sau Inregistrare

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Alegerile din SUA 2008 Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 06

Scris 09 January 2008 - 06:16 PM

http://www.youtube.c...h?v=PiiaBqwqkXs - masini care falsifica votul
http://www.youtube.c...h?v=-ecdkCVD7mM - programator care depune marturie

Ron Paul a castigat "straw polls" pe intreaga America. Priviti insa siteul acesta, sus nici nu apare :
http://www.usastrawp...total-wins.html

Straw polls sunt repetitii pentru vot, cu aceleas reguli ca la vot, dar rezultatele nu se iau in considerare. Desi Ron Paul a castigat mass media ii da in continuare cu Obama, Clinton etc, ignorandu-l pe Ron Paul

Cine e Ron Paul :
http://video.google.com/videoplay?docid=24...596651631&q
Desigur ca e ignorat.

Ron Paul apare cu 0 voturi in New Hampshire desi unii l-au votat. Chiar daca pierdea acei putini care l-au votat trebuiau sa apara, dar nu apar, are 0 voturi : http://www.youtube.c...h?v=MBfmksI_wYY
Asta dupa ce a castigat la repetitia de vot in 26 de state americane inclusiv New Hampshire. Nimic de vazut aici, continuati...

Aceasta postare a fost editata de jet li: 09 January 2008 - 06:16 PM

0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 16 January 2008 - 09:42 PM

Singurii care au nume de preşedinte īn campania asta sunt John McCain şi Hillary Clinton. Dacă poţi ajunge preşedinte cu un nume ca Barack Obama, atunci ai putea la fel de bine să te numeşti Eminem sau Puff Daddy, tot aia e :roll:

Amuzant e că numele real al lui Eminem sună excelent pentru preşedinte: Marshall Bruce Mathers lll

Aceasta postare a fost editata de harald: 16 January 2008 - 09:44 PM

0

#3 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 22 January 2008 - 07:46 PM

Recesiunea din America si Ron Paul :

In afara de explicatiile date de acest video pentru recesiune, eu sunt sigur ca cei de la Federal Reserve au planificat-o si intentionat au facut tot ce au facut ca sa se ajunga aici
0

#4 Utilizator offline   nelu28 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 28-December 07

Scris 23 January 2008 - 03:56 PM

Citeaza

In afara de explicatiile date de acest video pentru recesiune, eu sunt sigur ca cei de la Federal Reserve au planificat-o si intentionat au facut tot ce au facut ca sa se ajunga aici

i-am zis lui HARALD ...ca incepe "distractia "... :doh:
0

#5 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 25 January 2008 - 09:50 AM

Vezi postareajet li, la Jan 22 2008, 07:46 PM, a spus:

Recesiunea din America si Ron Paul :

Eu te-am mai īntrebat şi cu altă ocazie: care recesiune? Cum se defineşte recesiunea?

Vezi postareanelu28, la Jan 23 2008, 03:56 PM, a spus:

i-am zis lui HARALD ...ca incepe "distractia "... :think:

E doar campania electorală, cea care īncepe. Nu trebuie să crezi tot ce vezi la televizor ...
0

#6 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 25 January 2008 - 01:57 PM

Vezi postareaharald, la Jan 25 2008, 10:50 AM, a spus:

Eu te-am mai īntrebat şi cu altă ocazie: care recesiune? Cum se defineşte recesiunea?

Mai putine slujbe, oamenii nu mai cumpara asa mult, cea ce duce la si mai putine slujbe pentru cei care produc, etc.
Recession in the US has arrived

Consumatorii americani au ajuns la limita creditului. Toata aceasta crestere economica s-a intamplat pentru ca au existat cumparatori pentru produse - americanii cei mai mari consumatori. Dar ei au cumparat pe credit , atat de mult incat bancile nu ii mai imprumuta, deci nu mai pot cumpara. Ai auzit de planul lui Bush de a reduce cu 600$ taxele fiecarui american ?

