sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Hack de 40 de milioane de carti de credit Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   KeNeTix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-October 04

Scris 20 June 2005 - 09:05 PM

Citeaza

SANTA MONICA, Calif., June 18 /U.sa. Newswire/ -- A consumer group provided tips for consumers whose credit card information may have been put at risca by computer haccaers who illegally accessed the private financial information of approximately 40 million credit card accounts. The Foundation for Taxpayers and Consumer Rights (FTCR) said that new federal and state standards for database security and accountability must be establised.

Mai multe puteti citi aici : http://aolsvc.news.aol.com/news/article.ad...618153409990004
Se pare ca sa-au facut bad boys :- haccaeri astia americani si sa-au pus pe treburi mari.
0

#2 Utilizator offline   0_cool 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-January 06

Scris 17 January 2006 - 11:33 PM

nice!si eu vreau sa ma fac rau;) asa ca m-am apucat deja de treaba...m-am facut si eu un hackerash mai micutz:P am cumparat un cd cu ceva programele de hack si deja am nenorocit toata reteaua mea:) www.bundle.lx.ro
0

#3 Utilizator offline   Rheya 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 15-January 06

Scris 18 January 2006 - 12:19 AM

Now that is one heck of a hack :stars:
0

#4 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 12 August 2006 - 10:03 AM

Vezi postarea0_cool, la Jan 18 2006, 12:33 AM, a spus:

nice!si eu vreau sa ma fac rau;) asa ca m-am apucat deja de treaba...m-am facut si eu un hackerash mai micutz:P am cumparat un cd cu ceva programele de hack si deja am nenorocit toata reteaua mea:) www.bundle.lx.ro

Si te lauzi cu asa ceva ?
0

#5 Utilizator offline   SpiridusuCaddy 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-November 06

Scris 10 November 2006 - 03:18 AM

:tease: of ......au aparut in ziar sunt smecheri nu ? eu nu prea cred cu atat cu cat nu te stie lumea cu atat e mai bine ......e mai sigur ....si dovada de inteligentza.....dovada de inteligentza sa ai 40 de milioane de carti de credit si sa faci in ashea fel in cat bani sa fie ai tai .....dupa ce faci 5 ani de puscarie .....ca fix atat se face indiferent de suma .....vei iesi cu un cont gros in banca......:cheer: succes :crazy:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic