sau Inregistrare

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

ZBORURI LOW COST Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   LOBBY_force_ONE 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-January 08

Scris 06 January 2008 - 02:44 AM

anul trecut am zburat la roma cu o firma low cost(blue air).am cumparat bilet 159 euro dus intors. am zis ca e avantajos trecand peste intarzierile avute 1 la decolare din bucuresti si vreo 3 de la fiumicino pot spune ca am fost multumit de zbor .pilotii sunt ok stewadesele la fel .acum vad ca sunt vreo 5 firme low cost si intrebare mea este daca stie cineva ceva despre celelalte firme da ati zburat cu vreouna dintre ele si care practica adevaratul low cost caci va la blue air ca incep sa urce preturile si nuprea mai pare afi low cost
0

#2 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 06 January 2008 - 03:06 AM

La blue-air crescusera preturile pentru ca operau pe Otopeni cat timp Baneasa era in renovare. Oricum biletele low-cost trebuie sa le cumperi cu vreo 6 luni inainte.

O singura data am zburat cu blue-air. Destul de scrupulori operatorii de la imbarcare in Baneasa, bagajul de mana avea cu 1Kg mai mult decat greutatea permisa si a trebuit sa mai bag in bagajul de cala. Oricum asta n-a fost nimic pe langa ce a patit un cuplu: aveau bagaj de cala comun, o valiza mare ce depasea greutatea admisa pe pasager, insa tinand cont ca erau doi greutatea se incadra. Operatorii nu le-au permis imbarcarea pentru ca, ziceau ei, nu puteau sa le factureze valiza :flowers: venise apoi si sefa de tura care si ea refuza facturarea valizei 8)

am niste prieteni care zboara cu wizair si pana acum nu s-au plans.
0

#3 Utilizator offline   LOBBY_force_ONE 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 January 2008 - 03:58 PM

pai asta e si chestia ca vreau sa plec de pasti pana la roma si vreau sa vad si alte pareri despre altecompanii .spui ca biletul trebuie luat cu vreo 6 luni inainte pai deci ar trebui sa il cumpar.la my air un prieten de al meu a plecat de craciun la milano aluat biletul cu vreo 3 saptamani inainte a platit 175 de euro ce zici?am auzit ca ryanair e super ieftn dar zboara numai de la constanta si numai la florenta.oricum pana la urma tot nu inteleg care e chestia ca sa iti iei bilet asa din timp pt a beneficia intradevar de o oferta buna se putea da si cu o luna ininte nu? dar poate asta e politica lor .oricum mersi pt ajutor si intradevar o sa ma interesez si la wizz air mersi sper sa ma mai ajuti cu sfaturi daca poti
0

#4 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-December 07

Scris 06 January 2008 - 04:00 PM

mai bine zboara la pret normal caci low cost=deservire proasta anavelor si depasirea ceasurilor regulamentare de zbor a aeronavelor.
0

#5 Utilizator offline   LOBBY_force_ONE 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 January 2008 - 04:06 PM

totusi eu cred ca nu toate firmele low cost sunt jalnice probabil ca sunt si firme care vor sa atraga clienti si ma gandesc ca nu pot atrage clienti daca nu se respecta macar un pic.de exemplu am intele ca wizz air au avioane destul de noi asa ca e ceva nu? in plus alitalia sunt chiar de low cost am zburat cu unul din avioanele lor un mcdowell sau cum se scrie si practic nu ma incantat de loc fata de blue air poate ma isel dar avioanele lor sunt intradevar vechi
0

#6 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 06 January 2008 - 04:10 PM

McDonnell-Douglas (MD 82,83) Da sunt avioane vechi insa faptul ca avioanele sunt noi nu garanteaza nimic cel mai mult conteaza profesionalismul pilotilor si deservirea de la sol iar la firmele care zboara la low cost deservirea tehnica lasa mult de dorit
0

#7 Utilizator offline   soarce 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-October 07

Scris 06 January 2008 - 04:45 PM

Vezi postareaLOBBY_force_ONE, la Jan 6 2008, 02:58 PM, a spus:

pai asta e si chestia ca vreau sa plec de pasti pana la roma si vreau sa vad si alte pareri despre altecompanii .spui ca biletul trebuie luat cu vreo 6 luni inainte pai deci ar trebui sa il cumpar.la my air un prieten de al meu a plecat de craciun la milano aluat biletul cu vreo 3 saptamani inainte a platit 175 de euro ce zici?am auzit ca ryanair e super ieftn dar zboara numai de la constanta si numai la florenta.oricum pana la urma tot nu inteleg care e chestia ca sa iti iei bilet asa din timp pt a beneficia intradevar de o oferta buna se putea da si cu o luna ininte nu? dar poate asta e politica lor .oricum mersi pt ajutor si intradevar o sa ma interesez si la wizz air mersi sper sa ma mai ajuti cu sfaturi daca poti

Eu cautam acum un an si ceva bilete Bucuresti-Madrid la blue air si n-am gasit niciodata preturi mici. Dupa aceea am aflat ca o parte din biletele ieftine se mai dau si "pe sub mana". Cred ca la Milano opereaza mai multe companii low-cost spre Bucuresti si de aceea s-ar putea ca biletele sa nu se termine repede (pe vreme aceea blue-air era singura companie low-cost cu zbor Bucuresti-Madrid).

Prefer sa zbor normal, fara low-cost, pentru flexibilitatea orarului.

Intretinearea avioanelor este facuta in ateliere specializate, altfel nu compania respectiva nu ar avea permis de zbor. Nu vad nici o problema in folosirea zborurilor low-cost.
0

#8 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 06 January 2008 - 05:45 PM

Vezi postareaMaxJuve, la Jan 6 2008, 03:10 PM, a spus:

McDonnell-Douglas (MD 82,83) Da sunt avioane vechi insa faptul ca avioanele sunt noi nu garanteaza nimic cel mai mult conteaza profesionalismul pilotilor si deservirea de la sol iar la firmele care zboara la low cost deservirea tehnica lasa mult de dorit

Diferenta dintr-un low cost carrier si un regular airline rezida in aspectele commerciale ale zborului si nicidecum in aspectele technice, operationale sau de licentiere a personalului navigant.
MD82, 83 sint foarte multe in serviciu la ora actuala la companiile aeriene din lume si sint niste avioane bune.
Fabricarea lor ar fi trebuit sa se opreasca in anul 2000 dupa afirmatiile companiei Douglas/ Boeing.

Orice aeronava trebuie sa posede asa numitul certificat de navigabilitate, caracteristica aeronavei pregătite pentru zbor, constând în conformarea acesteia la prevederile reglementărilor de admisibilitate la zbor a unei aeronave.

Aceasta postare a fost editata de Ares444: 06 January 2008 - 05:50 PM

0

#9 Utilizator offline   LOBBY_force_ONE 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 January 2008 - 10:19 PM

Vezi postareaMaxJuve, la Jan 6 2008, 04:10 PM, a spus:

Flota Wizz Air este constituită dintr-un singur tip de Airbus A320, un aparat de zbor tânăr, iar vârsta medie a acestora nu depăşeşte 3 ani. Toate cele 13 aparate sunt echipate cu motoare International Aero Engine’s V-2500 şi sunt dotate cu 180 de scaune confortabile de piele. Aceste noi aparate de zbor ilustrează tehnologii de ultimă oră, ceea ce ne ajută să menţinem costul de exploatare la un nivel scăzut. Excelenţa în exploatare şi siguranţa reprezintă obiectivul nostru primordial, motiv pentru care lucrările de întreţinere a acestor aparate sunt asigurate cu maximă atenţie de către cei mai buni tehnicieni de care dispune Lufthansa Technik, una dintre cel mai importante companii de întreţinere din lume. Flota se va mări cu noi aparate într-un viitor apropiat, pentru a ajunge la un număr de 25-30 de aparate de zbor în următorii 3-5 ani.
TI se pare ca sunt sub firmele consacrate sau ca nu au tehinicieni buni cunoscatori? mie din ce vad aici nu stiu daca sunt mai prejos ca cei enumerati de tine .asadar dami voie sa nu fiu de acord cu tine cand spui ca desavarsirea tehnica lasa mult de dorit
0

#10 Utilizator offline   MaxJuve 

• Colonel
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 07 January 2008 - 11:41 PM

MD-urile sunt avioane destul de vechi sun varianta americana a avionului TU134 produs de catre USSR insa MD-urile au o capacitate mai mare sunt avioane destul de vechi cit despre deservirea tehnica a aeronavelor va spun un lucru care este foarte des intilnit in rindul acestor companii fiecarei nave i se face o "forma' inainte de zbor si una dupa zbor insa in aceste companii se executa doar forma inainte de zbor care este mai putin importanta deoarece aeronavei nu i se face aceasta forma tehnicul care permite avionului sa decoleze amana defectele din timpul zborului precedent pentru a fi efectuate la urmatoarea aterizare aceste defecte nefiind scrise in jurnal la urmatoarea aterizare nu sunt inlaturate din aceasta cauza au avut loc foarte multe catastrofe printre care si un Boeing 737 care opera cursa PAris - Sharm el Seih in rezultatul acestei catastrofe firma care a operat acest zbor a fost inchisa

Cat despre certificatul de navigabilitate asta se poate falsifica usor in orice tara a lumii

Da in serviciu se afla multe MD-uri insa aceasta nu garanteaza nimic

DAr ceea ce se spune oficial practic nu se respecta si lucrul asta se stie insa nu se iau masuri

Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 08 January 2008 - 12:03 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 7 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse