ZBORURI LOW COST
Scris 06 January 2008 - 02:44 AM
Scris 06 January 2008 - 03:06 AM
O singura data am zburat cu blue-air. Destul de scrupulori operatorii de la imbarcare in Baneasa, bagajul de mana avea cu 1Kg mai mult decat greutatea permisa si a trebuit sa mai bag in bagajul de cala. Oricum asta n-a fost nimic pe langa ce a patit un cuplu: aveau bagaj de cala comun, o valiza mare ce depasea greutatea admisa pe pasager, insa tinand cont ca erau doi greutatea se incadra. Operatorii nu le-au permis imbarcarea pentru ca, ziceau ei, nu puteau sa le factureze valiza
am niste prieteni care zboara cu wizair si pana acum nu s-au plans.
Scris 06 January 2008 - 03:58 PM
Scris 06 January 2008 - 04:00 PM
Scris 06 January 2008 - 04:06 PM
Scris 06 January 2008 - 04:10 PM
Scris 06 January 2008 - 04:45 PM
LOBBY_force_ONE, la Jan 6 2008, 02:58 PM, a spus:
Eu cautam acum un an si ceva bilete Bucuresti-Madrid la blue air si n-am gasit niciodata preturi mici. Dupa aceea am aflat ca o parte din biletele ieftine se mai dau si "pe sub mana". Cred ca la Milano opereaza mai multe companii low-cost spre Bucuresti si de aceea s-ar putea ca biletele sa nu se termine repede (pe vreme aceea blue-air era singura companie low-cost cu zbor Bucuresti-Madrid).
Prefer sa zbor normal, fara low-cost, pentru flexibilitatea orarului.
Intretinearea avioanelor este facuta in ateliere specializate, altfel nu compania respectiva nu ar avea permis de zbor. Nu vad nici o problema in folosirea zborurilor low-cost.
Scris 06 January 2008 - 05:45 PM
MaxJuve, la Jan 6 2008, 03:10 PM, a spus:
Diferenta dintr-un low cost carrier si un regular airline rezida in aspectele commerciale ale zborului si nicidecum in aspectele technice, operationale sau de licentiere a personalului navigant.
MD82, 83 sint foarte multe in serviciu la ora actuala la companiile aeriene din lume si sint niste avioane bune.
Fabricarea lor ar fi trebuit sa se opreasca in anul 2000 dupa afirmatiile companiei Douglas/ Boeing.
Orice aeronava trebuie sa posede asa numitul certificat de navigabilitate, caracteristica aeronavei pregătite pentru zbor, constând în conformarea acesteia la prevederile reglementărilor de admisibilitate la zbor a unei aeronave.
Aceasta postare a fost editata de Ares444: 06 January 2008 - 05:50 PM
Scris 06 January 2008 - 10:19 PM
MaxJuve, la Jan 6 2008, 04:10 PM, a spus:
Flota Wizz Air este constituită dintr-un singur tip de Airbus A320, un aparat de zbor tânăr, iar vârsta medie a acestora nu depăşeşte 3 ani. Toate cele 13 aparate sunt echipate cu motoare International Aero Engine’s V-2500 şi sunt dotate cu 180 de scaune confortabile de piele. Aceste noi aparate de zbor ilustrează tehnologii de ultimă oră, ceea ce ne ajută să menţinem costul de exploatare la un nivel scăzut. Excelenţa în exploatare şi siguranţa reprezintă obiectivul nostru primordial, motiv pentru care lucrările de întreţinere a acestor aparate sunt asigurate cu maximă atenţie de către cei mai buni tehnicieni de care dispune Lufthansa Technik, una dintre cel mai importante companii de întreţinere din lume. Flota se va mări cu noi aparate într-un viitor apropiat, pentru a ajunge la un număr de 25-30 de aparate de zbor în următorii 3-5 ani.
TI se pare ca sunt sub firmele consacrate sau ca nu au tehinicieni buni cunoscatori? mie din ce vad aici nu stiu daca sunt mai prejos ca cei enumerati de tine .asadar dami voie sa nu fiu de acord cu tine cand spui ca desavarsirea tehnica lasa mult de dorit
Scris 07 January 2008 - 11:41 PM
Cat despre certificatul de navigabilitate asta se poate falsifica usor in orice tara a lumii
Da in serviciu se afla multe MD-uri insa aceasta nu garanteaza nimic
DAr ceea ce se spune oficial practic nu se respecta si lucrul asta se stie insa nu se iau masuri
Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 08 January 2008 - 12:03 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
NU ALEGETI HOTEL ACAPULCO EFORIE NORD
S-ar putea sa nu aveti un concediu foarte placut |
ramytim | 5 | 16.033 |
|
Locuri pentru ski | ciprian2007 | 1 | 2.664 |
|