mai zic cum sa mai fac ?? sunt disperat de cea ce se intampla cu un suflet asa de bun si de cald cu o inima de aur....Imi e asa de draga si nu pot face nimic pentru ea..
Dupa vreo 6 sau 7 luni eu am ceruto se sotie acolo in spitam ea era operata nu se putea misca dar am ceruto acolo am zis ca nu mai astept si asa i dau un motiv sa lupte cu tot ce o apasa....A acceptat si asa lupta si imi zice in fiecare zi ca eu i dau puterea pe care nu a avuto pana nu ma cunoscut zice ca eu sunt ingerul ei..dar pentru mine ea este ingerul meu cel mic si drag...Acum eu o varsta nus batran am 28 de ani ea are 19 dar ne iubim sincer si curat fara minciuni fara ascunzisurii fara cearta de cand suntem impruna odata nu ne-am certat.

Deocamdata ma opresc aici dar daca vrea careva sa vorbim sau sa discutam adresa de mail este pe undeva afisata si poate ne vedem pe mess eu intru in ficare zi aici sa vad ce se mai scrie..
Iar daca va placut cea ce ati citit sa stiti ca nu este minciuna este adevarat tot cea ce vam relatat..
Va doresc o viata placuta si plina de iubire si sanatate si tot ce este mai bun in lumea asta..
0

#4 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 11 January 2008 - 07:18 PM

foarte dragut nu am ce zice...imi pare rau pe de-o parte ca ea este bolnava...dar m va iubiti si mai ales ca mai sunt si persoane ca tine....deci dper sa traiasca ea cat mai mult...si sa fiti fericiti impreuna...
0

#5 Utilizator offline   iorip 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-January 08

Scris 11 January 2008 - 10:42 PM

ei bine nu toate povestile sunt la fel de frumoase ....MA BUCUR PT VOI CA SUNTETI IMPREUNA

Aceasta postare a fost editata de iorip: 11 January 2008 - 10:43 PM

0

#6 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 12 January 2008 - 09:38 PM

Vezi postareaLikom_only, la Jan 11 2008, 06:12 PM, a spus:

Deocamdata ma opresc aici dar daca vrea careva sa vorbim sau sa discutam adresa de mail este pe undeva afisata si poate ne vedem pe mess eu intru in ficare zi aici sa vad ce se mai scrie..
Iar daca va placut cea ce ati citit sa stiti ca nu este minciuna este adevarat tot cea ce vam relatat..
Va doresc o viata placuta si plina de iubire si sanatate si tot ce este mai bun in lumea asta..

nu iti voi spune ca imi pare rau,tu nu ai nevoie de asta.
vreau sa-ti spun ca te admir,nu multi au curajul tau. :o:
esti puternic si trebuie sa fi asa si pentru ea.iubirea face minuni,nu stiu ce altceva sa spun.esti minunat daca o faci sa se simta iubita in clipele astea de groaza.esti de admirat ca nu te plangi,ca accepti si ca mergi mai departe.
stiu ca e greu,dar trebuie sa continui,sa fi cu ea pana la capat.oricum,tu ai ales deja.
curaj mult iti doresc.si sa va ajute dumnezeu!
0

#7 Utilizator offline   Likom_only 

• Boboc
  • Pip

Scris 12 January 2008 - 10:40 PM

Va multumesc ,mult pentru ca sunteti alaturi de ea si de mine...
Va multumesc ca intelegeti prin cea ce trece ea nu eu ca pentru mie nu are importanta ci sunt extrem de bucuros ca sunt folositor la ceva mai ales ca o iubesc....
Azi am fost sa o vad la spital si este mai bine..
Dar de saptamana viitoare trebuie sa ieie tratamentu de citostatice ;) Ma rog la Bunul dumnezeu si fac pe aceasta cale un apel a va ruga pentru ea sa treaca cu bine de acest tratament:( timp de 3 luni nu o sa mai fie langa mine pentru ca eu sunt in alt oras ea in altul si o sa fie greu dar ma duc la ea cum pot si am timp adica in ficare saptamana ma duc...
sunteti minunati pentru ca existati si ma bucur si va doresc numai bine si chiar tot binele dinele din lume..
Apropo nu vam zis ca a fost diagnosticata de cancer??? Ei acum a venit si asta :P
Sunt suparat si ma tem tot odata sper si as vrea sa se faca bine...
Doamne ajuto sa fie bine ....
Nici odata nu am cerut nimic de la nimeni dar acum i cer celui de sus sa o ajute nimic alceva daca as putea as fi vrut sa fiu eu in locul ei numai sai fie ei bine dar nu pot :)
Mai vorbim daca vrea cineva id meu de mess EDIT am si alta adresa dar nu o dau ca ma cunoaste prea multa lume de unde sunt si poate ca intra pe aici si nu as vrea ca persoanele respective sa zica sau sa se indeparteze de ea nu de mine ci de ea...Si sa o faca sa se simnta respinsa de societate desi nu ar trebui asa zic eu dar mentalitatea este prea inchisa la unii oameni asta e viata si crucea noastra ..Bafta in continuare...pa all mai vb

Aceasta postare a fost editata de Darianna: 14 March 2012 - 03:54 PM

0

#8 Utilizator offline   ClaudiuCC 

• Present
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 07-October 06

Scris 18 February 2008 - 10:48 AM

misto...la cat mai multi ani impreuna fericiti;)
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic