sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Disparitia lunii Va disparea luna de pe bolta cereasca? Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   Tom Bishop 

• soldier of fortune
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 27-November 08

Scris 06 February 2009 - 03:49 PM

Mi-a placut ce am vazut in Time Machine cu privire la luna :cry:
0

#72 Utilizator offline   StiintificuL 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 10-March 09

Scris 10 March 2009 - 07:58 PM

Vezi postareaariel71, la Mar 13 2008, 03:16 PM, a spus:

campul gravitational dintre luna si pamint are efecte importante asupra pamintului, dintre cele mai cunoscute fiind mareele.........deci o influenta majora asupra fluidelor.........cum omul este format in proportie de aproximativ 70% apa ........cred ca disparitia lunii ne-ar afecta serios

Pai ce vrei sa insinuiezi ca in interiorul corpului nostru se produc maree??singuri care ar avea de pierdut dupa disparitai luni ar fi Surfistii :P
0

#73 Utilizator offline   stupid_me 

• Rebeldom
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 19-July 07

Scris 11 March 2009 - 11:19 AM

hmm..ce idei traznite imi dati cand citesc ce ii pe aici :)

dar daca semnul disparitii luniii se va dori a fi mai recent de sutele de ani calculati? ..
merge una bucata nebun, fanatic, terorist si plaseaza o bomba pe luna .. si na, ca vine Apocalipsa pe noi _ nu mai asteapta inca 7 8 sute de ani !!!

:pardon: :o:
0

#74 Utilizator offline   StiintificuL 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 10-March 09

Scris 14 March 2009 - 10:36 PM

Vezi postareastupid_me, la Mar 11 2009, 12:19 PM, a spus:

hmm..ce idei traznite imi dati cand citesc ce ii pe aici :yahoo:

dar daca semnul disparitii luniii se va dori a fi mai recent de sutele de ani calculati? ..
merge una bucata nebun, fanatic, terorist si plaseaza o bomba pe luna .. si na, ca vine Apocalipsa pe noi _ nu mai asteapta inca 7 8 sute de ani !!!

:yahoo: :crazy:

Pai si cu ce te deranjaeza/incurca pe tine daca teroristul nebun distruge luna????tin sa te anunt ca oficial tu traiesti pe pamant nu pe luna :spiteful: deci nu te deranjeaza cu nimic teroristul nebun care vrea sa distruga luna :focus:
Doamne ajuta sa dispara luna de maine ca numai dezavantaje ne aduce stati sa le enumar:

Produce maree si vasale se pot scufunda daca sunt furtuni!!!
Noapte cand ma culc pe la ora 2:30 imi vine luna in ochi si trebuie sa ma intorc cu spatele la ia si amortesc sa stau numai pe o parte pana dispare luna!!!
Nu suport romeo si julieta din astea de romania care fac tot felul de serenade cu ,,daca as putea tas oferi si luna dupa cer in dar de ziua ta :focus: :focus: "
Mereu cand ma scol noaptea sa beau apa si sunt foare adormit(aproape somnambul)confund luna dupa cer cu o bucata de cascaval din acela cat roata de masina care se gaseste in supermarketuri la vro 6 milioane!!!!!nu de alta dar am luat odata o bucata si a fost stricata si dupaia am vomitat doua nopti la rand si nu mai vreau sa imi amintesc :o:

Aceasta postare a fost editata de Super Vegeta: 14 March 2009 - 10:41 PM

0

#75 Utilizator offline   Victor Apostu 

• menumorut
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 04

Scris 30 March 2009 - 07:04 PM

Vezi postareaabandonatul, la Jan 8 2008, 03:32 PM, a spus:

Luna are un diametru de 3700 km in timp ce in urma cu 4 decenii avea 3888 km! :blink: In acest ritm luna va disparea in cateva sute de ani de pe bolta cereasca.
NASA a confirmat observatiile astronomilor dar n-a dat nici o explicatie mai ales ca a fost acuzata din pricina expeditiilor Apollo care ar fi destabilizat rocile de la suprafata lunii ducand la o reactie in lant de ridicare a unor nori de praf ce s-au disipat in spatiu.

Disparitia lunii ar duce la o zi de 6 luni si o noapte similar de lunga, exact ca in regiunile polare.

Un articol complet gasiti in revista Magazin la adresa urmatoare:
http://www.revistama...nt/view/108/20/ .

Asadar, credeti in disparitia lunii, mai ales ca ea face parte din semnele Bibliei dinainte de venirea Fiului Omului ("..si luna nu va mai da lumina ei.." - Matei 24: 29,30)? :doh:

Ma indoiesc ca ar putea disparea din cauza ridicarii de nori de praf. Ar trebui sa se vada nori densi muuulta vreme si inainte sa dispara ar fi viata pe pamint imposibila din cauza prafului care ar ecrana lumina solara.
0

#76 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 30 March 2009 - 07:06 PM

va dispărea cānd mi-o va face cineva cadou mie :blink:
0

#77 Utilizator offline   Coco cea Verde 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-July 09

Scris 31 August 2009 - 12:42 PM

Ar fi posibil.Orice planeta,ca orice stea isi va afla sfarsitul odata si odata.Ca si Soarele :) .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Clarvizionari
stiti cumva vreun clarvizionar?
deepblue  15 8.843
Topic inchis Atasamente Carei zodii apartin tipii cei mai "slabi" la pat? cumintzica  447 61.382
Topic inchis vise blueaqua  8 7.101
Topic inchis mesaje vali_  19 5.563
Topic inchis Derren Brown si controlul mintii
Manipularea subconstientului.
abandonero  15 9.952