sau Inregistrare

• 288 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Religia ortodoxa - origine, crez Teme combinate Evaluare topic: - - - - -

#511 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• sometimes I get a good feeling...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 08-June 08

Scris 12 July 2008 - 05:08 PM

Vezi postareadark_light, la Jul 12 2008, 05:51 PM, a spus:

ba pardon, aici nu-i vorba de martoaga, ci de unul care pretinde ca-i om. adica de calaret. ca Nexus nu-i unealta, ci fiinta cu capacitate de decizie.

dupa ce ca esti indoctrinat, mai esti si pervers. acum spui una, acum te razgandesti si o dai la intors. dreapta credinta, my ass! :D

Nu sunt indoctrinat ca mie nu imi da sfaturi nimeni... entendiste la onda ???..eu stiu ce trebuie urmat si stiu sa constientizez care credinta este cea adevarata. Cum am mai zis...without advices ! Nu dau nimic la intors tot ce spun este adevarat....no tiene el caso con estos...nu se merita sa-ti bati capu' cu oameni care nu pricep sensul vietii in aceasta lume...te bati singur cu morile de vant !!! Ce ironie a sortii....Multi intr-un anumit moment din viata lor isi vor da cu capul de pereti si zicand: De ce nu am crezut mai devreme...acum este prea tarziu !

Dumnezeu ii uraste pe cei care fac nedreptate:

Iezechiel cap. 9:

5. Iar celorlalţi le-a zis în auzul meu: "Mergeţi după el prin cetate şi loviţi! Să nu aveţi nici o milă şi ochiul vostru să fie necruţător!
6. Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul "+"! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!" Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.
7. Apoi le-a zis: "Întinaţi templul, umpleţi curţile cu ucişi şi ieşiţi!" Şi au ieşit şi au început să ucidă prin cetate.
8. Şi după ce i-au ucis, iar eu am rămas, am căzut cu faţa la pământ şi, strigând, am zis: "O, Doamne, Dumnezeule, vei pierde oare tot ce a mai rămas din Israel, vărsându-Ţi mânia asupra Ierusalimului?"
9. Iar El mi-a răspuns: "Nelegiuirea casei lui Israel şi a lui Iuda este mare, foarte mare şi ţara aceasta e mânjită cu sânge, iar cetatea e plină de nedreptate, că ei zic: "A părăsit Domnul ţara aceasta, Domnul nu mai vede!
10. De aceea ochiul Meu nu-i va cruţa şi Eu nu Mă voi îndura şi voi întoarce purtarea lor asupra capului lor".
11. Şi iată omul cel îmbrăcat cu haină de în, care avea la brâu uneltele de scris, a dat răspuns şi a zis: "Am făcut cum mi-ai poruncit".

Aceasta postare a fost editata de NeXuS-2008: 12 July 2008 - 05:11 PM

0

#512 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 12 July 2008 - 05:56 PM

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 12 2008, 06:08 PM, a spus:

Nu sunt indoctrinat ca mie nu imi da sfaturi nimeni... entendiste la onda ???

De curiozitate, de ce ai ignorat raspunsul meu de pe pagina cealalta? Consider ca disponibilitatea de a ucide a unui crestin dovedeste nivelul de indoctrinare... :D
0

#513 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 12 July 2008 - 06:03 PM

6. Ucideţi şi nimiciţi pe bătrâni, tineri, fecioare, copii, femei, dar să nu vă atingeţi de nici un om, care are pe frunte semnul "+"! Şi să începeţi cu locul Meu cel sfânt!" Şi au început ei cu bătrânii, care erau înaintea templului.
7. Apoi le-a zis: "Întinaţi templul, umpleţi curţile cu ucişi şi ieşiţi!" Şi au ieşit şi au început să ucidă prin cetate.

Ce alienati !

Vezi postareaoctavc, la Jul 12 2008, 12:11 AM, a spus:

Tot nu m-am lamurit. Tradu-mi tu intelesul acestor vorbe.
Unde este Cerul?

Cand se vorbeste in scriptura despre Cer se refera la lumea spirituala de mai inainte de toti vecii care a fost creata de Providenta inaintea universului material in care traim acum. Caci se spune clar in scriptura ca mai intai a fost facut Cerul si mai apoi pamantul. Iar cand spune "pamant" se refera la materie, nu neaparat la planeta pe care locuim. Deci Cerul e lumea imateriala eterna de dinaintea acestui univers fizic. Ea mai poarta si numele de 'lume de apoi' ca si cum ar fi urmatoarea lume dupa viata terestra. Dar acest "Cer" este din vesnicii, deci inainte de a fi aparut materia. Interpretarile cum ca Cerul e cosmosul, mintile oamenilor sau chiar mai ilar atmosfera terestra sunt prin prisma unei viziuni pamantesti inguste care nu poate sa inteleaga faptul ca mai exista ceva viu dincolo de materie. Iar interpretarea lui Nexus e asemenea. Apoi este si logic ca Cerul sa fi fost creat mai intai, iar pamantul dupa... Poate asa se explica si aparitia materiei si spiritul care sta la baza ei.

Stiu ca toate se afla in miscari continue....dar unde se afla Dumnezeu in Imparatia Lui nu exista timp si spatiu ! Imparatia lui este infinita..nu are limite. Noi pe Pamant avem timp si spatiu, noi suntem limitati, dar dincolo nu exista bariere totul este infinit.

Nu ganditi deloc ! O lume fara timp e o lume moarta. Ce e fara timp e aneantizat si inert. Existenta implica miscare. Iar miscarea implica existenta celor trei dimensiuni temporale. Imparatia providentei ori e la prezent continuu - ori nu exista.

Si universul acesta este infinit - numai ca esti tu limitat.

Aceasta postare a fost editata de Mirada-Dicovici: 12 July 2008 - 06:01 PM

0

#514 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 12 July 2008 - 06:28 PM

Vezi postareacatelusulschiop, la Jul 11 2008, 04:39 PM, a spus:

Superb, esti un exemplu superb! Ai reusit sa-ti rationalizezi crima! Ai reusit sa gasesti o explicatie si o motivatie pentru a ucide.
Esti un exemplu superb de spalare de creier. Sincer nu stiu ce tehnici au fost folosite in cazul tau dar se pare ca fundamentalismul crestin este cel putin la fel de eficient pe cat e fundamentalismul islamic. Au reusit sa te transforme intr-o arma. Non-violenta exprimata de Cristos in biblie a devenit pentru tine un detaliu marunt de care nu trebuie tinut cont. Tot ce mai e nevoie acum e sa apara un om care sa te foloseasca, un om care sa apese pe tragaci, unul care sa-ti puna in brate un calup de dinamita si sa te trimita in mijlocul unei moschei pline de oameni sau in mijlocul unui grup de atei sau de homosexuali. Ti-ai da fericit viata "pentru Dumnezeu" si i-ai ucide pe acesti "slujitori ai Satanei" asa dupa cum ai spus... FARA SA-TI PARA RAU!

Nu am rationalizat nimic ! Nu este nicio crima in ceea ce am spus. Nu sunt niciun exemplu de spalare de creier si nu apartin de nicio secta satanica sau alte religii sectare si nu sunt o arma. Sunt o arma spirituala poate si lupt pentru aflarea Adevarului si vreau sa imi dedic viata mea lui Dumnezeu. Deci cum am mai zis eu nu ma iau dupa niciun fel de persoana si nici nu accept sfaturi in materie de religie decat....si asta doar cand nu pricep ceva de la persoane autorizate..adica profesori doctori in materie de Teologie Ortodoxa, sau duhovnici adevarati. Mie nu imi plac persoanele care fac nedreptate. Aceia nu sunt oameni si sunt mai rai ca animalele.

Vezi postareaMirada-Dicovici, la Jul 12 2008, 07:03 PM, a spus:

Ce alienati !

Nu ganditi deloc ! O lume fara timp e o lume moarta. Ce e fara timp e aneantizat si inert. Existenta implica miscare. Iar miscarea implica existenta celor trei dimensiuni temporale. Imparatia providentei ori e la prezent continuu - ori nu exista.

Si universul acesta este infinit - numai ca esti tu limitat.

Nu este nimeni alienat, decat cel ce nu intelege ce scrie in Biblie.

