sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Optionale in scoli Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maricris 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-December 07

Scris 29 December 2007 - 11:20 PM

In scoli a aparut notiunea '' optional'' ,adica ai de ales dintr-un numar de materii ,una care crezi ca te reprezinta.Din pacate nu se tine cont de alegerea copiilor ci de politica scolilor.Daca s-a numit optional trebuia sa se tina cont de ceea ce au ales copii.Oricum in invatamantul romanesc sunt foarte putine posibilitati de alegere,dar daca sunt sa se tina cont de ele.
0

#2 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 29 December 2007 - 11:24 PM

Vezi postareamaricris, la Dec 29 2007, 11:20 PM, a spus:

In scoli a aparut notiunea '' optional'' ,adica ai de ales dintr-un numar de materii ,una care crezi ca te reprezinta.Din pacate nu se tine cont de alegerea copiilor ci de politica scolilor.Daca s-a numit optional trebuia sa se tina cont de ceea ce au ales copii.Oricum in invatamantul romanesc sunt foarte putine posibilitati de alegere,dar daca sunt sa se tina cont de ele.

mda stiu ce vrei sa zici...si pe mine ma dispera chestia asta ca si eu am patit asa la scoala si la optional ne bagau ce vroiau ei nu ce vroiam noi si faceam cine stie ce materie care era urata dupa parerea mea ca asa alegeau ca nimanui nu-i placea
0

#3 Utilizator offline   Dumitru Istrati 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 24-December 07

Scris 31 December 2007 - 10:43 PM

Asa este in romanica noastra : un spatiu atemporal in care doar zilele saptamanii merg firesc. Ni se intampla tuturor si mereu am crezut ca trebuie sa mai moara din bolsevici ca sa se schimbe ceva dar mi-am dat seama ca am gresit. Acesti comunisti care impun "obtionalele" (si ei nu sunt o exceptie in Romania) isi vor crea adepti mici(mai prostuti care sunt usor de manipulat), le vor umple capul cu doctrine comuniste, li se vor da mici, foarte mici recompense (titluri) pentru serviciul lor fata de ce mai "batrani" si vor ddeveni o clona morala a comunismului
0

#4 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 01 January 2008 - 09:20 AM

Acum e democratie :doh: Fiecare poate alege ce materie ii place in functie de profesorii care fac manualele si banii pe care ii primesc :lol2: Manuale sant facute de-a boulea si trebuie vindute si nu conteaza ce cred copii,trebuie indobitociti cu mute notiuni pe care nici profesorii nul e intelg :cheer: In scoala nu-i invata mai nimic daca nu fac acasa ,raman analfabeti...
0

#5 Utilizator offline   Music Princess 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 27-January 08

Scris 27 January 2008 - 10:07 PM

optzionalul la noi se pare ca nu mai e optzional, pt ca nu ne mai intreaba ce vrem :cry: :cry: atzi auzit de Integrare Europeana? :roll:

Aceasta postare a fost editata de Music Princess: 27 January 2008 - 10:07 PM

0

#6 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 28 January 2008 - 11:02 AM

Nu am avut optionale in scoala. Ar fi o idee buna in masura in care alegerea copiilor ar fi respectata.
0

#7 Utilizator offline   Ruaraidh 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 05-January 09

Scris 05 January 2009 - 09:21 AM

Vezi postareamaricris, la Dec 29 2007, 09:20 PM, a spus:

Asa era si acum cativa ani. Mi-aduc aminte cum a intrat domn' director la inceputul anului sa anunte numarul de ore pt fiecare materie, si ca aveam 3 ore de optional, dintre care una trebuia sa fie de engleza si una de informatica :pardon: . Presupun ca in prealabil intreba profesorii care ar fi dispusi sa lucreze cateva ore in plus.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Radicali Seriosul  11 565
Replici noi clasa a-1-a tinatina  9 9.574
Replici noi Pentru cei din liceele din Iasi romeoapetrei  1 1.468
Replici noi Romana..