sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

manipularea Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   dolceddc 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-December 07

Scris 06 January 2008 - 02:52 PM

Sa fim corecti toti ne dorim sa ne manipulam partenerul mai mult sau mai putin,cunoasteti tipuri de manipulare,arme de baza a partenerului,sau tehnici,orgoliul este foarte mare,asa ca voi incepe eu prin mici exemple:tipul de femeie pisicuta ,miorlaita,care obtine exact ceea ce isi doreste de la partener,lingusitoare chiar,sau barbatul care trateaza femeia ca pe o servitoare,ca pe un pres de sters,sau femeia scandalagioaica care il reduce pe barbat la tacere cand se afla in public,de teama de a nu il face de ras,astept comentariile voastre.
0

#2 Utilizator offline   joannahart 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 06 January 2008 - 03:08 PM

Ei.....daca e sa o luam asa, eu cred ca sunt persoane predispuse spre a fi manipulate.....De ce spun asta? Pai scandalagioaica a fost mereu asa.....de ce barbatul mai sta langa ea? Pentru ca inconstient (sau constient) s-a obisnuit sa fie "tinut in frau si readus la tacere"?.....Ia pune-l pe omul care a stat 10 ani langa o femeie dominatoare....pune-l langa una cu personalitate blanda si domoala.....Nu stiu ce va face.....
Acuma.....exemplul cu femeia care se "pisiceste"....poate ca toti, barbati si femei, ne alintam adesea cand e vorba de partener. Asa ca nu imi dau seama unde anume ar incepe sa existe manipularea ca mod de a influenta relatia....
De obicei chestiile astea se simt.......Cred ca oamenii cu o personalitate slaba sunt mai predispusi la a fi manipulati. O femeie puternica nu va sta langa un om care o bate sau o face sa se simta cos de gunoi.....un barbat care stie ce vrea de la viata nu se va lasa "prostit" de vorbe dulci si pisiceli atunci cand se afla in fata unei situatii periculoase pentru relatie. De exemplu: ea l-a inselat. El descopera, face scandal, vrea sa rupa relatia, dar va fi induplecat de comportamentul ei dualist.....Un barbat hotarat, va parasi relatia pana se va convinge prin mijloace proprie daca merita sa se intoarca si sa ierte .....sau nu.
0

#3 Utilizator offline   dolceddc 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-December 07

Scris 06 January 2008 - 03:24 PM

Depinde de cuplu la cuplu,un mic exemplu:daca ii spui barbatului tau:"tu nu esti in stare...,uite cutare si cutare ce face,cum se comporta cutare,"nu reusesti decat sa il ranesti,dar daca ii spui:"uite cutare ce badaran e,nu asi sta cu el nici o secunda,asta imi place la tine iubitule:ca esti barbat,asta il face sa se simta cineva,sau santajul sentimental cu boli adevarate sau inchipuite,sau mai urat amenintarea ca "imi iau copii si plec la mama daca nu ...."
0

#4 Utilizator offline   SithLord 

• "Adam a trait 1000 ani pt ca n-a avut soacra. Daca n-avea n
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 13-July 06

Scris 10 January 2008 - 10:50 AM

Vezi postareadolceddc, la Jan 6 2008, 04:24 PM, a spus:

un mic exemplu:daca ii spui barbatului tau:"tu nu esti in stare...,uite cutare si cutare ce face,cum se comporta cutare,"nu reusesti decat sa il ranesti,

daca te limitezi la a-i spune "nu esti barbat, nu stii cum sa abordezi o femeie" atunci il umpli de draci, iar daca tine la tine il umpli si de ambitie... daca nu tine la tine spune "ok... cauta mai departe"!

E o forma de manipulare, dar nu inteleg de ce trebuie să manipulezi knd poti sa ii sugerezi foarte elegant : "Mi-ar place aia şi ailaltă... Mi-ar place sa te gasesc intr-o dimineata cu şorţulelţul īn bucătărie şi eu să vine cu poftă şi să te īntind pe masă, pānă īncepe să se ardă fasolea!"
0

#5 Utilizator offline   herbert 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-June 07

Scris 10 January 2008 - 11:17 AM

Vezi postareajoannahart, la Jan 6 2008, 03:08 PM, a spus:

Ei.....daca e sa o luam asa, eu cred ca sunt persoane predispuse spre a fi manipulate.....De ce spun asta? Pai scandalagioaica a fost mereu asa.....de ce barbatul mai sta langa ea? Pentru ca inconstient (sau constient) s-a obisnuit sa fie "tinut in frau si readus la tacere"?.....Ia pune-l pe omul care a stat 10 ani langa o femeie dominatoare....pune-l langa una cu personalitate blanda si domoala.....Nu stiu ce va face.....
Acuma.....exemplul cu femeia care se "pisiceste"....poate ca toti, barbati si femei, ne alintam adesea cand e vorba de partener. Asa ca nu imi dau seama unde anume ar incepe sa existe manipularea ca mod de a influenta relatia....
De obicei chestiile astea se simt.......Cred ca oamenii cu o personalitate slaba sunt mai predispusi la a fi manipulati. O femeie puternica nu va sta langa un om care o bate sau o face sa se simta cos de gunoi.....un barbat care stie ce vrea de la viata nu se va lasa "prostit" de vorbe dulci si pisiceli atunci cand se afla in fata unei situatii periculoase pentru relatie. De exemplu: ea l-a inselat. El descopera, face scandal, vrea sa rupa relatia, dar va fi induplecat de comportamentul ei dualist.....Un barbat hotarat, va parasi relatia pana se va convinge prin mijloace proprie daca merita sa se intoarca si sa ierte .....sau nu.

O viziune corecta / realista. Te aprob !
Mai devreme sau mai tarziu o persoana normala va observa manipularea / prefecatoria si va decide in consecinta.

Aceasta postare a fost editata de herbert: 10 January 2008 - 11:20 AM

0

#6 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 10 January 2008 - 11:25 AM

Daca esti femeie si vrei sa obtii ceva de la un barbat, cea mai buna varianta e manipularea.
Daca esti barbat si vrei sa obtii ceva de la alt barbat, ii dai un cap in gura si-i zici : "Ma de ce n-ai facut ce ti-am zis eu? Bang!" :scare:
0

#7 Utilizator offline   loveme 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 24-August 06

Scris 10 January 2008 - 11:44 AM

Subiect trist. Asta imi aduce aminte de melodia aia cu "Tell me lies, tell me sweet little lies" ...
Pentru mine femeia ideala este cea care imi ofera tot ce-mi doresc fara a fi nevoie sa o manipulez. Si am gasit-o, insa din pacate dupa ce m-am casatorit si am facut si un copil. Asa ca acu incerc sa manipulez pe toata lumea ca sa-mi gasesc linistea si sa-mi implinesc dorintele.
Ce e si mai trist e ca incerc sa o manipulez pe femeia ideala ca sa nu mai fie indragostita de mine. Mai ales ca realizez ca faptul ca vrea sa-mi ofere tot ce mi-as putea dori fara a fi nevoie de manipulare, nu e pana la urma decat o un alt fel de manipulare. :roll:

ADOR CUVANTUL ASTA :scare:))))
0

#8 Utilizator offline   florianb 

• Cactus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-January 08

Scris 13 January 2008 - 03:45 PM

Vezi postarealoveme, la Jan 10 2008, 11:44 AM, a spus:

Subiect trist. Asta imi aduce aminte de melodia aia cu "Tell me lies, tell me sweet little lies" ...
Pentru mine femeia ideala este cea care imi ofera tot ce-mi doresc fara a fi nevoie sa o manipulez. Si am gasit-o, insa din pacate dupa ce m-am casatorit si am facut si un copil. Asa ca acu incerc sa manipulez pe toata lumea ca sa-mi gasesc linistea si sa-mi implinesc dorintele.
Ce e si mai trist e ca incerc sa o manipulez pe femeia ideala ca sa nu mai fie indragostita de mine. Mai ales ca realizez ca faptul ca vrea sa-mi ofere tot ce mi-as putea dori fara a fi nevoie de manipulare, nu e pana la urma decat o un alt fel de manipulare. :wub:

ADOR CUVANTUL ASTA :roll:))))

Mda... Naspa cazul tau. N-as vrea sa fiu in locul tau. Nici macar aritmetica nu e de folos, orice solutie ai incerca rezultatul mie imi iese egal : 2 persoane fericite si 2 nefericite (daca-ntelegi ce vreau sa spun) Bafta multa!
0

#9 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 13 January 2008 - 03:54 PM

io sunt o persoana usor de influentat si de manipulat :roll: ....asa ca detest chestia asta
0

#10 Utilizator offline   Seva 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 12-December 07

Scris 23 January 2008 - 01:46 AM

Vezi postareadolceddc, la Jan 6 2008, 02:52 PM, a spus:

Sa fim corecti toti ne dorim sa ne manipulam partenerul mai mult sau mai putin,cunoasteti tipuri de manipulare,arme de baza a partenerului,sau tehnici,orgoliul este foarte mare,asa ca voi incepe eu prin mici exemple:tipul de femeie pisicuta ,miorlaita,care obtine exact ceea ce isi doreste de la partener,lingusitoare chiar,sau barbatul care trateaza femeia ca pe o servitoare,ca pe un pres de sters,sau femeia scandalagioaica care il reduce pe barbat la tacere cand se afla in public,de teama de a nu il face de ras,astept comentariile voastre.

din exemplele date,...femeia obtine ce vrea si barbatul e un porc si se foloseste de ea:|:|,mi e pare mie sau cumva tii numai cu fetele si ai ceva cand vine vb de baieti?
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Sexul oral
Ce parere aveti?
Sweet Ang3l  1 2.539
Topic inchis care dintre fete?
care dintre fete si ce sa fac cu doua?
alin_benz  4 5.882
Topic inchis credeti ca o fata la 16 ani se poate dezvirgina singura cu degetul?
dezvirginarea cu degetul
Loredana Pocreata  14 28.761
Topic inchis Ce facem atunci cand persoana iubita nu raspunde dragostei ? D3us  49 19.366
Replici noi petice de viaţă
din scrisori de dragoste primite sau trimise....
vesperala  13 5.697