decorarea cu oglinzi
Scris 02 January 2008 - 12:31 PM
Daca vreau sa-mi decorez casa cu oglinzi, oglinzile cum trebuie sa fie: acelasi model sau modele diferite ?
Scris 02 January 2008 - 12:41 PM
mai intai trebuie sa tii cont de anumite aspecte:
-oglinzile vor da senzatia de spatiu, de vastitate
in acest caz eu as pune doar pe pereti pentru a nu indeparta plafonul si pierde din intimitate
-apoi nu se recomanda ca oglinzile sa fie dispuse face to face
ti-as recomanda un perete plin din tavan pana la pardoseala si care sa fie plasat in fata locului de odihna
in acest caz oglinzile sa constituie un tot unitar
-de regule se intretin mai dificil, necesitand o curatenie desavarsita
-oglinzile vor da senzatia de spatiu, de vastitate
in acest caz eu as pune doar pe pereti pentru a nu indeparta plafonul si pierde din intimitate
-apoi nu se recomanda ca oglinzile sa fie dispuse face to face
ti-as recomanda un perete plin din tavan pana la pardoseala si care sa fie plasat in fata locului de odihna
in acest caz oglinzile sa constituie un tot unitar
-de regule se intretin mai dificil, necesitand o curatenie desavarsita
Scris 02 January 2008 - 07:55 PM
Aia de deasupra dormitorului nu tre sa fie acelasi model cu cea din baie.
Scris 01 February 2008 - 03:54 PM
In feng shui zice ca nu e ok sa ai oglinda vizavi de pat, sa te oglindesti in somn, , etc. Voi ce ziceti?
Scris 01 February 2008 - 10:53 PM
anita ica, la Jan 2 2008, 12:31 PM, a spus:
Daca vreau sa-mi decorez casa cu oglinzi, oglinzile cum trebuie sa fie: acelasi model sau modele diferite ?
Eu zic ca daca se merge pe muchii: patrate, dreptunghiuri, romburi, sa nu fie intercalatae si linii curbe, rotunjite, suprafete circulare sau ovale. Devine prea incarcat.
Cat despre postarea mea de mai sus, era la misto, eu chiar imi pun oglinda vizavi de pat.
Scris 08 April 2008 - 10:28 AM
eu am desocperit zilele trecute o super oglinda
m-am indragostit de ea, am cautat prin magazine dar nu am gasit nimic asemanator
poate a vazut cineva si imi poate da un sfat , asta e la ce visez
http://my-interior-decoration.ablog.ro/200...our-mirror.html
Scris 26 May 2010 - 09:20 PM
ioana420, la Apr 8 2008, 11:28 AM, a spus:
eu am desocperit zilele trecute o super oglinda
m-am indragostit de ea, am cautat prin magazine dar nu am gasit nimic asemanator
poate a vazut cineva si imi poate da un sfat , asta e la ce visez
http://my-interior-decoration.ablog.ro/200...our-mirror.html
...daca nu ai copii poti sa-ti pui o oglinda de cristal ca sa fie eleganta si sa ai un interior cu bun gust nu stiu cum se scrie (frees)nu stiu daca am nimerit-o dar nu orice oglinda iti ornamentezi linvingul sau dormitorul si daca-ti vin nepotii trebuie sa stai cu ei afara ...ca nu stii ce le poate capatinile lor alea mici ...ca e o oglina care costa cam scump
Contact
Facebook
Twitter
RSS