Ce va impresioneaza, fetelor? O cina romantica sau ceva sa o impresionez
Scris 08 January 2008 - 08:59 PM
De 4 luni suntem despartiti si dupa multa vreme de incercari de impacare si discutii acum am aflat amandoi ca tinem unu la celalalt (o iubesc f.mult),doar ca cum timpul a trecut, s-a racit putin relatia si vreau sa o aduc la viata.Vreau sa o impresionez, vreau sa-i ofer o seara de neuitat, intr-un loc frumos, select, indiferent cat costa.Vrea sa-mi spuneti fetelor ce v-ar impresiona, cum ati vrea sa va fie seara perfecta alaturi de pers. iubita.Va multumesc
Scris 09 January 2008 - 12:28 AM
Fiecare care-ti va raspunde v-a avea probabil alta idee, idee ce este potrivita pt ei. Asa ca vin si eu cu o idee care pe mine ma incanta de fiecare data. Aranjeaza-i un picnic,intr-un loc mai neconventional. Daca nu ai o plaja in preajma si daca zapada e mult prea mare, sufrageria e locul potrivit. Voi doi pe o patura, mancarea gatita de tine. Terasa blocului pe care instalezi un cort, aduci un termos cu vin fiert,o anunti in prealabil sa se imbrace potrivit locatiei. Cumpara diverse flori si fa.i tu un buchet..o sa fie mult mai impresionata decat daca l-ai cumpara de-a gata...Idei sunt o multime, dar sunt ideile ce ma incanta pe mine..daca-ti vor fi de folos ma bucur,daca nu,macar am incercat. Bafta multa!
Scris 09 January 2008 - 02:25 AM
Pe mine ma impresioneaza cand el...nu incearca sa ma impresioneze. Cand se poarta normal si imi arata ca se simte in largul lui cu mine. Cand imi zambeste cu o dragoste sincera in priviri. Cand are sclipirea aceea in ochi care imi arata ca sunt unica pentru el si ca pot sa ma bazez pe el forever and ever and ever. Cand stiu ca pot pleca cu el in orice colt al lumii, cand simt ca nimic nu mai este nebunesc alaturi de el, cand crede in mine si ma incurajeaza sa visez...
De ce s-o fi crezand (si s-o fi scriind si in toate revistele junk) ca o cina la lumina lumanarilor intr-un restaurant scump sau un pat presarat cu petale de trandafir sunt ideale si atat? Pentru mine conteaza cum ma simt, nu locul, nu cadoul, nu nimic din sfera materialului. Pot sa fiu si in curtea blocului, si pe strada cand ploua si e noroi, si in cele mai banale situatii. Sunt cu totul alte lucruri care ma fac fericita.
Spune-i cat o iubesti, arata-i din priviri, lasa florile si restaurantele, ca sunt prea conventionale.... Daca o iei de mana si o privesti adanc in ochi cred ca nici nu mai e nevoie de cuvinte...chiar si un "te iubesc" devine inutil. Si asta oricand, in situatii banale (fara martori, desigur...
), cand simti tu...conteaza sa fie real...
De ce s-o fi crezand (si s-o fi scriind si in toate revistele junk) ca o cina la lumina lumanarilor intr-un restaurant scump sau un pat presarat cu petale de trandafir sunt ideale si atat? Pentru mine conteaza cum ma simt, nu locul, nu cadoul, nu nimic din sfera materialului. Pot sa fiu si in curtea blocului, si pe strada cand ploua si e noroi, si in cele mai banale situatii. Sunt cu totul alte lucruri care ma fac fericita.
Spune-i cat o iubesti, arata-i din priviri, lasa florile si restaurantele, ca sunt prea conventionale.... Daca o iei de mana si o privesti adanc in ochi cred ca nici nu mai e nevoie de cuvinte...chiar si un "te iubesc" devine inutil. Si asta oricand, in situatii banale (fara martori, desigur...
Scris 09 January 2008 - 08:17 AM
Eu sunt, cred, atipica, din acest pdv...in sensul ca pe mine nu m-ar impresiona sa-mi aduca flori, sa ma duca la cina romantica,...bla, bla...sa-mi faca cadouri nu stiu de care.
Pe mine clar m-ar impresiona daca m-ar lua la o plimbare cu motocicleta... pe serpentine periculoase, sa mearga cu viteza...da, asta mi-ar place grozav. Sau plimbarea ar putea fi si in intr-o masina 4x4(troliul is a must....) pe un traseu montan periculos... sa ramanem impotmoliti si sa scoatem masina din rāpă folosind troliul din dotare... deci...nu stiu daca te-am ajutat cu ceva...asta m-ar impresiona.
Pe mine clar m-ar impresiona daca m-ar lua la o plimbare cu motocicleta... pe serpentine periculoase, sa mearga cu viteza...da, asta mi-ar place grozav. Sau plimbarea ar putea fi si in intr-o masina 4x4(troliul is a must....) pe un traseu montan periculos... sa ramanem impotmoliti si sa scoatem masina din rāpă folosind troliul din dotare... deci...nu stiu daca te-am ajutat cu ceva...asta m-ar impresiona.
Scris 09 January 2008 - 08:38 AM
Somesh, la Jan 9 2008, 08:17 AM, a spus:
Eu sunt, cred, atipica, din acest pdv...in sensul ca pe mine nu m-ar impresiona sa-mi aduca flori, sa ma duca la cina romantica,...bla, bla...sa-mi faca cadouri nu stiu de care.
Asta m-ar impresiona si pe mine,peisaje superbe vazute din viteza masinii cu mici popasuri in locuri frumoase si o doza de pericol.
Scris 09 January 2008 - 06:04 PM
Deci pentru a o impresiona ,nu trebuie sa ma straduiesc prea tare, trebuie doar sa-i arat cat de mult tin la ea, prin gesturi, prin priviri, prin cuvinte si imbratisari?doar sa gasesc momentul potrivit, starea psihica necesara si bine inteles intimitate?
Vreau sa va mai intreb daca,dupa ce au trecut atetea luni, si dupa ce ne-am apropiat cat de cat din nou, trebuie neaparat sa o las mai moale de data asta, sau sa-i tot trimit tot felul de semne si semnale, pt ai arata cat de mult ma gandesc la ea si cat de mult o iubesc?si sa o invit la intalnire, desi ea e cam ocupata cu studiul(anul 4)
Vreau sa va mai intreb daca,dupa ce au trecut atetea luni, si dupa ce ne-am apropiat cat de cat din nou, trebuie neaparat sa o las mai moale de data asta, sau sa-i tot trimit tot felul de semne si semnale, pt ai arata cat de mult ma gandesc la ea si cat de mult o iubesc?si sa o invit la intalnire, desi ea e cam ocupata cu studiul(anul 4)
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Corre | 44 | 4.835 |
|
Despartire | RedAssasin | 21 | 3.193 |
|
Din nou ajutor!:( | Roxa19 | 9 | 968 |
|