Perie de par cu fibre naturale?!
Scris 04 January 2008 - 08:02 PM
Buna fetelor!!!! Sunt intr-o dilema. Nu stiu ce sa fac. Chiar atat de buna este peria de par cu peri naturali precum se spune? Am inteles ca nu deterioreaza parul...ca in orice caz este buna fata de cele din fibre de nailon. Nu toceste parul?? Pt ca este deasa... Voi ce spuneti sa imi iau?? E cam scumpa si de aceea va intreb. Eu nu cunosc pe nimeni care sa aiba. Astept de la voi raspunsuri!!!
Va multumesc!!!!!!
Scris 04 January 2008 - 08:08 PM
Buna fetelor!!!! Sunt intr-o dilema. Nu stiu ce sa fac. Chiar atat de buna este peria de par cu peri naturali precum se spune? Am inteles ca nu deterioreaza parul...ca in orice caz este buna fata de cele din fibre de nailon. Nu toceste parul?? Pt ca este deasa... Voi ce spuneti sa imi iau?? E cam scumpa si de aceea va intreb. Eu nu cunosc pe nimeni care sa aiba. Astept de la voi raspunsuri!!!
Va multumesc!!!!!!
Scris 04 January 2008 - 09:34 PM
Julyana, la Jan 4 2008, 10:08 PM, a spus:
Va multumesc!!!!!! 
...ia-ti ,ca-i buna...
Scris 05 January 2008 - 12:38 AM
Eu am una si nu mi se pare deosebita,acum depinde de par,eu nu prea ma pieptan 
Nu mai stiu cat am dat pe ea
Scris 05 January 2008 - 12:44 AM
ma gandesc si'am sa'ti comunic maine dimineata !
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 05 January 2008 - 12:45 AM
Scris 05 January 2008 - 04:35 PM
adnana, la Jan 5 2008, 12:38 AM, a spus:
Eu am una si nu mi se pare deosebita,acum depinde de par,eu nu prea ma pieptan 
Eu am parul cam aspru si destul de uscat: ma gandesc ca l-ar toci....dar inca nu stiu ce sa fac..totusi as vrea sa o incerc la cineva...poate la un salon..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
electrizarea parului | magda3 | 9 | 18.661 |
|
Vopsea de par
vreau sa ma vopsesc mov |
sry20 | 21 | 15.637 |
|
... |