Cit de mult il cunosti tu pe Dumnezeu? Argumente sunt cu milioanele dar il cunosti tu personal pe Dumnezeu?
Scris 07 January 2008 - 12:27 AM
O sa va mai scriu cind voi avea timp. Pina atunci am sa citesc raspunsurile voastre. Vreau sa-mi reinbogatesc limba romana, pentru ca am utat-o si nu este bine.
May God bless you all!
Scris 07 January 2008 - 12:40 AM
luciappoint, la Jan 7 2008, 12:27 AM, a spus:
O sa va mai scriu cind voi avea timp. Pina atunci am sa citesc raspunsurile voastre. Vreau sa-mi reinbogatesc limba romana, pentru ca am utat-o si nu este bine.
May God bless you all!
E frumos topicul tau si bine intentionat,putin cam poetic dar OK.Ce inseamna sa-l cunosti personal pe Dumnezeu?Ce vrei sa spui prin"a-i dori sa-l cunosti..."Este o oferta pentru ceva?
Scris 07 January 2008 - 12:45 AM
Citeaza
GANDIREA STINTIFICA ...e gandirea cea mai limitat posibila ...in functie de IQ -ul fiecarui individ ..
Dumnezeu este nelimitat ..si de neexplicat stiintific ...sau filozofic si nici macar teologic !
Scris 07 January 2008 - 01:06 AM
luciappoint, la Jan 7 2008, 12:27 AM, a spus:
Eu am fost ateu până la 20 de ani. Pentru a scrie cum l-am cunoscut pe Dumnezeu, ar fi nevoie să scriu foarte mult. Şi mi-ar lua foarte mult timp. Am cunoscut cine este Dumnezeu în primăvara anului 1994. Până atunci îl respingeam, adică, îi negam existenţa.
VanesaBet, la Jan 7 2008, 01:05 AM, a spus:
Eşti offtopic !!!
Scris 07 January 2008 - 01:21 AM
Gelupanda, la Jan 7 2008, 12:40 AM, a spus:
Ha... ha... Nu este o oferta. Este pur si simplu un indemn si o intrebare. Daca ai experienta personala cu Dumnezeu atunci poti pur si simplu sa-ti exprimi parerea, iar daca nu atunci te indemn sa-l cunosti pentru ca sa afli cine esti tu si care sunt intentiile lui Dumnezeu pentru tine. Pentru ca intentiile lui Dumnezeu sunt extraordinare, si daca te apropii de El vei afla. Dar trebuie sa fii optimist si sa crezi. Pasii tai trebuie sa mearga in aceeiasi directie cu ai LUI. Numai asa vei afla despre intentiile Lui bune pentru tine. Daca esti pesimist si gindesti ca nu esti destul de pregatit pentru a incepe un nou proiect, gresesti. Incearca sa-ti doresti sa faci ceva nou in anul acesta si vei reusii daca crezi cu adevarat. Dumnezeu are planuri de realizare nu de distrugere pentru fiecare din noi.
VanesaBet, la Jan 7 2008, 01:05 AM, a spus:
Oi fi gravida, sau de la niste posturi?
Draga Vanesa pot sa spun ca esti de o ignoranta totala. Iti lipseste intelepciunea. Gindeste-te unde vei ajunge dupa moarte.
Dumezeu are o multime de planuri bune pentru tine pe care tu le ignori. Dar cind vei sta in fata scaunului de judecata o sa-ti aduca aminte de mesajul asta. Toate gindirile si vorbele tale sint inregistrate. Motivul pentru care iti raspund, nu este pentru ca ma simt jignita ci pentru ca imi este mila de tine si sint ingrijorata pentru tine. Asculta de soaptele Celui care vrea sa-ti dea Viata si nu de a celui care vrea sa te distruga.
Scris 07 January 2008 - 01:22 AM
luciappoint, la Jan 7 2008, 01:11 AM, a spus:
Spunea-i ca ai probleme cu limba romana dar vad ca te descurci foarte bine.Multumesc pentru incurajari dar am am o relatie personala de foarte multi ani.
Scris 07 January 2008 - 01:33 AM
Gelupanda, la Jan 7 2008, 01:22 AM, a spus:
Iti multumesc, incerc cit pot sa-mi aduc aminte de toate cuvintele pe care mi le amintesc doar vag, si sunt multe pe care inca nu le-am folosit de mult. Dar pe parcurs imi voi aduce aminte.
Spui ca ai o relatie personala cu Dumnezeu, Care este ea? si cum te apropii de El? Nu nu sint intrebari naive, ci doar vreau sa trag o simpla concluzie. Spune-mi despre o experienta de-a ta cu Dumnezeu care a avut cea mai mare influenta asupra ta.
Scris 07 January 2008 - 01:42 AM
luciappoint, la Jan 7 2008, 01:33 AM, a spus:
Spui ca ai o relatie personala cu Dumnezeu, Care este ea? si cum te apropii de El? Nu nu sint intrebari naive, ci doar vreau sa trag o simpla concluzie. Spune-mi despre o experienta de-a ta cu Dumnezeu care a avut cea mai mare influenta asupra ta.
E greu la ora asta.Orarul nostru nu corespunde.
Care este practic acea relatie?Vorbesc cu Domnul in toate problemele importante ale vietii.De la cele personale pana la cele generale.Cum?Stii foarte bine?Presupun ca esti pe undeva in zona penti-carismatica.
La ora asta nu pot sa-ti detaliez experiente.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare | ratacita | 116 | 12.156 |
|
Care este biserica ce urmează standardul Bibliei ?
Dovediți-o cu Biblia, cu istoria și cu modelul personal ! |
holy fire | 131 | 11.500 |
|
religia..........ajutor sau arma de distrugere in masa? | Stefaninvinge | 6 | 1.794 |
|
Lumina din capatul tunelului ...eu nu am vazut-o ! | elenutzabalenutza | 17 | 8.446 |
|
Preotul din Reviga | Madalina A.M. | 57 | 31.505 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis