buna Luiza...d-le mihai....
stiu ca postarea aceasta este tarzie avand in vedere conversatia voastra, dar daca m-ai sunteti inscrisi pe acest site va rog sa ma ajutati cu n istre informatii....
sunt curioasa daca d-l mihai si-a gasit de lucru in emirate si daca da cum se descurca....iar pe luiza as vrea sa o rog sa ma ajute si pe mine cu niste sfaturi...am aplicat si eu pentru o slujba in emirate si am apelat la o firma de recrutare din Canada....inca nu am primit raspuns de la ei...dar daca o sa primesc as vrea sa-mi spui te rog la ce sa fiu atenta...si ce pasi sa urmez...as aprecia enorm daca mi-ai raspunde...sau oricine altcineva care este deja acolo...am auzit ca exista o comunitate romaneasca deja ceea ce m-a bucurat...as vrea sa stiu cum pot sa intru in posesia unor nume din aceasta com unitate cu care sa pot discuta
Va multumesc mult anticipat
Buna Luiza, am citit postarile tale pe acest site din anul 2009...sper sa mai fi inscrisa pe acest site pentru ca vreau sa vb cu tine. Am vazut ce sfaturi pertinente i-ai dat unui domn de acolo. Am aplicat si eu pentru Emirate, dar sunt cam sceptica....as vrea daca vrei si nu te deranjez sa ma ajuti cu niste sfaturi...nu scriu m ai multe pentru ca nu stiu daca o sa-m i raspunzi...daca o sa o faci vorbim m ai m ulte atunci. Ti-as fi foarte recunoscatoare ....sau oricui are un sfat bun sa-mi dea multumesc anticipat. O zi superba
ABU DHABI ROMANI CE MUNCESC IN EMIRATE SI POT DA SFATURI....
Scris 02 August 2011 - 02:00 AM
Buna dimineata,
Ma numesc Andreea si tocmai am avut un interviu pt un job la hotel Jumeirah Eithad Towers din Abu Dhabi, as vrea sa pot lua legatura cu dumneavoastra sa-mi puteti da mai multe detalii despre viata acolo. Mentionez ca am acceptat jobul cu conditia sa-mi pot lua copilul de 6 ani si sotul care si el a primit un job in acelasi loc cu mine acolo. Vreau sa stiu cum se descurca romanii acolo cu copiii, unde invata, cu cine stau cand parintii lor sunt la munca, care sunt costurile scolarizarii, gradinite... Va multumesc foarte mult. Daca doriti putem comunica mai mult pe mail, adresa mea este andyenga@yahoo.com
Ma numesc Andreea si tocmai am avut un interviu pt un job la hotel Jumeirah Eithad Towers din Abu Dhabi, as vrea sa pot lua legatura cu dumneavoastra sa-mi puteti da mai multe detalii despre viata acolo. Mentionez ca am acceptat jobul cu conditia sa-mi pot lua copilul de 6 ani si sotul care si el a primit un job in acelasi loc cu mine acolo. Vreau sa stiu cum se descurca romanii acolo cu copiii, unde invata, cu cine stau cand parintii lor sunt la munca, care sunt costurile scolarizarii, gradinite... Va multumesc foarte mult. Daca doriti putem comunica mai mult pe mail, adresa mea este andyenga@yahoo.com
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare adresata romanilor din Romania |
spider | 198 | 31.360 |
|
Marginalizati si Minimizati |
Marlboro | 25 | 7.622 |
|
|