sau Inregistrare

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Magia sexuala si spiritualitatea tantrica Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 08 January 2008 - 08:48 PM

Vezi postareasamsara, la Jan 8 2008, 08:24 PM, a spus:

Bun si asta nu e periculos pentru un neinitiat, unul care nu stie ce face, o citit si el pe forum si cand face dragoste poc toc se gandeste la stiu eu ce masina? Nu se pot intampla tot felul de chestii nasoale?

Pai nu am vrut decat sa ofer o "pista" de validare a faptului ca se produce o energie puternica in timpul..."love-ului"
NU exista "chestii nasoale"...pentru ca cea mai "nasoala" chestie este a face "love" fara sa fi constient de asta...asa cum fac 80% din oamenii acestui pamant...care in timpul actului sexual...nu fac decat sa-si "exprime" toate frustrarile care mai apoi se materializeaza in viata lor...si care se raspandesc ca si "mizerie" in grila/genetica planetara...
La cat de jos a ajuns umanitatea...astfel de informatii sunt "fasss" in "passs"...deoarece orisi cum sunt inutilizabile de ctre reaua vointa si ignoranta a unora cu pretentii de spiritualitate sau cel putin de intelegere a vietii pe care o reprezinta...
0

#22 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-February 06

Scris 09 January 2008 - 01:43 AM

Eu am o nelamurire: daca ies in strada si iau un trecator cu care apoi aplic reteta data de subarah pentru magia sexuala, ce fac de fapt? magie sexuala sau prostitutie?
0

#23 Utilizator offline   subarah 

• ...Era Transformarii... si Matematica Iubirii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-June 07

Scris 09 January 2008 - 01:50 AM

Vezi postareamihaela1, la Jan 9 2008, 01:43 AM, a spus:

Eu am o nelamurire: daca ies in strada si iau un trecator cu care apoi aplic reteta data de subarah pentru magia sexuala, ce fac de fapt? magie sexuala sau prostitutie?

Pai daca simti o afinitate pt acel trecator ...iar daca el este destul de deschis pt a se conforma ritualului...magie sexuala....dar daca il taxezi dupa..prostitutie :blink: :flowers:
0

#24 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 January 2008 - 01:55 AM

E suficienta doar o anumita afinitate? Sexul fara iubire nu se numeste prostitutie? Doar respectarea unui ritual il ridica la statutul de magie sexuala?
0

#25 Utilizator offline   subarah 

• ...Era Transformarii... si Matematica Iubirii
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 05-June 07

Scris 09 January 2008 - 02:01 AM

Vezi postareamihaela1, la Jan 9 2008, 01:55 AM, a spus:

E suficienta doar o anumita afinitate? Sexul fara iubire nu se numeste prostitutie? Doar respectarea unui ritual il ridica la statutul de magie sexuala?

Avand in vedere ca totul se reduce la manipularea energiilor subtile si a magnetismului....nu este nevoie de ACEA iubire de care vorbesti tu....Iar din cate stiu eu prostitutia inseamna oferirea serviciilor sexuale contra cost :flowers:
Magia este o practica pe care o faci in diferite scopuri...daca unul dintre scopuri este iubirea ..este cu atat mai bine...dar daca nu...pana la urma se rezuma la manifestarea si impletirea energiilor subtile.....
Masonul care infaptuieste ritualul nu cred ca isi iubeste partenera de magie sexuala....si cu toate astea practica este magie sexual(neagra ce-i drept)..
0

#26 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 09 January 2008 - 02:12 AM

Vezi postareamihaela1, la Jan 9 2008, 01:55 AM, a spus:

Stai ca ne incurcam degeaba...si iara pierdem sensul...

Magie Sexuala = "uniunea" bio-energetica dintre un barbat si o femeie prin afinitatea unuia fata de celalalt respectand un anumit tipar de manifestare/ritual

Afinitatea prin definitie ... este "deschiderea energetica/emotionala" fata de cineva sau ceva ...

AFINIT'ATE, afinităţi, s.f. 1. Potrivire între oameni sau între manifestările lor, datorită unor înclinaţii comune. 2. (Chim.) Proprietate a două substanţe de a se combina.

In momentul in care afinitatea este "prezenta" ... respectarea unui anumit ritual ... da conotatia de Magie Sexuala.
Sexul fara ... cum ii zici tu ... "iubire"/afinitate ... este viol sau prostitutie... dar respectarea unui anumit ritual ... tot ii da conotatia de Magie Sexuala ... numai ca este ... ( sa zicem ) ... "neagra".
0

#27 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 January 2008 - 02:21 AM

Eu cred ca daca exista acea iubire de care vorbesc eu, nu este nevoie de nici un artificiu ( masaj, arome, lumanarele) pentru a ajunge la magia de care care vorbesti tu. Din pacate oamenii confunda iubirea cu instinctul sexual, si asa se ajunge la artificii pentru a declansa forta nebanuita ce se dezlantuie in momentele de intimitate. Pe bani sau fara bani, sexul fara iubire, tot prostitutie se numeste. Parerea mea...
Astept argumente contra

Aceasta postare a fost editata de mihaela1: 09 January 2008 - 02:22 AM

0

#28 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 09 January 2008 - 02:25 AM

Vezi postareamihaela1, la Jan 9 2008, 02:21 AM, a spus:

Eu cred ca daca exista acea iubire de care vorbesc eu, nu este nevoie de nici un artificiu ( masaj, arome, lumanarele) pentru a ajunge la magia de care care vorbesti tu. Din pacate oamenii confunda iubirea cu instinctul sexual, si asa se ajunge la artificii pentru a declansa forta nebanuita ce se dezlantuie in momentele de intimitate. Pe bani sau fara bani, sexul fara iubire, tot prostitutie se numeste. Parerea mea...
Astept argumente contra

Adevarat ,si nu cred ca ar putea sa te contrazica cineva, ci doar sa vina cu anumite completari la ce ai spus. :flowers:
0

#29 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 09 January 2008 - 02:41 AM

Vezi postareamihaela1, la Jan 9 2008, 04:21 AM, a spus:

Astept argumente contra

Discutabil.Sexul fara iubire se numeste...lucru mecanic. :flowers:
Sexul cu iubire,se numeste dragoste.
Oamenii,confunda sexul cu dragostea.Iubirea,e alta mincare de peste.
Si copilul iubeste...Si pe D-zeu il iubesti...pe oricine poti iubi;dar,sex ori dragoste nu poti face cu oricine.

Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 09 January 2008 - 02:46 AM

0

#30 Utilizator offline   mihaela1 

• Crin
  • PipPipPipPipPip

Scris 09 January 2008 - 02:54 AM

Se poate spune si asa. Numai ca aici se vorbea despre energiile care inalta si purifica prin sex. Si ma intreb: ce inaltare si purificare poti obtine cand ajungi la lucru manual?
Kundalini poate fi pacalit sa se ridice prin diferite metode. Dar asa cum spunea si subarah, nu ridicarea lui este importanta, ci distrugerea lui. Ori distrugerea lui nu se poate face decat cu ajutorul focului Sfantului Duh. Si Sfantul Duh nu poate fi pacalit. Chiar este nevoie de evolutie spirituala adevarata.

Da, si copilul il iubesti, si parintii ii iubesti, si un animal il iubesti, pentru ca exista mai multe forme de iubire. Doar pentru una din ele este posibil sexul. Si da, ai dreptate, sexul facut cu iubire se numeste dragoste.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 24 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic