Aujourdhui, la Nov 15 2009, 07:24 PM, a spus:
faptele bune sunt fapte bune si gata .
de unde stii tu ce fel de fapte fac si ce fel de credinta am si ce o sa faca dumnezeu cu mine ?
voua va e frica de moarte pentru ca nu stiti unde veti merga ( in rai sau iad ),si pentru ca nu stiti daca aia care raman dupa voi va vor mai face sau nu parastase si rugaciuni sa va scoata din iad (daca veti ajunge acolo ).
eu stiu unde merg pentru ca iau cuvantul lui dumnezeu ca adevarat . el mi-a promis un loc in cer si prin credinta si traire in adevar (prin duhul lui ) voi ajunge acolo daca voi fi vigilent si nu voi pierde ceea ce am primit (mantuirea ).
tu nu poti spune asta oricat de ortodox te-ai pretinde .
am fost nascut si crescut ca si crestin ortodox si am vrut sa ascult de dumnezeu prin metodele bisericii ortodoxe .
de ce nu am reusit ?
SECTARE ,
tu combati CE NU CUNOSTI????
1. ortodoxia este de 2000 de ani - SECTARII NU EXISTAU
2. orodoxia vine de la apostoli
3. a fost transmisa episcopilor
4 episcopii preotilor
5.preotii ortodcsilor
TOTI AVEAU DUHUL SFINT.... FIIND SANGELE SI TRUPUL LUI HRISTOS ..... HRISTOS FIIND CAPUL BISERICII ....
CREDINTA TA SI SFINTA SCRIPTURA de acum ESTE DaTORITA ORTODOCSILOR ADICA SFINTI , MARTIRI , MUCENICI , ETC care AU FOST OMORITI CA NU S-AU LE[PADAT .... deci SECTARE minciunile cu '' matuire directa '' TIN DOAR LA HABARNISTI ( DIAVOLUL STIE ASTA FOARTE BINE ) ..... cit despre ''frica'' ia uite ce spune Sfinta scriptura '' FRICA DE DUMNEZEU ESTE INCEPUTUL INTELEPCIUNII ''( te las pe tine sa descoperi de unde e) ..... deci degeaba fapte daca credinta este falsa CACI SI UN ATEU face fapte bune SI DEGEABA caci NECREDINCIOSII nu intra in imparatia cerurilor , sau degeaba ai credinta daca nu ai fapte CACI si diavolul crede SI NU ARE FAPTE ..... DECI CREDINTA FARA FAPTE , SI FAPTE FARA CREDINTA ESTE moarta ..... concluzia este foarte simpla ..... credinta FALSA nu determina CA PACATOSUL SA POATA FI MANTUIT , SI FARA CREDINTA , fapta ESTE SUPUSA JUDECATII si NIMENI NU E FARA DE PACAT .... si daca am fi judecati DPAR DUPA FAPTA nimeni nu intra in rai , toti merg in iad..... de ce nu ai reusit???? e simplu.... pentru ca NU AI APROFUNNDAT , si te-aluat valul SATANIC cu '' minciunile blinde '' ca daca '' esti pe direct'' si daca '' crezi'' esti in rai.... NU VEI FI .... si asta ti-o spun ca sa iti arat CA DIAVOLUL AMAGESTE FARA SCRUPULE pe cei slabi in credinta ..... si esti un exemplu viu din miile care se lasa de ortodoxie ...... deci
multa iubire
Aceasta postare a fost editata de the_listener: 15 November 2009 - 07:45 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS