sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

BOLILE CREATE DE GUVERNE! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 29 December 2007 - 12:32 AM

Cu totii suntem nascuti si crescuti intr0un sistme in care bolile sunt de cele mai multe ori incurabile 100% si cu totii traim , mai mult sau mai putin , cu firaca imbolnavirii cu ceva ce ne poate costa viata.
Cancer, SIDA/HIV, LEUCEMIE etc. si multe alte boli din acest sens...ne par de-a dreptu date de Diavol oamenilor pentru ai aduna gramada in "mizeria suferintei".

De multi ani studiez stiintele subtile si medicina "alternativa"...si de multe ori am descoperit adevarate oaze de vindecare. Marea problema este ca aceste oaze informationale de vindecare sunt atat de obscure si atat de suprimate de Sistemul Masonic ce reprezinta conducerea in esenta si a Sistemului Sanitar Mondial. Foarte rar sunt acceptate metode "incredibile" de vindecare , de catre asa zisii Doctori "academicieni" masoni in mare parte....din simplul motiv ca astfel si-ar pierde locurile de munca si ar face ca Marile Companii Farmaceutice ale lumii sa piarda sutele de milioane de $ pe care le fac de pe urma unor medicamente inutile care de cele mai multe ori provoaca efecte secundare ce necesita alte medicamente ... si tot asa...pana la moarte.

Eu unul m-am saturat de Sistemul Sanitar , POLITiCA MASONICA si de minciunile cu care indoapa oamenii aflati in nevoie datorita infectarii cu diverse boli care in cele mai multe cazuri au fost create de Companiile Farmaceutice aflate in alianta cu armata si guvernele!!! Si dovezi pentru o astfel de afirmatie exista!!! Se stie foarte bine ca SIDA , EBOLA , diverse tipuri de CANCER si alti virusi patogeni au fost creati in Laboratoarele celor mai renumite COMPANII FARMACEUTICE ce se aflau in direct contract cu armata si alte factiuni guvernamentale a caror unic scop este reducerea populatiei la stadiul de Oameni aflati In Suferinta care MUNCESC PENTRU A MANCA SI MANANCA PENTRU A MUNCI! pana cand sunt prinsi in lantul IMBOLNAVIRII si cheltuie sute , mii si zeci de mii de Dolari pe asa-zisa vindecare oferita de aceasi oameni care i-au imbolnavit.

Acest topic va fi pentru multi ceva greu de acceptat...

Pentru toti cei care doresc sa afle cum au fost create astfel de boli de catre organizatiile Farmaceutice si Guvernamental-Militare voi da un link catre un documentar gratuit de pe internet care explica pe larg acest probleme si care este facut de catre un Dr. Leonard Horowitz ce are doctorat la Harvard si o lalta universitate "mare" si care in urma anumitor sincronicitati s-a revoltat impotriva sistemului care l-a crescut deoarece a gasit informatii ce evidentiaza clar si legal faptul ca Bolile Mari ale lumii sunt create ce catre cei care pretind ca vor sa le vindece!

http://video.google....154665092759915 ( este in limba engleza )

Astfel de dovezi exista ... si publicarea lor de cele mai multe ori este suprimata de retelele mass-media controlate de masoni...dar exista oameni care in numele Libertatii fac publice astfel de informatii...

:)

Astept pareri legate de documentar...

inca un link....argumentativ... http://educate-yourself.org/ed/

Aceasta postare a fost editata de Infinitus: 29 December 2007 - 12:38 AM

0

#2 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 29 December 2007 - 09:02 AM

Topicul care l-ai deschis imi aminteste de gripa aviara :flowers: Se declansase o pshihoza generala iar unii faceau afaceri de avengura. Eu marturisesc ca am mincat pui atunci :bye: Voi?
Singurul pagubas a ramas taranul caruia i-au fost luate cu japca gainile din curte.Gripa aviara a existat demult
era de a juns sa se spuna sa nu se manaince pui care au murit ciudat.,si sa nu se fi a juns la isteria asta. Oamenii nu puteam iesi din casa, gainele le erau omorate iar desinfectia se facea cu apa chioara :hi: Trist dar adevarat...mai trist e ca nu reactionam la asemenea isterii....Iar Tamiflu care era recomandat pentru gripa a viara numai pentru asta nu era :)
0

#3 Utilizator offline   Arcadia@ 

• Love And Peace
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-September 06

Scris 29 December 2007 - 10:48 AM

Vaccinuri contaminate

Ceea ce s-a descris până acum sunt exemple de afectare a sănătăţii populaţiei prin crearea de agenţi patogeni în acest scop. Mai există şi o altă modalitate de afectare a celor vaccinaţi – nu neapărat prin introducerea în vaccin a unor agenţi patogeni despre care se ştie că sunt nocivi, ci prin absenţa sterilizării acestora de contaminari cu diferite bacterii sau virusuri de la animalele de laborator sau culturile celulare pe care sunt realizate vaccinurile.

Vaccinuri care produc cancerul

În 1954 dr. Bernice Eddy, bacteriolog, a descoperit virusuri simiene (de la maimuţă) în vaccinul, presupusul a fi steril, anti-polio inactivat, dezvoltat de dr. Jonas Salk. Această descoperire nu a fost bine primită la NIH şi dr. Bernice a fost... retrogradat!

Mai târziu, dr. Hilleman a izolat virusul SV40 din cele două tipuri de vaccinuri anti-polio: Salk şi Sabin. Virusul SV40 produce tumori. În aceste vaccinuri erau 40 de virusuri diferite, şi se urmărea eradicarea lor. Nu s-a reusit sterilizarea completă a vaccinurilor anti-polio.

Dr. John Martin, profesor de patologie la Universitatea California de Sud a fost angajat pe perioada 1976-1980 în ramura de oncologie virală a Biroului de Ştiinţe Biologice, de la FDA (Agenţia Federală a Medicamentelor). În decursul activităţii sale acolo, a identificat ADN străin în vaccinul anti-polio Orimune Lederle, ceea ce sugera o contaminare serioasă. El şi-a atenţionat superiorii asupra acestui lucru şi i s-a răspuns să înceteze aceste testări întrucât erau în afara activităţii pe care trebuia să o realizeze.

Mai târziu, dr. Martin a constatat că toate cele 11 maimuţe verzi africane pe care se producea vaccinul anti-polio, prezentau virus citomegalic simian. Cei care realizau vaccinul ştiau despre acest lucru. Biroul de Ştiinţe Biologice a decis ca producţia de vaccin contaminat să continue.

În 1955 dr. Martin a identificat anumite virusuri numite virusuri clandestine, la pacienţii cu sindromul oboselii cronice. Aceste virusuri nu prezintă gene ai caror produşi determină sistemul imun al gazdei să le recunoască. Astfel, acestea trec "neobservate" de sistemul de apărare al organismului.

În martie 1995, dr. Martin a detectat faptul că unele din aceste virusuri clandestine îşi au originea în tipul de virus citomegalic simian, al maimuţelor verzi africane, care infecteaza omul - virus despre care el atenţionase că este prezent în vaccinul anti-polio.

Un articol din Washington Post din 26 ianuarie 1988 menţiona că toate cazurile de poliomielită după anul 1979 au fost cauzate de vaccinul anti-polio, şi nu a fost depistată nicio tulpină straină în cazurile de poliomielită.

Vaccinarea copiilor măreşte mortalitatea infantilă

În 1999 vaccinul anti-rotavirus a fost recomandat de CDC (Centre for Diseases Control) pentru toţi copiii. Când acest program de vaccinare a fost instituit, mai mulţi copii au murit, iar un număr foarte mare de copii au făcut obstrucţii intestinale care le-au pus în pericol viaţa.

Testarile acestui vaccin înainte de patentare au arătat o incidenţă crescută a pericolului de obstrucţie intestinală, dar vaccinul a fost aprobat, fără recomandari speciale pentru practicieni. Vaccinurile pentru copii deseori nu sunt studiate pentru toxicitate, deoarece asemenea studii le-ar elimina de pe piaţă.

În martie 2005, Haruna Kaita, cercetător ştiinţific în domeniul farmacologiei şi decan al Universităţii din Nigeria, a testat vaccinurile trimise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii în India. Dr. Kaita a depistat o serioasă contaminare cu agenţi patogeni.

Pe lânga contaminarile virale sau bacteriene, vaccinurile conţin şi multe substante toxice, care se introduc pentru a preveni infectarea lor cu bacterii sau pentru a le creşte performanţele. Printre aceste substanţe, se află şi mercurul, formaldehida şi aluminiul. În ultimii 10 ani, numărul de copii autişti a crescut de aproape cinci ori în SUA. Această creştere bruscă a procentului de copii autişti a survenit după introducerea vaccinului anti-varicela, pojar, rubeola, în 1975.

Cazul cel mai reprezantativ este al unui copil caruia i s-au administrat vaccinuri pentru 9 boli într-o zi. Aceste injectii au fost urmate imediat de instalarea autismului. Vaccinurile conţin un conservant pe bază de mercur, numit thimerosal. Copilul a primit în acea zi o doză de mercur de 41 de ori mai mare decât cea care în mod normal poate afecta organismul. Mercurul este toxic pentru sistemul nervos.

Substanţele adiţionale din virusuri sunt ucigătoare

O nouă boală numita miofasceita macrofagică determină dureri în muşchi, oase şi articulaţii. Toate persoanele cu această boală au fost injectate cu vaccinuri care conţineau aluminiu. Depozitele de aluminiu sunt capabile să rămână ca reziduuri iritante în ţesuturi şi să perturbe sistemul imunitar şi sistemul nervos pe tot parcursul vieţii. Toate vaccinurile conţin aluminiu şi mercur. Aceste metale par să joace un rol important în etiologia bolii Alzheimer.

Când ne vaccinăm, de fapt jucăm o versiune modernă a "ruletei ruseşti". Nu numai că ne expunem la aluminiu, mercur, formaldehidă, proteine străine, dar putem dobândi astfel virusul SV40 şi alte virusuri periculoase care pot genera cancer, leucemie, SIDA, etc.

Congresul SUA protejează companiile producătoare de vaccinuri de urmărirea în justiţie, astfel că aceste soluţii injectabile periculoase cresc profiturile companiilor farmaceutice. Deşi expun populaţia la riscuri enorme, aceşti producători nu riscă nici măcar o amendă.

În ciuda propagandei deşănţate, nu există nici o dovadă că vaccinurile sunt eficiente. Dimpotrivă. Şi de asemenea, vaccinurile nu sunt studiate în amănunţime pentru siguranţă înainte de a fi introduse pe piaţă. Există foarte multe dovezi că vaccinurile sunt periculoase, iar singura raţiune pentru existenţa lor este aceea de a creşte profiturile firmelor producătoare.

Clubul francmasonic Rotary a finanţat vaccinarea copiilor în România

La conferinta de prezentare a vaccinului Engerix - vaccinul anti-hepatită B, la noi în ţară, după ce a fost lăudat peste măsură pentru toate beneficiile pe care le aduce, s-a recunoscut că totuşi în Franţa Ministerul Sănătăţii nu l-a aprobat pentru a fi administrat copiilor.

La întrebarea de ce nu a aprobat Ministerul Sănătăţii francez, respectivul a invocat motive financiare. Deci România este mai bogată ca Franţa? Nu. Clubul Rotary, în generozitatea sa, a sponsorizat această acţiune - vaccinarea cu Engerix B în România. Câta grijă pentru copiii români! De ce nu şi pentru cei francezi?

Institutul de Patologie al Forţelor Armate, la ora actuală, reconstruieşte virusul gripei spaniole din 1918, inserându-l în tulpinile contemporane de virus gripal şi crescându-i letalitatea. Gripa spaniolă a omorât 675.000 de americani în perioada 1918-1919. Mulţi din cei morţi erau soldaţi vaccinaţi. Anumiţi oameni de ştiinţă merg până la a afirma că versiunile reconstruite ale gripei ar putea fi inserate în vaccinuri, împreună cu o tulpină mai benigna, cu scopul de a diminua progresia componentelor periculoase.

Substanţele chimice suport ale vaccinurilor pot ajuta anvelopa virală să fuzioneze cu celulele pulmonare, facilitând infecţia. Oamenii vor răspândi mai departe infecţia, şi apoi vor începe să cadă ca muştele. Aceasta va cauza pe de o parte panică, şi pe de altă parte o creştere a cererii de vaccin, accelerând astfel ciclul. Persoanele cu inocul mic de virus, care nu vor avea simptome grave de boală, vor fi învinuite ca fiind cele care au răspândit boala.

În 2002, Departamentul de Sănătate şi servicii umane a cumpărat 286 de milioane de doze de vaccin de la furnizorul britanic Acambis. Washington Post a raportat în luna sptembrie a aceluiaşi an că întreaga populaţie a Americii poate fi vaccinată în 5 zile. Concomitent, Departamentul de Sănătate a realizat un proiect de lege cunoscut ca Actul The Model Emergency Health Powers. Acest act poate cere ca orice individ să fie vaccinat, nesupunerea fiind considerată o crimă.

Cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!

La sfârsitul anului 2004, într-o prestigioasă publicaţie ştiinţifică din Statele Unite – Proceedings of National Academy of Sciences, echipa de cercetători condusă de Gerhard Scheuch arată că inhalarea de spray salin (apă cu sare) diminuează răspândirea de virusuri gripale, virusul SARS şi tuberculoza, cu 72,1 ± 8,19%. Pentru raţiuni probabil foarte bine cunoscute lui Merck şi altor conducători de firme farmaceutice, această informaţie potenţial salvatoare de vieţi nu a fost larg răspândită prin intermediul mass-mediei.

Deci... "cel mai sigur vaccin este cel care nu este niciodată folosit!"...după cum afirmă James Shannon, fost director al Institutului Naţional pentru Sănătate (NIH) din SUA.

Sursa,http://aim.webalias.com/?a=300
0

#4 Utilizator offline   Sikaryan 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-March 07

Scris 29 December 2007 - 01:09 PM

Vezi postareaInfinitus, la Dec 29 2007, 12:32 AM, a spus:

Eu unul m-am saturat de Sistemul Sanitar , POLITiCA MASONICA si de minciunile cu care indoapa oamenii aflati in nevoie datorita infectarii cu diverse boli care in cele mai multe cazuri au fost create de Companiile Farmaceutice aflate in alianta cu armata si guvernele!!!

Pai e pacat sa suferi si sa inghiti atatea ....acum e libertate ...te poti muta in Papua noua Guinee si ai rezolvat scurt pe doi tot necazul tau!

De ce sa te chinui si sa te lupti pe aici cand sistemul slavit de tine nu va avea sorti de izbanda ...macar daca faci acest gest ...sti ca prin exemplul tau personal se vor gasi si altii sa te urmeze...

Porcariile astea masonice ...cum sunt scoala, servicii, spitale ...nu sunt decat ptr redusi mintali ...geniile pot emigra in Amazonia sau Papua!
0

#5 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-March 06

Scris 29 December 2007 - 10:34 PM

Esti frate cu Schimbarea? Sa-i spui ca ne lipseste.
Doctorul Leonard Horowitz si-a vaccinat copiii sai?

publicarea lor de cele mai multe ori este suprimata de retelele mass-media controlate de masoni
De ce nu au suprimat si documentarul ala? Mama lor de masoni!
Nah, amu parerea mea despre documentar:
DUREAZA 2 ORE JUMA`! ( doar un film cu Russel imi captiveaza atentia atat :jester: :think: )
Acu, la modul serios, si eu m-am saturat de SISTEMUL SANITAR , dar de faptul ca nu e la nivelul la care ar trebui sa fie. Aha, nu am auzit ce propui.
Sa dezbatem daca aceste boli au fost sau nu create de oameni de stiinta aflati in slujba unor guverne? Ma indoiesc.

descoperit adevarate oaze de vindecare - Sa presupunem , fereasca Sfantu`, ai un caz grav de imbolnavire in familie. La cine vei apela? La acele oaze sau la doctori?
Eu as milita pentru folosirea acelor oaze pentru a ne ajuta, complementar ... nu as inlocui medicina traditionala cu ele.
Acest topic va fi pentru multi ceva greu de acceptat...- deci cu digestia am , dom`le, nu prea il pot digera. :crazy:
0

#6 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 29 December 2007 - 10:44 PM

Vezi postareaKilkoana, la Dec 29 2007, 10:34 PM, a spus:

descoperit adevarate oaze de vindecare - Sa presupunem , fereasca Sfantu`, ai un caz grav de imbolnavire in familie. La cine vei apela? La acele oaze sau la doctori?
Eu as milita pentru folosirea acelor oaze pentru a ne ajuta, complementar ... nu as inlocui medicina traditionala cu ele.

Aici ar mai fi de discutat, "medicina tradiţională" a ajuns să însemne astăzi că e obligatorie chirurgia în tratarea cancerului, de exemplu. Şi dacă descoperi că nu se obţine un scor mai bun în rândul celor care au apelat la chirugie, în schimb costurile oparaţiilor sunt în pod (şi şpăgile pentru chirurgi, la fel) nu cumva ar mai trebui reevaluată "medicina tradiţională"?

În alte domenii, metodele civilizaţiei industriale tip 1970 au fost abandonate deja (fast-food-urile, aditivii alimentari şi îngrăşămintele chimice se bucură de o presă foarte proastă în zilele noastre). Oare nu ar fi cazul să le reevaluăm şi în medicină? Începând într-adevăr cu vaccinurile de toate neamurile şi cu chirurgia "obligatorie" în tratarea cancerului?

Există un exemplu celebru, o amniocenteză a fost refuzată de o pacientă, pentru că soţul ei, agent de asigurări fiind (familiarizat cu statistica şi calculul riscurilor) a descoperit că şansele de avort datorat amniocentezei sunt de 5 ori mai mari decât şansa ca respectivul copil să se nască într-adevăr cu sindrom Down (motivul pentru care medicii doreau o amniocenteză). Copilul s-a născut sănătos, dar asta nu înseamnă că medicii au înţeles ceva din povestea asta.

Aceasta postare a fost editata de harald: 29 December 2007 - 10:50 PM

0

#7 Utilizator offline   Anonymus Kline 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 09-March 07

Scris 29 December 2007 - 10:52 PM

Depresia care guvern a creat-o?
0

#8 Utilizator offline   .I. 

• ...mergand prin culoarele iluziei...
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 12-June 07

Scris 29 December 2007 - 10:54 PM

Vezi postareaKilkoana, la Dec 29 2007, 10:34 PM, a spus:

Esti frate cu Schimbarea? Sa-i spui ca ne lipseste.
Doctorul Leonard Horowitz si-a vaccinat copiii sai?

publicarea lor de cele mai multe ori este suprimata de retelele mass-media controlate de masoni
De ce nu au suprimat si documentarul ala? Mama lor de masoni!
Nah, amu parerea mea despre documentar:
DUREAZA 2 ORE JUMA`! ( doar un film cu Russel imi captiveaza atentia atat :jester: :think: )
Acu, la modul serios, si eu m-am saturat de SISTEMUL SANITAR , dar de faptul ca nu e la nivelul la care ar trebui sa fie. Aha, nu am auzit ce propui.
Sa dezbatem daca aceste boli au fost sau nu create de oameni de stiinta aflati in slujba unor guverne? Ma indoiesc.

Acest topic va fi pentru multi ceva greu de acceptat...- deci cu digestia am , dom`le, nu prea il pot digera. :o:

:o:

Se pare ca minte sa analizezi informatiile evidentiate in documentar...NU AI!....pentru ca daca ai avea , logica ce leaga informatiile ar avea un impact mare si "revelator" pentru constientul tau plin de prea multa banalitate si minciuna ala sistem....
Astfel de hule aduse la adresa unor oameni ... care pe langa a se manca si caca asa cum fac 80% din oameni...mai fac si altceva....si anume sa scoata in evidenta cacatul de Sistem in care traim...si pe care unii dintre noi suntem prea prosti ca sa-i vadem subtilitatile si arhitectura...sunt deadreptu stupide si dau dovada de rautate si ignoranta...

Cat despre....daca mi s-ar imbolnavii cineva din familie....
Pai uite ca mi s-a imbolnavit de cancer si prin ceea ce stiu acum am reusit sa o vindec in 2 luni....
Sa vezi ce fata a facut doctorul cand i-am traso in stil "liber sa fac ce vreau"...

Deci , inainte de a te arunga cu gramu' tau de cunoastere ... ia si studiaza una alta....si poate dintr-o nuca...creierul tau va ajunge creier....

:crazy:

Aceasta postare a fost editata de Infinitus: 29 December 2007 - 11:06 PM

0

#9 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 29 December 2007 - 11:06 PM

De fapt, de vreau sa discut o voi face doar cu userii ce pot purta o discutie civilizata, asa precum [harald].
Eu, nu l-am hulit pe doctorul tau, pur si simplu am intrebat daca si-a vaccinat copiii?
Sistemul are si uscaturi, dar e ceea ce avem. Nu putem generaliza.

Dar tot nu vad ce propui tu? Sa stam sa hulim niste masoni imaginari?

Cat despre solutia ta, pai eu as scoate bani din ea , nene!

Pe de alta parte, viata mea, astazi o datorez unui doctor. Cei care ma cunosc stiu despre ce e vorba. Sistemul are si oameni valorosi. Calea de mijloc e solutia. Insa pana una alta, poti aplica solutia data de [Sikaryan]---geniile pot emigra in Amazonia sau Papua!
0

#10 Utilizator offline   Kilkoana 

• Hank for Senate
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 29 December 2007 - 11:06 PM

Pana la informatiile ar avea un impact mare si "revelator"-inca nu am vazut multi oameni vindecati de boli grave prin "informatiile "astea. Si conteaza doar rezultatele. Cand e vorba de viata, doar rezultatul conteaza.

Aceasta postare a fost editata de Kilkoana: 29 December 2007 - 11:09 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Chestionar:    cu dosarul la control si la tv
avem dosare si securisti. bun, si ?
`jojo`  5 4.364
Topic inchis Stiau autoritatile romane de fuga puscasului marin in SUA Maru  0 3.814
Topic inchis Chestionar:    SONDAJ DE OPINIE
BASESCU. DA sau NU - la REFERENDUM.
CONSTANTIN*  36 9.194
Topic inchis SUA 2 candidati la presedintie - Romania 12 candidati? mariuschm  4 5.469
Topic inchis Votati si voi scorilo  9 5.512