Oportunitate cariera Se cauta QA Engineer
Scris 10 January 2008 - 04:28 PM
Pentru cei interesati sa isi dezvolte cariera intr-o multinationala, va rog cititi mai jos descrierea postului de Senior Quality Engineer. De fapt ar fi doua, una pentru echipa de AIR si una pentru Dreamwaver.
Responsibilities:
• Coordinate with QE responsible for related product areas
• Work closely with development counterpart
• Writing test specifications from product specifications
• Perform user and work flow testing
• Write and maintain test specs
• Write and execute test scripts
Knowledge & Skills:
• B.S. or M.S. degree (degree in Computer Science, Engineering or equivalent is a bonus).
• 3 to 5 year equivalent experience in quality assurance
• Solid knowledge in QA processes and methodologies
• Superior communication skills
• Ability to interpret product specifications
• Good time management skills
• Understanding of test methodologies.
• Proficient in at least one scripting language
• Ability to take on new tasks
• Good problem solving and diagnostic skills
• Advanced knowledge of Windows operation system (Mac OSX is a bonus)
• Strong HTML, DHTML, Javascript, CSS knowledge (knowledge of basic Ajax techniques are a bonus)
• Knowledge of Flash related technologies are also considered a bonus. for AIR Team
• Familiar with Dreamweaver product (Adobe Creative Suite or Macromedia Studio knowledge is a bonus) for Dremwaver team
• Basic SQL knowledge
Offer:
We offer the opportunity to build a career in a rapidly expanding software company, working with international technology groups. Excellent benefits package including Stock Options Plan, Profit Sharing, Medical and Life insurance, and more.
Pentru cine este interesat, sau daca stiti pe cineva care ar fi interesat, dar nu este membru pe forum, va rog sa trimiteti CV la lfilimon@antal.com
Multumesc oricum pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.
Scris 11 January 2008 - 03:22 PM
Scris 11 January 2008 - 07:41 PM
Argv, la Jan 11 2008, 03:22 PM, a spus:
La ce vor ei să facă (streaming în Flash, din câte se pare, eventual şi HDTV, dacă ne uităm la toată lista de cerinţe) poţi să lucrezi şi de-acasă sau poţi să le ceri oricând 10.000 de euro primă de instalare, ca să te muţi unde vor ei.
De când cu suportul pentru H.264 inclus de Adobe în Flash, streaming-ul interactiv pare să fie "the next big thing". Altfel, la ce crezi că le-ar trebui "Ajax techniques"?
Aceasta postare a fost editata de harald: 11 January 2008 - 07:44 PM
Scris 11 January 2008 - 09:37 PM
Scris 11 January 2008 - 10:10 PM
Paul Brahtl, la Jan 11 2008, 09:37 PM, a spus:
Eu mă refer la o aplicaţie concretă, destinată publicului, pe care respectiva companie pare s-o vizeze dacă citeşti toată lista de cerinţe. "Flash related technologies", în conjuncţie cu DHTML şi "Ajax techniques", cam la ce ar putea folosi?
Ca să n-ai nevoie de refresh în browser, dar să faci totuşi trafic cu serverul, în ambele sensuri, cam la ce-ar folosi?
Să-ţi atragă atenţia că ai scris greşit adresa de e-mail a destinatarului, eventual?
Aceasta postare a fost editata de harald: 11 January 2008 - 10:11 PM
Scris 11 January 2008 - 10:12 PM
Scris 11 January 2008 - 10:41 PM
harald, la Jan 11 2008, 10:10 PM, a spus:
Ca să n-ai nevoie de refresh în browser, dar să faci totuşi trafic cu serverul, în ambele sensuri, cam la ce-ar folosi?
Să-ţi atragă atenţia că ai scris greşit adresa de e-mail a destinatarului, eventual?
Poate pe tine te duce cu gandul la streaming.
Pe mine ma duce gandul la o aplicatie cu foarte multe elemente de interfata, in care interactiunea modifica o parte mica a informatiei de pe pagina. La asta e buna tehnologia AJAX, nu la ”trafic cu serverul fara sa dai refresh”.
Lista de cerinte poate fi la fel de valabila si pentru un ERP.
Scris 11 January 2008 - 11:09 PM
Paul Brahtl, la Jan 11 2008, 10:41 PM, a spus:
Pe mine ma duce gandul la o aplicatie cu foarte multe elemente de interfata, in care interactiunea modifica o parte mica a informatiei de pe pagina. La asta e buna tehnologia AJAX, nu la ”trafic cu serverul fara sa dai refresh”.
Eu ştiu o singură firmă care lucrează la AIR şi aia e chiar Adobe. Încă tre'să fie pe la nu ştiu ce beta, nu cred că au vreun final release. Dacă tu ştii altceva, spune.
Insist să iei în calcul toată lista de cerinţe.
Argv, la Jan 11 2008, 10:12 PM, a spus:
Streaming-ul îl face Adobe Flash Streaming Server sau cum naiba s-o fi numind. Dar clientul tre'să vadă streamul ăla într-o pagină oarecare, la care browser-ul să n-aibă nevoie de refresh. La asta e nevoie de Ajax.
Aceasta postare a fost editata de harald: 11 January 2008 - 11:11 PM
Scris 11 January 2008 - 11:27 PM
harald, la Jan 11 2008, 11:09 PM, a spus:
Insist să iei în calcul toată lista de cerinţe.
Streaming-ul îl face Adobe Flash Streaming Server sau cum naiba s-o fi numind. Dar clientul tre'să vadă streamul ăla într-o pagină oarecare, la care browser-ul să n-aibă nevoie de refresh. La asta e nevoie de Ajax.
Am vrut sa-ti dau de inteles ca esti pe langa subiect dar continui sa incerci sa vinzi castraveti la gradinari.
Trust me, AJAX e altceva decat iti inchipui tu.
Scris 11 January 2008 - 11:58 PM
Paul Brahtl, la Jan 11 2008, 11:27 PM, a spus:
Trust me, AJAX e altceva decat iti inchipui tu.
Eu nu-mi închipui nimic. Ştiu că se foloseşte la aplicaţii web interactive, dar nu ştiu concret "ce" este şi nici nu cred că voi şti vreodată. Găseşte o altă explicaţie care să lege AIR de altceva decât de Flash şi de Adobe.
Paul Brahtl, la Jan 11 2008, 10:41 PM, a spus:
Un ERP împărţit între echipa de AIR şi echipa de Dreamweaver
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Angajari
ILINK Internet Service Provider |
Nasu_n | 0 | 3.134 |
|
|
nick257 | 0 | 1.665 |
|
Vanzare PC
un fel de pwntium 3 |
ClaudiuCC | 0 | 2.401 |
|
Hard Disk HDD Extern LaCie Little Disk, 160GB, USB, BusPowered, Sigilat | marinaru | 0 | 2.019 |
|
|
nick257 | 4 | 1.646 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS