poveste draguta :)
Scris 21 June 2005 - 05:34 PM
Aceasta este povestea a patru oameni, care se numeau: . "Toata lumea " , "Cineva", "Oricine " si " Nimeni " .
Era o treaba importanta de facut si " Toata lumea " era sigura ca " Cineva " o va face.
" Oricine " putea sa o faca dar " Nimeni " nu a facut-o. " Cineva " sa-a maniat din cauza asta, deoarece era treaba la "Toata lumea " sa o faca. '
I
" Toate lumea " credea ca -_ Oricine " o putea face, dar
"Nimeni " nu a realizat ca " Toata lumea " nu o face. In final," Toata lumea " a invinovatit pe " Cineva " ca "Nimeni " nu a facut ceea ce " Oricin e " putea sa faca.
Era o treaba importanta de facut si " Toata lumea " era sigura ca " Cineva " o va face.
" Oricine " putea sa o faca dar " Nimeni " nu a facut-o. " Cineva " sa-a maniat din cauza asta, deoarece era treaba la "Toata lumea " sa o faca. '
I
" Toate lumea " credea ca -_ Oricine " o putea face, dar
"Nimeni " nu a realizat ca " Toata lumea " nu o face. In final," Toata lumea " a invinovatit pe " Cineva " ca "Nimeni " nu a facut ceea ce " Oricin e " putea sa faca.
Scris 21 June 2005 - 06:08 PM
super misto , acel -toata lumea' e fratemeo, iar -Cineva ' is eu :Pe
)
Scris 25 June 2005 - 10:02 PM
:Pe mda, se mai trimit pe mess si povesti dragute, ca in general numai dinalea ca daca nu dai mai departe iti moare purcelu si nu mai stu cine
Scris 27 June 2005 - 01:22 PM
Super fain...dar am o nelamurire: a fost facuta treaba pana la urma
?
Scris 29 June 2005 - 03:39 PM
"Nimeni " nu a facut ceea ce " Oricine " putea sa faca. :Pe :Pe :Pe
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
adidasi puma nike adidas |
madalin si georgiana | 1 | 2.783 |