cea mai GOGONATA minciuna,bat-o vina...:)))))))
Scris 06 January 2008 - 04:41 PM
Minciuna?un rau necesar?nu suntem deacord cu ea desi toti o practicam,povestiti cea mai GOGONATA minciuna din viata voastra.
Scris 06 January 2008 - 04:56 PM
era 1 aprilie si nu stiam cui sa-i fac o farsa. am vazut-o pe bunica si am mintit-o ca vine bunicul de la tara ca uite l-am vazut venind de la gara ( noi stateam aproape de gara). iasa bunica-mea in strada il asteapta ce-l asteapat si vine si-mi zice ca mi-o plateste ea mie. eu radeam de numa. si in vreo 2 ore i-am auzit vocea bunicului in curte, chiar venise
Scris 06 January 2008 - 05:22 PM
ironic, la Jan 6 2008, 04:49 PM, a spus:
Eu nu am mintit niciodata!
poate nu in mod deliberat,poate ai facut-o inconstient,dar daca nu ai facut-o,nici una mica mititica cand erai copil si te intreba mami "tu ai facut asta?" si spuneai nu .Bravo tie ,tine-o tot asa ,poti fi exemplu pentru ceilalti,cu siguranta vei ajunge in RAI.
Scris 06 January 2008 - 05:47 PM
dolceddc, la Jan 6 2008, 07:22 PM, a spus:
poate nu in mod deliberat,poate ai facut-o inconstient,dar daca nu ai facut-o,nici una mica mititica cand erai copil si te intreba mami "tu ai facut asta?" si spuneai nu .Bravo tie ,tine-o tot asa ,poti fi exemplu pentru ceilalti,cu siguranta vei ajunge in RAI. 
of! ce am zis eu era minciuna cea mai gogonata pe care am zis-o!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Viata pe 7 carari | _Undying_ | 0 | 944 |
|
nu stiu cum se rezolva | TheNon | 5 | 1.115 |
|
Rolul femeii in societate | nightwish | 6 | 1.228 |
|
Înjuratul scapă de stres..