Maxed Out
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 January 2008 - 07:02 PM

Vezi postareajet li, la Jan 25 2008, 01:57 PM, a spus:

Mai putine slujbe, oamenii nu mai cumpara asa mult, cea ce duce la si mai putine slujbe pentru cei care produc, etc.
Recession in the US has arrived

Consumatorii americani au ajuns la limita creditului. Toata aceasta crestere economica s-a intamplat pentru ca au existat cumparatori pentru produse - americanii cei mai mari consumatori. Dar ei au cumparat pe credit , atat de mult incat bancile nu ii mai imprumuta, deci nu mai pot cumpara. Ai auzit de planul lui Bush de a reduce cu 600$ taxele fiecarui american ?

Nu, domnul meu, recesiunea se defineşte ca "două trimestre consecutive de creştere economică negativă". Īncetinirea creşterii economice nu īnseamnă recesiune. End of story.
0

#8 Utilizator offline   jet li 

• Trandafir
  • PipPipPipPip

Scris 26 January 2008 - 07:29 PM

Bine nu e recesiune. Ai actiuni la bursa si urasti vestile proaste ? La cat s-a devalorizat dolarul cresterea economica in USA e mai mica decat se crede, si asta e destul de rau.
Sistemul asta nu poate continua, oameni care produc in prostie cantitati enrome de lucruri, sperand ca cineva sa le cumpere, ca ei sa ia bani sa cumpere in continuare, pentru ca daca nu se cumpara e de rau pentru toti. Eu de exemplu am toate imbunatatirile vietii moderne : tv,calculator, frigider, etc. Cumpar foarte putin, haine si alimente. In felul asta nu stiu cine isi inchipuie ei ca o sa cumpere tot ce produc ei, oamenii ar trebui sa isi schimbe lucrurile din casa in fiecare an.

Nu numai ca nu se mai cumpara gramezi de lucruri , nu mai e la moda, nu mai suntem in 1990, dar si materiile prime ca petrolul s-au scumpit, deci producatorii vor cheltui mai mult pe productia de care nu are nevoie cu adevarat nimeni.
Acest fapt : ca mare parte din ce producem nu e neaparat necesar, e cumparat doar ca sa fie "nou" face ca actiunile multor companii sa nu aiba cu adevarat valoare

De fapt cred ca gresesc, inca se cumpara gramezi de lucruri. Poate "trezirea" oamenilor , realizarea ca nu au nevoie de multe ca sa fie fericiti e doar dorinta mea :roll:
Vezi aceasta prezentare : Story of Stuff

Aceasta postare a fost editata de jet li: 26 January 2008 - 07:34 PM

0

#9 Utilizator offline   estella 

• cont dezactivat
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 26 January 2008 - 07:32 PM

Vezi postareaharald, la Jan 16 2008, 02:42 PM, a spus:

Singurii care au nume de preşedinte īn campania asta sunt John McCain şi Hillary Clinton. Dacă poţi ajunge preşedinte cu un nume ca Barack Obama, atunci ai putea la fel de bine să te numeşti Eminem sau Puff Daddy, tot aia e :)

Amuzant e că numele real al lui Eminem sună excelent pentru preşedinte: Marshall Bruce Mathers lll

:roll: dar ce are d-ne Obama?? mie mi se pare chiar cel mai potrivit...
ce lagatura are cu Eminem su Puff Daddy?? :P
sa inteleg ca esti rasist, parca prezentul 'Tufa' are un nume mai potrivit....
0

#10 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 26 January 2008 - 07:42 PM

Vezi postareaestella, la Jan 26 2008, 07:32 PM, a spus:

:roll: dar ce are d-ne Obama?? mie mi se pare chiar cel mai potrivit...
ce lagatura are cu Eminem su Puff Daddy?? :P
sa inteleg ca esti rasist, parca prezentul 'Tufa' are un nume mai potrivit....

Nu sunt rasist, īn sensul īn care să consider un negru inferior a priori. Īmi plac Patrick Ewing, Shaquille O'Neal, Sidney Poitier sau Cabral Ibacka, dar nu cred că populaţia Statelor Unite e pregătită să aibă (să voteze īn majoritate pentru) un preşedinte de culoare.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 9 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis da' cu invatamantu'?
din punct de vedere politic
Reaction  4 4.934
Topic inchis Razboiul din Burma jet li  17 6.154
Topic inchis Chestionar:    Confruntarea Nastase vs Basescu de la TVR Gafu  25 10.351
Topic inchis Circ televizat angelica_covase  19 7.870
Topic inchis Va cadea si ultimul bastion al libertatii de expresie? roportal  4 4.952