sa presupunem ca ai castigat la loto o suma foarte mare,imi poate spune si mie cineva cum ar face sa beneficieze cat mai multe generatii din acei bani??????
Pagina 1 din 1
daca ai castiga la loto....
Scris 08 January 2008 - 06:24 AM
dolceddc, la Jan 6 2008, 03:03 PM, a spus:
sa presupunem ca ai castigat la loto o suma foarte mare,imi poate spune si mie cineva cum ar face sa beneficieze cat mai multe generatii din acei bani??????
Simplu..ii duci la banca, sau ma contactezi pe mine si contra unei sume modice iti ofer consultanta de specialitate, atat in domeniul financiar-bancar cat si cel juridic fiscal..
Scris 10 January 2008 - 01:50 AM
Dacă e vorba despre lotto, īnseamnă că sunt pe domeniul glumelor. Eu zic că din acei bani, se poate cumpăra teren pe planeta Marte, şi, peste 100 - 200 de ani, cānd planeta se va coloniza, vei avea urmaşi demni de de a fi numiţi Gigi Becali !
Scris 10 January 2008 - 02:14 AM
lupini, la Jan 10 2008, 01:50 AM, a spus:
Dacă e vorba despre lotto, īnseamnă că sunt pe domeniul glumelor. Eu zic că din acei bani, se poate cumpăra teren pe planeta Marte, şi, peste 100 - 200 de ani, cānd planeta se va coloniza, vei avea urmaşi demni de de a fi numiţi Gigi Becali ! 
..dar ce ..ii face cu el ?
Scris 02 February 2008 - 11:42 AM
Poate sa cumperi o casa, sa deschizi o afacere... asa ar putea beneficia mai multe generatii... sau sa publici o carte, sau mai multe, sa creezi ceva, un film, un tablou...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Limba ido | limbaido | 1 | 5.350 |
|
Chestionar: 7 pacate | Amarena | 10 | 749 |
|
Despre romani..
Astia suntem?! |