Eu nu gandesc ?? Cred ca ma confunzi...o lume fara timp nu este o lume moarta...din moment ce traiesti vesnic...timpul dincolo inseamna eternitatea.
0

#515 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 12 July 2008 - 06:58 PM

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 12 2008, 07:28 PM, a spus:

Nu este nimeni alienat, decat cel ce nu intelege ce scrie in Biblie.

Ce-i de inteles intr-un citat care indeamna la genocid ?!

Eu nu gandesc ?? Cred ca ma confunzi...o lume fara timp nu este o lume moarta...din moment ce traiesti vesnic...timpul dincolo inseamna eternitatea.

Tu ai vazut ce am scris eu ?! Ce e fara timp e aneantizat si inert. Imparatia providentei ori e la prezent continuu - ori nu exista. Se intelege ?! Etern si dintotdeauna este si neantul numai ca nu este viu.
0

#516 Utilizator offline   Ego sum 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 22-June 08

Scris 12 July 2008 - 07:59 PM

Dreapta Credinta Crestina este doar credinta care respecta cele 10 porunci ale lui Dumnezeu si invataturile lui Iisus Hristos.Cei care se inchina la infatisari de oameni sau la idoli sau care inventeaza si spun rugaciuni altele decat rugaciunea "Tatal Nostru" aceia nu sunt drept crediciosi crestini.Si cand ne rugam trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu in ascuns si nu in vazul lumii.Asa zisa "credinta ortodoxa traditionalista" este de fapt o credinta stramba si toti cei care o propavaduiesc gresesc in fata lui Dumnezeu.
0

#517 Utilizator offline   octavc 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 07

Scris 12 July 2008 - 11:38 PM

Vezi postareadark_light, la Jul 12 2008, 05:51 PM, a spus:

ba pardon, aici nu-i vorba de martoaga, ci de unul care pretinde ca-i om. adica de calaret. ca Nexus nu-i unealta, ci fiinta cu capacitate de decizie.

Nexus este ca un cal, calarit cand de un calaret bun cand de unul ucigas.
Este un om supus influentei cand a gandurilor bune cand a celor rele.

Capacitatea de decizie...
Da, se cheama constiinta si liberul arbitru.
Intradevar, omul nu este cal, ci doar om.
Ar putea sa arunce din sa 'calaretul ucigas', adica gandurile rele.
Si poate o va face intr-o zi, ramanand doar bun.
Atunci, ce sa-i mai poti reprosa?
Este doar bun...

Personal cred ca asta si nimic altceva, este adevarata Judecata de Apoi.
Cealalta varianta este o poveste din Stapanul Inelelor.

Vezi postareaNeXuS-2008, la Jul 12 2008, 05:24 PM, a spus:

Stiu ca toate se afla in miscari continue....dar unde se afla Dumnezeu in Imparatia Lui nu exista timp si spatiu ! Imparatia lui este infinita..nu are limite. Noi pe Pamant avem timp si spatiu, noi suntem limitati, dar dincolo nu exista bariere totul este infinit.

Spune-mi, acolo unde este Platon, spre exemplu, exista timp?
Sau se gaseste in afara timpului?

Cand fiecare noua generatie ii cunoaste pe Bach sau pe Presley, sau pe Bob Marley, ii cunoaste ca si persoane de o anumita varsta, ori ca 'entitati' ce traiesc in afara timpului?

Aceasta postare a fost editata de octavc: 12 July 2008 - 11:42 PM

0

#518 Utilizator offline   zexelica 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-February 07

Scris 13 July 2008 - 01:05 AM

Vezi postareacatelusulschiop, la Jul 12 2008, 06:56 PM, a spus:

De curiozitate, de ce ai ignorat raspunsul meu de pe pagina cealalta? Consider ca disponibilitatea de a ucide a unui crestin dovedeste nivelul de indoctrinare... :cry:

Acela nu este creştin. Se poate vedea imediat după doctrină.
0

#519 Utilizator offline   CavalerulJedi 

• infantil
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 13 July 2008 - 08:54 AM

Mie nu imi plac persoanele care fac nedreptate. Aceia nu sunt oameni si sunt mai rai ca animalele.

Alte cuvinte cheie de denota programarea ta. Uite, ca sa intelegi mai bine mecanismul prin care esti controlat am sa-ti zic cum a reusit Hitler sa faca acceptabila asuprirea evreilor: IA FACUT SA FIE PERCEPUTI MAI RAU CA ANIMALELE!
Desi e posibil sa ma insel, cred ca esti o persoana care mananca carne, in consecinta deja e ok din punctul tau de vedere UCIDEREA UNUI ANIMAL. Astfel, prin distorsionarea perceptiei tale esti programat SA POTI UCIDE OAMENI. Doar e ok sa ucizi animale si daca astia care nu fac parte din grupul aprobat SUNT MAI RAI CA ANIMALELE, normal ca nu-i o problema sa-i UCIZI.

Uita-te la ce scrii... constientizeaza CE SPUI TU!
Tot ce vreau e sa fii mai atent! Atentia slabeste programarea.
0

#520 Utilizator offline   Raffael Aedrius 

• PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 July 2008 - 12:53 PM

Vezi postareacatelusulschiop, la Jul 13 2008, 09:54 AM, a spus:

Alte cuvinte cheie de denota programarea ta. Uite, ca sa intelegi mai bine mecanismul prin care esti controlat am sa-ti zic cum a reusit Hitler sa faca acceptabila asuprirea evreilor: IA FACUT SA FIE PERCEPUTI MAI RAU CA ANIMALELE!
Desi e posibil sa ma insel, cred ca esti o persoana care mananca carne, in consecinta deja e ok din punctul tau de vedere UCIDEREA UNUI ANIMAL. Astfel, prin distorsionarea perceptiei tale esti programat SA POTI UCIDE OAMENI. Doar e ok sa ucizi animale si daca astia care nu fac parte din grupul aprobat SUNT MAI RAI CA ANIMALELE, normal ca nu-i o problema sa-i UCIZI.

Uita-te la ce scrii... constientizeaza CE SPUI TU!
Tot ce vreau e sa fii mai atent! Atentia slabeste programarea.

Vrei sa-ti zic ce s-a intamplat cu Hitler ? El a vrut sa controleze toata lumea. El practic si-a facut-o cu propriile lui maini si si-a luat si viata singur, asta denota ca era un las, el nu era credincios, credea doar in el si in armata lui. Cel mai culmea lucru este ca sotia lui era evreica, dar el ii ura pe evrei. Hitler era dominat de Diavol si de aceia ii ura pe evrei, ei erau nevinovati. La el statea altfel adica: Raul incerca sa se lupte cu Binele, dar la mine: Binele incearca sa se lupte cu Raul. Deci eu ii urasc doar pe cei care vor sa-mi faca rau mie sau familiei mele si asupra altora care sunt nevinovati, deci in consecinta nu este niciun pacat. Eu incerc doar sa lupt cu Raul si cu oamenii care vor sa distruga lumea asta, deci i-as ucide pe cei rai si nu pe cei nevinovati. Cel mai mare roman al tuturor timpurilor si un om care a ramas un exemplu de om credincios si viteaz este Stefan Cel Mare si Sfant, care toata viata lui a luptat impotriva Raului, a cotropitorilor care au vrut sa distruga aceasta tara, el fiind un adevarat exemplu de persoana credincioasa, dupa fiecare lupta pe care o avea merge si se spovedea la Sfantul Daniil Sihastrul si multe alte fapte bune printre care si ctitor de biserici si manastiri aproximativ: 34 de monumente de aceea a ajuns si sfant.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 288 Pagini +
  • « Prima
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Rolul social al Martorilor lui Iehova
Teme combinate
basarabu  1.378 35.963
Hot Topic (New) S-ar parea ca nu ne putem ruga nici cu catolicii Dimineata  212 12.927
Replici noi Imortalitate, intrare in rai, istoria religiei si de ce ortodoxia e credinta devarata Dimineata  2 1.110
Hot Topic (New) Secte,sectari ,culte .
este vreo diferenta?
Aujourdhui  39 6.129
Poll (No New) Chestionar:    Impozitarea Bisericii - un rau necesar, blasfemie, sau normalitate?
Votati cu simt de raspundere, sa vedem ce iese...
Jugulator  94 8.934