Din cauza ca mai multi au dat-o in offtopic, si cu despartitu temei n-a mers, am facut acest minunat topic, pe care sa discutam daca o versiune trial poate fi folosita de mai multe ori...
Trial=incercare (to try)
Parerea mea: Daca se numeste trial, ar trebui sa fie doar incercata, si nu folosita in alte scopuri pentru perioade mari de timp...
Voi ce ziceti?
Pagina 1 din 1
E legal sa folosesti un trial de mai multe ori?
Scris 07 January 2008 - 08:48 PM
Asa cum am scris si topicul anterior, o versiune trial POATE fi utilizata de mai multe ori.
Eu zic ca e OK sa-l folosesti peste limitari cat timp o faci cu scop didactic.
Din momentul in care incepi sa produci cu el, nu doar ca nu e corect, dar nu e nici productiv.
Cand s-a lansat VS .NET versiunea beta2 am dezvoltat un proiect. La trecerea in Release Candidate am lucrat o luna ca sa repar toate erorile generate de modificarile operate de ei intre cele doua versiuni.
Eu zic ca e OK sa-l folosesti peste limitari cat timp o faci cu scop didactic.
Din momentul in care incepi sa produci cu el, nu doar ca nu e corect, dar nu e nici productiv.
Cand s-a lansat VS .NET versiunea beta2 am dezvoltat un proiect. La trecerea in Release Candidate am lucrat o luna ca sa repar toate erorile generate de modificarile operate de ei intre cele doua versiuni.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
despre salarii | blueangel79 | 0 | 1.605 |
|
CE program sa foloses pentru a stinge calc !! | TZEP | 2 | 6.377 |
|
intrebari despre software
va pot ajuta la ce nu stiti fiindca tatal meu e informatician |